Звезда можда без двојице у реваншу!

Потенцијални проблем за црвено-бијеле пред гостовање у Данској.

Фудбал 07.08.2019 | 16:03
Звезда можда без двојице у реваншу!
Поново је Милан Павков био јунак европске битке Црвене звезде, али овај пут није адекватно награђен за погодак.

Не само због чињенице да је Копенхаген изједначио (1:1) и добрано отежао посао црвено-бијелима за реванш у Данској, вриједан пласмана у посљедње коло квалификација за Лигу шампиона, већ и зато што није могао да чује сада већ уобичајен хит Звездиних навијача "Павков'с он фире".

Послије гола који је дао у посљедњим тренуцима првог полувремена, високи нападач је у паузи остао у свлачионици, а на терену га је замијенио Ричмонд Боаћи.

Није то била тактичка, већ принудна одлука тренера Владана Милојевића.

Још од другог минута Павков је играо са болом у задњој ложи. Док је био загријан, могао је да трпи, али када се мишић током паузе охладио, повратак на терен је отпао као опција.

Да ситуација буде још гора, ван игре је у 65. минуту морао и Милан Родић.

"Имали смо проблем, принудна измјена Павкова нам је пореметила концепцију и план. Родићева измјена је, такође, била принудна. Не знам још који је степен повреда, знаћемо више послије додатних прегледа", рекао је Владан Милојевић на конференцији за медије послије утакмице.

Јасно је да поменути играчи неће играти у петак против Младости из Лучана на стадиону Рајко Митић, у 4. колу Суперлиге (20.00, пренос на ТВ Арена Спорт 1), а остаје да видимо хоће ли бити спремни за пут у Данску.

Био би велики хендикеп да не могу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар