Терзић: Нема кукњаве и приче о судијама!

"Не желим да се прича о томе!", додатно је нагласнио генерални директор Црвене звезде.

Фудбал 07.08.2019 | 09:16
Терзић: Нема кукњаве и приче о судијама!
После узбудљиве утакмице на стадиону "Рајко Митић" играчи Црвене звезде поздрављени су аплаузом, а судије испраћене звиждуцима...

Разлог за то било је опште незадовољство на трибинама због начина на који је Тијаго Мартинс из Португала "водио" утакмицу, с нагласком на досуђени једанаестерац у 86. минуту из ког је Винд изједначио резултат и поставио коначних: Црвена звезда - Копенхаген 1:1 (1:0).

Јасно је колико "гол у гостима" значи Данцима и да их ставља у далеко бољу ситуацију пред реванш за седам дана, а у Звезди не желе да се акценат ставља на суђење.

Генерални директор Звездан Терзић рекао је новинарима после утакмице да би највише желео да се прича о томе како су његови играчи одиграли добар меч, а не о томе на који је начин Копенхаген дошао до ремија, посебно не о судијама...

"Нема сада кукњаве и приче о судијама. Не желим да се прича о томе. Одиграли смо добар меч, дисциплиновано и одговорно, тактички перфектно. Ово је права Звезда, овако се играју европске утакмице", казао је Звездан Терзић у једном даху.

Милош Дегенек "прижељкује" да се понови Трнава, а Звездан Терзић исто жели победу.

"Честитам свим нашим играчима на изванредној утакмици. Већ смо окренути мечу у Копенхагену, имамо још 90 минута, идемо тамо да победимо. Ништа нас друго не интересује. Позивам све наше навијаче широм Европе да дођу у Копенхаген да заједно победимо".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар