Казна: Лукаку, не можеш да не долазиш на тренинге!

"Закувао" је ситуацију и ако не оде, питање је шта ће бити са њим. . . Сада се узда само у Интер!

Фудбал 07.08.2019 | 19:51
Казна: Лукаку, не можеш да не долазиш на тренинге!
Белгијанац на све начине покушава да напусти Манчестер јунајтед.

Ромелу Лукаку је током читавог лета на мети Интера и Јувентуса, с којима клуб не може да се договори око обештећења, а како би убрзао читав процес и поручио људима са "Олд Трафорда" да попусте - Белгијанац је напустио Манчестер и тренира са Андерлехтом.

Већ два дана је у Бриселу где одржава форму са омладинцима Андерлехта, чији је и сам био члан, а то се није допало Јунајтеду, посебно јер је стигло до медија.

Клуб није желео да "потврди или демантује" ове информације, да би ове среде енглески медији сазнали да ће Ромелу Лукаку бити кажњен јер се није спремао у њиховом тренинг центру "Карингтон", већ у Белгији...

Наводно, кажњен је са 400.000 фунти, али уколико "избоксује" трансфер у Интер, пошто се Јувентус повлачи из трке, онда ће вероватно бити вредно.

Уколико ипак "неразури" не успеју да испуне захтеве Манчестер јунајтеда, који тражи око 75 милиона фунти у наредна 24 сата, питање је шта ће се десити са Лукакуом и да ли уопште има будућност на "Олд Трафорду" у том случају.

Наводно, челници Интера су јутрос одлетели у Лондон на нову рунду преговора, а јасно је да "затежу" због тога што немају финансијска средства као неки други клубови...

Ромелу Лукаку је велика жеља Антонија Контеа, који га јури практично већ пет година од дана у Јувентусу, преко Челсија до Интера, а очигледно да исти поглед на квалитете Белгијанца нема и Оле Гунар Солскјер који најскупљег шпица у историји Јунајтеда - чак не види ни као први избор следеће сезоне.

Норвежанина брине килажа и форма Лукакуа, док је посебно бесан на њега јер је на друштвене мреже окачио поверљиве податке са тестирања играча.

Због тога је Лукаку пропустио и највећи део припрема Јунајтеда...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар