Umalo tragedija: Srušio se avion svjetske zvijezde

U avionu je bilo četvoro američkih državljana, dva Australijanca, jedan britanski državljanin, kao i piloti iz Njemačke i Austrije, te njemačka stjuardesa

Svijet 06.08.2019 | 22:08
Umalo tragedija: Srušio se avion svjetske zvijezde
Privatni avion slavne Alecie Beth Moore poznatije kao Pink (39), srušio se prilikom slijetanja na danski aerodrom Aarhus!

U avionu su bili posada, kao i menadžer slavne pjevačice, a na snimku sa lica mjesta vidi se kako vatrogasci jure ka mjestu nesreće kako bi ugasili vatru i pomogli putnicima.



Prema navodima, "Cessna 560XL" letio je iz Norveške, a vatra je izbila nekoliko minuta prije slijetanja. Nevjerovatnom srećom i zahvaljujući sposobnosti pilota, niko od 10 putnika nije teže povrijeđen!

U avionu je bilo četvoro američkih državljana, dva Australca, jedan britanski državljanin, kao i piloti iz Njemačke i Austrije, te njemačka stjuardesa.

Kako piše Metro, koncert koji Pink ima zakazan za srijedu, 7. avgust u Stadium Casa Areni u Danskoj, biće održan.

Pink je trenutno na turneji "Beautiful Trauma", a nakon Danske koncerte će održati u Njemačkoj (9. avgusta), te u Holandiji (11. avgusta).

Pjevačica se ovim povodom još nije oglasila.

(SB)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

...

06.08.2019 23:22

Какво рушење?! Није чак ни принудно слијетање, него је редовно слетио, уз мало ватре и добро. Шибај даље, оваква скупа играчка се купује од једног њеног концерта.

ODGOVORITE