Sergej dobija ugovor karijere, ali ne u Junajtedu!

Lacio je spreman da mu ponudi nove uslove saradnje, samo godinu dana nakon potpisa novog ugovora. Sada će biti najplaćeniji igrač ekipe.

Fudbal 07.08.2019 | 18:35
Sergej dobija ugovor karijere, ali ne u Junajtedu!
"Should I Stay or Should I Go?"

U kući Sergeja Milinković-Savića vjerovatno se ovih dana često "vrti" hit pjesma grupe "The Clash" koja bi mogla da opiše njegovu dilemu o tome da li je bolje da ostane u Laciju ili da napusti taj klub pošto ga želi Mančester junajted...

Problem za njega jeste što se ne pita samo on, u priču oko odlaska uključeni su još Kežman, Lotito, Vudvord, Pogba i Perez, što sa sobom vuče još više komplikacija.

Sergej je u utorak "proslavio" četvrtu godinu u Laciju, u koji je stigao 2015. godine iz Genta, a prema izvještajima iz Italije mogao bi još neku da obilježi u istom klubu pošto su Rimljani spremili novi ugovor i to veoma bogat.

Aktuelni, koji je potpisao prošlog ljeta, traje čak do 2023. godine, ali svjesni su u Rimu da bi Srbina mogao da zadrži samo onaj u kome piše da mu sljeduje još više novca.

Trenutno je treći najplaćeniji igrač tima sa platom od 1,8 miliona evra, iza Lukasa i Ćira Imobilea (2,3), pa mediji u Italiji navode da će mu već danas biti ponuđen mnogo unosniji, ako ne i duplo "teži" ugovor.

S obzirom na to da je do "zatvaranja pijace" u Engleskoj ostalo nešto više od 24 sata, jasno je da će SMS ipak sačekati da vidi da li je Junajted zaista odustao iz trke za njegov potpis.

Kako se timovi iz drugih liga nisu ni spominjali kao potencijalna destinacija u ovom prelaznom roku, djeluje da će Rim ostati mjesto stanovanja Milinković-Savića i u takmičarskoj 2019/20, sem ako se iznenada ne pojavi interesovanje Juventusa, Reala, Bajerna, PSŽ-a...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar