Terzić: Nema kuknjave i priče o sudijama!

"Ne želim da se priča o tome!", dodatno je naglasnio generalni direktor Crvene zvezde.

Fudbal 07.08.2019 | 09:16
Terzić: Nema kuknjave i priče o sudijama!
Posle uzbudljive utakmice na stadionu "Rajko Mitić" igrači Crvene zvezde pozdravljeni su aplauzom, a sudije ispraćene zvižducima...

Razlog za to bilo je opšte nezadovoljstvo na tribinama zbog načina na koji je Tijago Martins iz Portugala "vodio" utakmicu, s naglaskom na dosuđeni jedanaesterac u 86. minutu iz kog je Vind izjednačio rezultat i postavio konačnih: Crvena zvezda - Kopenhagen 1:1 (1:0).

Jasno je koliko "gol u gostima" znači Dancima i da ih stavlja u daleko bolju situaciju pred revanš za sedam dana, a u Zvezdi ne žele da se akcenat stavlja na suđenje.

Generalni direktor Zvezdan Terzić rekao je novinarima posle utakmice da bi najviše želeo da se priča o tome kako su njegovi igrači odigrali dobar meč, a ne o tome na koji je način Kopenhagen došao do remija, posebno ne o sudijama...

"Nema sada kuknjave i priče o sudijama. Ne želim da se priča o tome. Odigrali smo dobar meč, disciplinovano i odgovorno, taktički perfektno. Ovo je prava Zvezda, ovako se igraju evropske utakmice", kazao je Zvezdan Terzić u jednom dahu.

Miloš Degenek "priželjkuje" da se ponovi Trnava, a Zvezdan Terzić isto želi pobedu.

"Čestitam svim našim igračima na izvanrednoj utakmici. Već smo okrenuti meču u Kopenhagenu, imamo još 90 minuta, idemo tamo da pobedimo. Ništa nas drugo ne interesuje. Pozivam sve naše navijače širom Evrope da dođu u Kopenhagen da zajedno pobedimo".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar