Vruće je: Partizan spustio cijenu na 5.500.000!

Strahinja Pavlović na vratima Luža! Portugalci tvrde…

Fudbal 07.08.2019 | 22:30
Vruće je: Partizan spustio cijenu na 5.500.000!
Samo još sitne prepreke na putu Strahinje Pavlovića ka dresu Benfike. Prema saznanjima ugledne A Bole 18-godišnji štoper Partizana veoma je blizu transfera na kultni Luž, pošto pregovori lisabonskog velikana i Pavlovićevih menadžera navodno teku u pravom smeru.

Nije doduše još sve utanačeno, ali portugalski mediji – a podsetimo da je još prošle nedelje o svemu ovome pisao i O Žogo – tvrde da su u Lisabonu uvereni u pozitivan rasplet, iako su isprva bili skeptični, jer su Pavlovića pratili i Juventus i Seltik.

Takođe, kamen spoticanja je isprva bio i zahtev Pavlovićevih menadžera za platom od 1.000.000 evra po sezoni, ali izgleda je to bila samo početka tačka u pregovorima. Ono što Benfika nudi i što zastupnici traže sada je maltene na istom, mada A Bola ne piše o kojoj je sumi reč.

Ali zato se govori o ceni otkupa. O Žogo je pisao da je Benfika ponudila 6.000.000 evra na ime obeštećenja, dok A Bola ima nešto drugačija saznanja i tvrdi da je toliko Partizan isprva tražio s tim da je u međuvremenu navodno pristao da spusti potraživanja 5.500.000 evra.

To je već izvodljivo i za Benfiku. Mada ume sa Portugalcima da se otegne. Vole oni da se cenkaju.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar