Kazna: Lukaku, ne možeš da ne dolaziš na treninge!

"Zakuvao" je situaciju i ako ne ode, pitanje je šta će biti sa njim. . . Sada se uzda samo u Inter!

Fudbal 07.08.2019 | 19:51
Kazna: Lukaku, ne možeš da ne dolaziš na treninge!
Belgijanac na sve načine pokušava da napusti Mančester junajted.

Romelu Lukaku je tokom čitavog leta na meti Intera i Juventusa, s kojima klub ne može da se dogovori oko obeštećenja, a kako bi ubrzao čitav proces i poručio ljudima sa "Old Traforda" da popuste - Belgijanac je napustio Mančester i trenira sa Anderlehtom.

Već dva dana je u Briselu gde održava formu sa omladincima Anderlehta, čiji je i sam bio član, a to se nije dopalo Junajtedu, posebno jer je stiglo do medija.

Klub nije želeo da "potvrdi ili demantuje" ove informacije, da bi ove srede engleski mediji saznali da će Romelu Lukaku biti kažnjen jer se nije spremao u njihovom trening centru "Karington", već u Belgiji...

Navodno, kažnjen je sa 400.000 funti, ali ukoliko "izboksuje" transfer u Inter, pošto se Juventus povlači iz trke, onda će verovatno biti vredno.

Ukoliko ipak "nerazuri" ne uspeju da ispune zahteve Mančester junajteda, koji traži oko 75 miliona funti u naredna 24 sata, pitanje je šta će se desiti sa Lukakuom i da li uopšte ima budućnost na "Old Trafordu" u tom slučaju.

Navodno, čelnici Intera su jutros odleteli u London na novu rundu pregovora, a jasno je da "zatežu" zbog toga što nemaju finansijska sredstva kao neki drugi klubovi...

Romelu Lukaku je velika želja Antonija Kontea, koji ga juri praktično već pet godina od dana u Juventusu, preko Čelsija do Intera, a očigledno da isti pogled na kvalitete Belgijanca nema i Ole Gunar Solskjer koji najskupljeg špica u istoriji Junajteda - čak ne vidi ni kao prvi izbor sledeće sezone.

Norvežanina brine kilaža i forma Lukakua, dok je posebno besan na njega jer je na društvene mreže okačio poverljive podatke sa testiranja igrača.

Zbog toga je Lukaku propustio i najveći deo priprema Junajteda...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar