"Зизу" испробава нови систем - има мјеста и за Јовића!

Премијера већ вечерас на ТВ Арена Спорт. Видећемо како функционише у новом систему са Азаром и Бенземом. . .

Фудбал 07.08.2019 | 15:25
"Зизу" испробава нови систем - има мјеста и за Јовића!
Реал Мадрид током припрема делује "зарђало" и један од разлога за то јесте и долазак великог броја фудбалера које Зинедин Зидан покушава да уклопи.

Највећи изазов је пронаћи начин на који ће нови најбољи играч екипе Еден Азар доћи до изражаја, међутим Белгијанцу очигледно не лежи 4-4-2 у којима су "лос бланкоси" најчешће играли - ем код бившег фудбалера Челсија није дошло до напретка у игри, ем је Реал имао проблема с одбраном.

"Враћао" је Зидан, када лоше крене по Реал, формацију у његових омиљених 4-3-3, али припреме служе за експерименте тако да је за последње две утакмице спремио нешто ново.

Како преноси шпанска "Марка", Реал Мадрид ће у мечевима против Салцбурга и Роме прећи у формацију коју је ретко користио до сада (3-5-2), а у којој би шансу, већ данас, поново требало да добије и опорављени српски нападач Лука Јовић.

"Зизу" има идеју да "упари" Јовића и Бензему, а да иза њих делује Еден Азар, док би ширину по боковима давали бекови Марсело и Карвахал.

Места штопера ће вероватно заузети Милитао, Рамос и Варан, док ће у средини везног реда заиграти Каземиро и Крос, пошто Лука Модрић, из необјашњених разлога, није кренуо пут Салцбурга, као ни Гарет Бејл и Маријано Дијаз.

Ово није први пут да у току припрема Бензема и Јовић играју заједно, с тим да ће овога пута ближе себи имати и Азара, који се са крила помера у средину.

Јовић је заиграо у другом полувремену меча против Бајерна (3:1), и није се снашао, док је потом почео меч против Арсенала и завршио га у 15. минуту јер је Начо добио црвени картон, па је Зидан морао да мења план (2:2). У мечу против Атлетика (3:7) омела га је повреда после пола сата, тако да навијачи и даље чекају да Србин покаже квалитет из Франкфурта.

Меч између Реал Мадрида и Салцбурга можете да пратите на ТВ Арена Спорт од 19 часова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар