Мусемић пред БАТЕ: Све без примљеног гола је ОК!

Фудбалски клуб Сарајево у четвртак ће од 19:45 на стадиону "Билино поље" у Зеници одмјерити снаге с бјелоруским представником ФК БАТЕ Борисов у оквиру трећег кола квалификација Лиге Европе.

Фудбал 08.08.2019 | 09:16
Мусемић пред БАТЕ: Све без примљеног гола је ОК!
Тренер "бордо" тима Хусреф Мусемић и капитен Крсте Велкоски обратили су се новинарима пред сутрашњи сусрет те најавили максимално залагање, пренијела је агенција "Анадолија". 

Мусемић је рекао да су протеклих дана прегледали снимке с утакмицама БАТЕ Борисова, те анализирали мане и добре стране бјелоруског тима.

"Надам се да смо се у ових 10-ак дана успјели упознати с БАТЕ-ом и квалитетима и манама, екипом која је од посљедњих 11 година играла девет година у групним фазама Лиге Европе или Лиге шампиона, довољно говори о каквом се тиму ради.У сутрашњој утакмици, сваки резултат без примљеног гола је за нас активан, надам се да можемо и сутра постићи гол, као против Селтика, уз дозу паметне игре и дисциплине без обзира на одређене кадровске проблеме. У односу на утакмицу са Слободом, Шишић и Ахметовић се враћају у кадар и Ахметовић ће вјероватно почети утакмицу, остали су још увијек повријеђени", рекао је Мусемић.

Стратег клуба са "Кошева" је рекао да уз паметну игру могу постићи добар резултат, како је и други бх. представник у Лиги Европе Зрињски урадио против фаворизованог Утрехта.

"Шанса је да будемо паметни, стрпљиви. Тада можемо дочекати своју шансу. Уз максималну борбеност играча, као што је Зрињски то урадио, играли су паметно и стрпљиво, онда се све може. У фудбалу је све могуће и што не би било могуће да ми елиминишемо БАТЕ Борисов. Ја нисам неко ко кука за играчима које немам, ко је повријеђен, повријеђен је, најбољи играч је здрав играч. Надам се да имамо шансу да одиграмо квалитетно. Гледали смо утакмице против Розенборга и пољског представника, мислим да смо прикупили довољно информација. Оно што желимо, пренијећемо играчима, али они то морају показати на терену. Очекујемо подршку људи из Зенице, али очекујем да ће доћи и много наших навијача. На нама је да дамо свој максимум сутра", рекао је Мусемић.

Капитен Сарајева Крсте Велкоскирекао је како ће покушати искористити све оно што су научили о свом противнику.

"Имали смо довољно времена да видимо мане и врлине БАТЕ-а, пробаћемо то да искористимо сутра и извучемо позитиван резултат за реванш. Атмосфера је одлична, није ми проблем што сам даље од гола, јер сам ту да помогнем екипи", рекао је Велкоски.

Сусрет Сарајево - БАТЕ Борисов игра се у четвртак с почетком у 19:45 на стадиону "Билино поље" у Зеници.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар