Умало трагедија: Срушио се авион свјетске звијезде

У авиону је било четворо америчких држављана, два Аустралијанца, један британски држављанин, као и пилоти из Њемачке и Аустрије, те њемачка стјуардеса

Свијет 06.08.2019 | 22:08
Умало трагедија: Срушио се авион свјетске звијезде
Приватни авион славне Алецие Бетх Мооре познатије као Пинк (39), срушио се приликом слијетања на дански аеродром Аархус!

У авиону су били посада, као и менаџер славне пјевачице, а на снимку са лица мјеста види се како ватрогасци јуре ка мјесту несреће како би угасили ватру и помогли путницима.



Према наводима, "Цессна 560XЛ" летио је из Норвешке, а ватра је избила неколико минута прије слијетања. Невјероватном срећом и захваљујући способности пилота, нико од 10 путника није теже повријеђен!

У авиону је било четворо америчких држављана, два Аустралца, један британски држављанин, као и пилоти из Њемачке и Аустрије, те њемачка стјуардеса.

Како пише Метро, концерт који Пинк има заказан за сриједу, 7. август у Стадиум Цаса Арени у Данској, биће одржан.

Пинк је тренутно на турнеји "Беаутифул Траума", а након Данске концерте ће одржати у Њемачкој (9. августа), те у Холандији (11. августа).

Пјевачица се овим поводом још није огласила.

(СБ)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

...

06.08.2019 23:22

Какво рушење?! Није чак ни принудно слијетање, него је редовно слетио, уз мало ватре и добро. Шибај даље, оваква скупа играчка се купује од једног њеног концерта.

ОДГОВОРИТЕ