Вруће је: Партизан спустио цијену на 5.500.000!

Страхиња Павловић на вратима Лужа! Португалци тврде…

Фудбал 07.08.2019 | 22:30
Вруће је: Партизан спустио цијену на 5.500.000!
Само још ситне препреке на путу Страхиње Павловића ка дресу Бенфике. Према сазнањима угледне А Боле 18-годишњи штопер Партизана веома је близу трансфера на култни Луж, пошто преговори лисабонског великана и Павловићевих менаџера наводно теку у правом смеру.

Није додуше још све утаначено, али португалски медији – а подсетимо да је још прошле недеље о свему овоме писао и О Жого – тврде да су у Лисабону уверени у позитиван расплет, иако су испрва били скептични, јер су Павловића пратили и Јувентус и Селтик.

Такође, камен спотицања је испрва био и захтев Павловићевих менаџера за платом од 1.000.000 евра по сезони, али изгледа је то била само почетка тачка у преговорима. Оно што Бенфика нуди и што заступници траже сада је малтене на истом, мада А Бола не пише о којој је суми реч.

Али зато се говори о цени откупа. О Жого је писао да је Бенфика понудила 6.000.000 евра на име обештећења, док А Бола има нешто другачија сазнања и тврди да је толико Партизан испрва тражио с тим да је у међувремену наводно пристао да спусти потраживања 5.500.000 евра.

То је већ изводљиво и за Бенфику. Мада уме са Португалцима да се отегне. Воле они да се ценкају.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар