Zvezda možda bez dvojice u revanšu!

Potencijalni problem za crveno-bijele pred gostovanje u Danskoj.

Fudbal 07.08.2019 | 16:03
Zvezda možda bez dvojice u revanšu!
Ponovo je Milan Pavkov bio junak evropske bitke Crvene zvezde, ali ovaj put nije adekvatno nagrađen za pogodak.

Ne samo zbog činjenice da je Kopenhagen izjednačio (1:1) i dobrano otežao posao crveno-bijelima za revanš u Danskoj, vrijedan plasmana u posljednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, već i zato što nije mogao da čuje sada već uobičajen hit Zvezdinih navijača "Pavkov's on fire".

Poslije gola koji je dao u posljednjim trenucima prvog poluvremena, visoki napadač je u pauzi ostao u svlačionici, a na terenu ga je zamijenio Ričmond Boaći.

Nije to bila taktička, već prinudna odluka trenera Vladana Milojevića.

Još od drugog minuta Pavkov je igrao sa bolom u zadnjoj loži. Dok je bio zagrijan, mogao je da trpi, ali kada se mišić tokom pauze ohladio, povratak na teren je otpao kao opcija.

Da situacija bude još gora, van igre je u 65. minutu morao i Milan Rodić.

"Imali smo problem, prinudna izmjena Pavkova nam je poremetila koncepciju i plan. Rodićeva izmjena je, takođe, bila prinudna. Ne znam još koji je stepen povreda, znaćemo više poslije dodatnih pregleda", rekao je Vladan Milojević na konferenciji za medije poslije utakmice.

Jasno je da pomenuti igrači neće igrati u petak protiv Mladosti iz Lučana na stadionu Rajko Mitić, u 4. kolu Superlige (20.00, prenos na TV Arena Sport 1), a ostaje da vidimo hoće li biti spremni za put u Dansku.

Bio bi veliki hendikep da ne mogu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar