Сергеј добија уговор каријере, али не у Јунајтеду!

Лацио је спреман да му понуди нове услове сарадње, само годину дана након потписа новог уговора. Сада ће бити најплаћенији играч екипе.

Фудбал 07.08.2019 | 18:35
Сергеј добија уговор каријере, али не у Јунајтеду!
"Схоулд И Стаy ор Схоулд И Го?"

У кући Сергеја Милинковић-Савића вјероватно се ових дана често "врти" хит пјесма групе "Тхе Цласх" која би могла да опише његову дилему о томе да ли је боље да остане у Лацију или да напусти тај клуб пошто га жели Манчестер јунајтед...

Проблем за њега јесте што се не пита само он, у причу око одласка укључени су још Кежман, Лотито, Вудворд, Погба и Перез, што са собом вуче још више компликација.

Сергеј је у уторак "прославио" четврту годину у Лацију, у који је стигао 2015. године из Гента, а према извјештајима из Италије могао би још неку да обиљежи у истом клубу пошто су Римљани спремили нови уговор и то веома богат.

Актуелни, који је потписао прошлог љета, траје чак до 2023. године, али свјесни су у Риму да би Србина могао да задржи само онај у коме пише да му сљедује још више новца.

Тренутно је трећи најплаћенији играч тима са платом од 1,8 милиона евра, иза Лукаса и Ћира Имобилеа (2,3), па медији у Италији наводе да ће му већ данас бити понуђен много уноснији, ако не и дупло "тежи" уговор.

С обзиром на то да је до "затварања пијаце" у Енглеској остало нешто више од 24 сата, јасно је да ће СМС ипак сачекати да види да ли је Јунајтед заиста одустао из трке за његов потпис.

Како се тимови из других лига нису ни спомињали као потенцијална дестинација у овом прелазном року, дјелује да ће Рим остати мјесто становања Милинковић-Савића и у такмичарској 2019/20, сем ако се изненада не појави интересовање Јувентуса, Реала, Бајерна, ПСЖ-а...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар