БИВШИ СЕКРЕТАР СНСД-а критикује: Ово је пут у НАТО

Бивши генерални секретар СНСД-а и министар информисања у првој Додиковој влади Рајко Васић оштро је на свом блогу критиковао уступке и капитулацију Милорада Додика пред Бакиром и Човићем и формирање новог Савјета министара БиХ по веома неповољним условима за Републику Српску. Рајко Васић сматра да је Додик понизио и издао интересе Републике Српске, јер је поклекао и пристао на многе уступке, између осталог и на наставак НАТО интеграција, да је устукнуо под притиском, погазио своје ријечи и ставове исказујући непринципијелност и бројне слабости.

Република Српска 06.08.2019 | 20:27
БИВШИ СЕКРЕТАР СНСД-а критикује: Ово је пут у НАТО
Васић текст завршава стиховима старе народне пјесме „Стала Млада на Потегу па све виче Нећу, а на Кума намигује да се кола крећу“, и тако на најбољи начин осликао вјероломство и лицемјерство партијског шефа коме се до јуче дивио, и кога је ватрено бранио. Ако Рајко Васић на свом блогу критикује јавно Додиков кукавичлук, уступке и издају, онда је сувишно било шта рећи и додати, јер је скоро свима постало очигледно и јасно о чему се ради.





Рајко Васић у свом тексту пише и о улизицама и скутоношама који упркос свему покушавају у режимским медијима да бране лик и (не)дјело велеиздајника, а довољно је отворити накратко сајт РТРС-а и видјети колико је ген-сек Рајко у праву! Тако РТРС преноси оде радости врхушке која је срећна што улази у власт, а најогавније је гледати гмизање и пузање бившег ватреног опозиционара Д. Чавића.







Занимљиво да РТРС  реаговање Сташе К. на изјаву Мирка Шаровића, али се нигдје не може видјети шта је рекао лидер СДС-а јер црвена ТВ нигдје није пустила вијест са пресс конференције и реаговање Шаровића на Споразум Тројног пакта Додик – Човић – Изетбеговић. Маске полако падају са лица лажних патриота, њихових скутоноша, плаћеника и медија, а сви напори да се лице велеиздајника прекрије смоквиним листом падају у воду. Признање првог перјаника Рајка Васића да је Додик капитулирао је шлаг на торти, а врхушка ће тек бити у проблему кад се положе рачуни народу.

 небојсавукановиц.инфо

Коментари / 40

Оставите коментар
Name

Протиц

06.08.2019 18:32

Протиц се радује ако га Марјанац не превари ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све јасно

07.08.2019 11:12

Све јасно као дан,нас глупи народ,опљацкан и задузен не смије ни помислити на градјанску не послусност,ал да то не смију урадити,бар осудити борци и борацка органозације ције су нато бомбе директно њих гадјале е то је вец врхунац људске глупости и страха од одмазде дезертерске црвене секте снсд.Поздрав и здраво ми били "хероји" из топлог Сиднеја,ја сам за њу крв пролио и сада се сналазим по свијету,мислио сам да је до мене и да требам покусати негдје друго срецу тразити,ал изгледа да је до свих нас Срба које сваки пут у миру израде комунистицка дјеца и глупи народ који им вјерује.Никад висе нико мој за српство пуску неце узети.

Name

РОМАНИЈА

06.08.2019 18:32

Веце смеце и фасисту од Васица алкохолицара нисам видио, стид ме ко се србином зове све. Овом љигавцу, Стевандицу званом црвени комби, Косарцу, издајнику Цавицу нетреба поклањати пазњу. Васици до подне мрзи себе, а од подне цитав свијет. Његови твитови и ф.б.су дно дна, да има дрзаве он би давно на робији био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ек

07.08.2019 12:12

Сваки коментар ти је стварно на мјесту, браво људино.

Name

Ре-Ро

08.08.2019 16:05

Васиц је за њих измислио зивот и принципијелност,вецина његових анализа и процјена је најбоља.зна понекад претјерати али реално од свих ових набројаних је најбољи

Name

Мрчевци

06.08.2019 18:47

Па шта сте очекивали од нашег Бурле ,политика није пелцовање паприка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВАЛТЕР

06.08.2019 18:49

Додик није учинио ништа ново јер у континуитету ради на нестанку и РС и нажалост Срба.Додуше реторика му јесте национална и патриотска али дјела га демантују!Невјероватно је да то Срби не виде иако мора да осјећају.ЦИА озбиљно ради и након рата који су организовали реализују своје циљеве на овим просторима.Биће интересантна руска реакција на ова дешавања јер је за очекиват да исто уради и вучић у Србији!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

07.08.2019 05:48

Наравно да је ово тако и организовано да "велики баја" повуче први потез како би Вучић имао оправдање. ЦИА јесте одрадила много тога али главни и одговорни "уредник" је "данке Дојчланд". Она је све урадила да се крајем двадесетог вјека освети нашем народу за све поразе које су доживјели у свим ратовима које су против нас започели. На жалост , многи то не виде а многи не желе да у то повјерују иако је свима нама зајамчена иста судбина а то је нестанак по "рецепту" о три трећине.

Name

Сто Нијемци?!!!!

07.08.2019 14:46

Па нису они ратовали само са нама. Првенствено ратовали са Енглезима. Ми смо били енглески Пијуни и заморци. Нисмо ни имали потребе да ратујемо са Швабама! Али Срби као помажу Енглезе. Која грешка у стратегији. Сад сви одоше у Енглеску, која Свапска!

Name

Томицио

06.08.2019 18:49

Легендарни Рајко Васић Најобразованији човјек СНСД-а Остали нису ни школске лектире прочитали. Зато су га се и одрекли

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бабел

06.08.2019 20:38

Само НАТО , само Јевропа , треба да следимо ЦГ а не Србију и не мере нам нико нис....

Name

Мехо

07.08.2019 07:44

Није се омастио па лаје

Name

Јанко

06.08.2019 18:53

Црвени кмери продасе Српску НАТО-у за пар фотеља у Савјету министара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

06.08.2019 18:57

Чак ако испостави да је направио заокрет према НАТО асимилацији, (о чему се још само спекулише), на Додиково бирачко тијело се то неће посебно одразити јер њега већина њих прати из личних егзистенцијалних и сл.интереса. може ослабити само који проценат, али ситан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле бот

06.08.2019 19:02

Па он је њихов човјек они су га и довели боли њега она ствар за србе и српски народ висе це имати срби права да их заступа Бакир него Додик он је направио приватну Републику Српску и таква му одговара...не функционална и неправна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања Дјаковиц

06.08.2019 19:03

Он ме је поставио за помоцницу министа за културу , Рајко ми је љубавник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

08.08.2019 17:38

И мене Миле.....

Name

рјкец

06.08.2019 19:05

Овај је префарбан са 100 хиљада боја, Рајкан Гебелсоон је био, а можда је и сада угледни колумниста на про усташким порталима, толико о Рајкецу

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

06.08.2019 20:24

''сваки Рајко ради наопако, а нас Рајко зло и наопако'' Обзиром да је сирој јавности остао упамцен изјавом да су дјеца палих бораца ''копилад'' руку на срце овоме се од њега нисам надао. Не пратим Рајков блог, као ни колумне, па незнам да ли се огласава на проустаским порталима? Медјутим, оно сто примјецујем је то да се појавом имена Пеје Марица устаског сатника и снсд-овом цутању на ту тему долази у ситуацију кад се о устаству на насим просторима све мање говори као о највецем злу које су ови простори могли да виде и народ могао да дозиви. Обзиром да је Рајко Васиц у оцима нас многих то сто је, ипак је неспорна цињеница да је лицно висе процитао и написао него главни одбор снсд-а са свим градским одборима заједно сто су процитали и написали. Као предратни сколовани новинар, ако би се Рајкан огледао у истразивацком новинарству па до кости оголио лик и дјело сатника којег сам поменуо, вјерујем да би у оцима љубитеља писане ријеци направио о себи врло позитиван заокрет. Снсд је тај који има ''моралну'' обавезу да на та питања која вапе за одговорима се висе не брани цутањем, него да проговори на сва уста, па макар и из пера Рајка Васица?

Name

за !!!

06.08.2019 20:41

Ево баш читам његове твитове од малоприје и примјећује се да је ретерирао. Узео је себи превише слободе а да то није питао свемогућег. Изгледа да је било не баш пријатних позива из централе секте. Како год, зна Рајкан до које границе може ићи а и када је предје у свом стваралачком а неки би реккли и "младалачком" заносу, брзо се повуче а то управо видимо на дјелу.

Name

Црни Васицу

06.08.2019 19:10

Па то је и бака сто цува овцице по Романији знала прије 14 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Извор

06.08.2019 19:12

Мора се прије свега утврдити ко је стварни иницијатор и предлагач споразума. Тек онда можемо знати шта се крије иза истог. Не вјерујем да исти извире у БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјецити опозиционар

06.08.2019 19:17

Ово није могуће, Рајко Васић да каже додик понозио итд. у снсд-у је страхо влада чисто да не повјерујес да му се неко супростави од његових, сутра ће добити наређење да то демантује. Они без дозволе великог вође несмију до тоалета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

06.08.2019 19:34

Сто су то стратески интереси Републике Српске и ако постоје ко их је дефинисао.Ако су нам стратески интереси ово сто прокламују Вуциц и Додик који знају ста неце или не смију а давно су заборавили сто хоце осим да улазе са свима у сукобе и попут калимера узвикују то је неправда.Све се своди на циркус пун дресираних и оних који пуцкетају бицевима ,паметних одавно нема а и народа нам је све мање а оних који знају и смију висе готово и не постоје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноћна птица

06.08.2019 19:36

Зар и ти сине бруте, охрабрио се, сутра наређење, а прекосутра деманти, то је партијска дисциплина, хахахахахахахахахахахахаххаха , јајаре једне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

06.08.2019 19:54

Лајкану би било најбоље да вечерас преспава код неког пријатеља. Углавном, било гдје па и напољу. Само не у кући јер Водја не заборавља издају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па Небојша

06.08.2019 20:15

Па зар ти Небојша придајеш значају шта каже један психијатријски случај попут Рајка Васића?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срамне изјаве

06.08.2019 20:32

Васићу тако је, Чавић и Стевандић да се стиде и своје дјеце, а Цвијановићка би све да свали на гласаче. ОО срамото...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сенад Бајрамовиц

06.08.2019 23:56

Бакир није бољи потез направио од како је у политици,ипак је показао стрпљење и мудрост,Додик само урлице као медвјед,али на крају додје и прилагоди се проБосанској политици,на јацању БиХ као дрзаве!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубе

07.08.2019 06:00

Да је Додик издајник то види свако ко има имало разума. Све даје за још коју годину власти. Многима је памет помућена личним интересима па неће да виде. Ево и друг Рајко напрасно прогледао како су га макли из водеће гарнитуре СНСД-а. Такви су гори од Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проф.

07.08.2019 06:09

Интересантно из Србије никакве реакције-???? -Вукане шта то значи,????!!!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

07.08.2019 22:55

Сви јунаци ником поникосе и у црну земљу пропадосе.

Name

БОБА

07.08.2019 06:14

ГЛЕДАЈУЋИ КОНФЕРЕЦИЈУ ЗА ШТАМПУ ЧОВЈЕК НЕ ЗНА ИЛИ БИ СЕ СМИЈАО ИЛИ ПЛАКАО ЗБОГ СТЕВАНДИЋА,ЧАВИЋА,ПАВИЋА И ДРУГИХ ПОЛТРОНА И УЛИЗИЦА. ДЈЕЛУЈУ ЈАКО БОЛЕСНО. ФАЦЕ ИМ ТО ГОВОРЕ.НИШТА НЕМА ГОРЕ НЕГО КАД ИЗГУБИШ МОЗАК И ТО ОНАЈ КОЈИ СЕ НЕ МОЖЕ НИЧИМ УШМИНКАТИ.ОНИ СУ ЈАДНИ ТО СЕ МОГЛО ПРИМЈЕТИТИ. ДЈЕЛОВАЛИ СУ КАО ДА ИХ ЈЕ ВОЂА ИСТЈЕРАО И РЕКАО ГОВОРИТЕ ОНО ШТО ЈА КАЖЕМ.ОНИ СУ СВЈЕСНИ СВЕГА АЛИ ПАРЕ СУ У ОПТИЦАЈУ ТАКО ЈЕ ТО КАД ПОКАЖЕШ СВОЈЕ ПРАВО ЛИЦЕ КАД ТАД. ДОДИК УВИЈЕК ПОБЈЕЂУЈЕ . ОНИ ГМИЖУ ПО ЊЕГОВОМ НАРЕЂЕЊУ.СВЕ ЈЕ ОВО ПРЕСТАВА ПУНА БОЛЕСНИХ УМОВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордјо

07.08.2019 06:15

Миле Нато нас је бомбардовао је... те Нато. Ти нам бистрис политику. Народ оболијева од канцера а ти Нато па Нато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Али

07.08.2019 13:02

..неће више. Неће ако му се примакнемо, а поготово учланимо.

Name

ДОСИЕ X

07.08.2019 10:36

Ко је видио Додика на пресици све му је јасно. Цовјек изван себе...замуцкује...ни трага арогантности... не мозе изговорити поједине ријеци. Никад га нисам видио онаквог...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

08.08.2019 05:47

Ако је ово пут у НАТО зашто онда Помпео тражи од потписника Изјаве да појасне да ли се иде у НАТО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рестарт

08.08.2019 07:12

Па ста ако је пут у НАТО?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

09.08.2019 09:10

Миле је цар, шта ми срби хоћемо да увијек будемо мим свијета. Миле само нас води у ЕУ и НАТО а ови напаљени националистима не могу то схватити али ће ти бити захвални за двадесетак година кад њихова дјеца буду уживали резултате твоје борбе визије

ОДГОВОРИТЕ
Name

'41

09.08.2019 11:02

КАТАСТРОФА КО СВЕ ПОДРЖАВА ДОДИКА, СВЕ ИЗДАЈНИК ДО ИЗДАЈНИКА...

ОДГОВОРИТЕ