BIVŠI SEKRETAR SNSD-a kritikuje: Ovo je put u NATO

Bivši generalni sekretar SNSD-a i ministar informisanja u prvoj Dodikovoj vladi Rajko Vasić oštro je na svom blogu kritikovao ustupke i kapitulaciju Milorada Dodika pred Bakirom i Čovićem i formiranje novog Savjeta ministara BiH po veoma nepovoljnim uslovima za Republiku Srpsku. Rajko Vasić smatra da je Dodik ponizio i izdao interese Republike Srpske, jer je poklekao i pristao na mnoge ustupke, između ostalog i na nastavak NATO integracija, da je ustuknuo pod pritiskom, pogazio svoje riječi i stavove iskazujući neprincipijelnost i brojne slabosti.

Republika Srpska 06.08.2019 | 20:27
BIVŠI SEKRETAR SNSD-a kritikuje: Ovo je put u NATO
Vasić tekst završava stihovima stare narodne pjesme „Stala Mlada na Potegu pa sve viče Neću, a na Kuma namiguje da se kola kreću“, i tako na najbolji način oslikao vjerolomstvo i licemjerstvo partijskog šefa kome se do juče divio, i koga je vatreno branio. Ako Rajko Vasić na svom blogu kritikuje javno Dodikov kukavičluk, ustupke i izdaju, onda je suvišno bilo šta reći i dodati, jer je skoro svima postalo očigledno i jasno o čemu se radi.





Rajko Vasić u svom tekstu piše i o ulizicama i skutonošama koji uprkos svemu pokušavaju u režimskim medijima da brane lik i (ne)djelo veleizdajnika, a dovoljno je otvoriti nakratko sajt RTRS-a i vidjeti koliko je gen-sek Rajko u pravu! Tako RTRS prenosi ode radosti vrhuške koja je srećna što ulazi u vlast, a najogavnije je gledati gmizanje i puzanje bivšeg vatrenog opozicionara D. Čavića.







Zanimljivo da RTRS  reagovanje Staše K. na izjavu Mirka Šarovića, ali se nigdje ne može vidjeti šta je rekao lider SDS-a jer crvena TV nigdje nije pustila vijest sa press konferencije i reagovanje Šarovića na Sporazum Trojnog pakta Dodik – Čović – Izetbegović. Maske polako padaju sa lica lažnih patriota, njihovih skutonoša, plaćenika i medija, a svi napori da se lice veleizdajnika prekrije smokvinim listom padaju u vodu. Priznanje prvog perjanika Rajka Vasića da je Dodik kapitulirao je šlag na torti, a vrhuška će tek biti u problemu kad se polože računi narodu.

 nebojsavukanovic.info

Komentari / 40

Ostavite komentar
Name

Protic

06.08.2019 18:32

Protic se raduje ako ga Marjanac ne prevari ....

ODGOVORITE
Name

Sve jasno

07.08.2019 11:12

Sve jasno kao dan,nas glupi narod,opljackan i zaduzen ne smije ni pomisliti na gradjansku ne poslusnost,al da to ne smiju uraditi,bar osuditi borci i boracka organozacije cije su nato bombe direktno njih gadjale e to je vec vrhunac ljudske gluposti i straha od odmazde dezerterske crvene sekte snsd.Pozdrav i zdravo mi bili "heroji" iz toplog Sidneja,ja sam za nju krv prolio i sada se snalazim po svijetu,mislio sam da je do mene i da trebam pokusati negdje drugo srecu traziti,al izgleda da je do svih nas Srba koje svaki put u miru izrade komunisticka djeca i glupi narod koji im vjeruje.Nikad vise niko moj za srpstvo pusku nece uzeti.

Name

ROMANIJA

06.08.2019 18:32

Vece smece i fasistu od Vasica alkoholicara nisam vidio, stid me ko se srbinom zove sve. Ovom ljigavcu, Stevandicu zvanom crveni kombi, Kosarcu, izdajniku Cavicu netreba poklanjati paznju. Vasici do podne mrzi sebe, a od podne citav svijet. Njegovi tvitovi i f.b.su dno dna, da ima drzave on bi davno na robiji bio.

ODGOVORITE
Name

Ek

07.08.2019 12:12

Svaki komentar ti je stvarno na mjestu, bravo ljudino.

Name

Re-Ro

08.08.2019 16:05

Vasic je za njih izmislio zivot i principijelnost,vecina njegovih analiza i procjena je najbolja.zna ponekad pretjerati ali realno od svih ovih nabrojanih je najbolji

Name

Mrčevci

06.08.2019 18:47

Pa šta ste očekivali od našeg Burle ,politika nije pelcovanje paprika.

ODGOVORITE
Name

VALTER

06.08.2019 18:49

Dodik nije učinio ništa novo jer u kontinuitetu radi na nestanku i RS i nažalost Srba.Doduše retorika mu jeste nacionalna i patriotska ali djela ga demantuju!Nevjerovatno je da to Srbi ne vide iako mora da osjećaju.CIA ozbiljno radi i nakon rata koji su organizovali realizuju svoje ciljeve na ovim prostorima.Biće interesantna ruska reakcija na ova dešavanja jer je za očekivat da isto uradi i vučić u Srbiji!

ODGOVORITE
Name

RASPUCHIN

07.08.2019 05:48

Наравно да је ово тако и организовано да "велики баја" повуче први потез како би Вучић имао оправдање. ЦИА јесте одрадила много тога али главни и одговорни "уредник" је "данке Дојчланд". Она је све урадила да се крајем двадесетог вјека освети нашем народу за све поразе које су доживјели у свим ратовима које су против нас започели. На жалост , многи то не виде а многи не желе да у то повјерују иако је свима нама зајамчена иста судбина а то је нестанак по "рецепту" о три трећине.

Name

Sto Nijemci?!!!!

07.08.2019 14:46

Pa nisu oni ratovali samo sa nama. Prvenstveno ratovali sa Englezima. Mi smo bili engleski Pijuni i zamorci. Nismo ni imali potrebe da ratujemo sa Švabama! Ali Srbi kao pomažu Engleze. Koja greška u strategiji. Sad svi odoše u Englesku, koja Svapska!

Name

Tomicio

06.08.2019 18:49

Legendarni Rajko Vasić Najobrazovaniji čovjek SNSD-a Ostali nisu ni školske lektire pročitali. Zato su ga se i odrekli

ODGOVORITE
Name

Babel

06.08.2019 20:38

Samo NATO , samo Jevropa , treba da sledimo CG a ne Srbiju i ne mere nam niko nis....

Name

Meho

07.08.2019 07:44

Nije se omastio pa laje

Name

Janko

06.08.2019 18:53

Crveni kmeri prodase Srpsku NATO-u za par fotelja u Savjetu ministara.

ODGOVORITE
Name

Boki

06.08.2019 18:57

Čak ako ispostavi da je napravio zaokret prema NATO asimilaciji, (o čemu se još samo spekuliše), na Dodikovo biračko tijelo se to neće posebno odraziti jer njega većina njih prati iz ličnih egzistencijalnih i sl.interesa. može oslabiti samo koji procenat, ali sitan.

ODGOVORITE
Name

Mile bot

06.08.2019 19:02

Pa on je njihov čovjek oni su ga i doveli boli njega ona stvar za srbe i srpski narod vise ce imati srbi prava da ih zastupa Bakir nego Dodik on je napravio privatnu Republiku Srpsku i takva mu odgovara...ne funkcionalna i nepravna.

ODGOVORITE
Name

Tanja Djakovic

06.08.2019 19:03

On me je postavio za pomocnicu minista za kulturu , Rajko mi je ljubavnik.

ODGOVORITE
Name

Dijana

08.08.2019 17:38

I mene Mile.....

Name

rjkec

06.08.2019 19:05

Ovaj je prefarban sa 100 hiljada boja, Rajkan Gebelsoon je bio, a možda je i sada ugledni kolumnista na pro ustaškim portalima, toliko o Rajkecu

ODGOVORITE
Name

!!!

06.08.2019 20:24

''svaki Rajko radi naopako, a nas Rajko zlo i naopako'' Obzirom da je siroj javnosti ostao upamcen izjavom da su djeca palih boraca ''kopilad'' ruku na srce ovome se od njega nisam nadao. Ne pratim Rajkov blog, kao ni kolumne, pa neznam da li se oglasava na proustaskim portalima? Medjutim, ono sto primjecujem je to da se pojavom imena Peje Marica ustaskog satnika i snsd-ovom cutanju na tu temu dolazi u situaciju kad se o ustastvu na nasim prostorima sve manje govori kao o najvecem zlu koje su ovi prostori mogli da vide i narod mogao da dozivi. Obzirom da je Rajko Vasic u ocima nas mnogih to sto je, ipak je nesporna cinjenica da je licno vise procitao i napisao nego glavni odbor snsd-a sa svim gradskim odborima zajedno sto su procitali i napisali. Kao predratni skolovani novinar, ako bi se Rajkan ogledao u istrazivackom novinarstvu pa do kosti ogolio lik i djelo satnika kojeg sam pomenuo, vjerujem da bi u ocima ljubitelja pisane rijeci napravio o sebi vrlo pozitivan zaokret. Snsd je taj koji ima ''moralnu'' obavezu da na ta pitanja koja vape za odgovorima se vise ne brani cutanjem, nego da progovori na sva usta, pa makar i iz pera Rajka Vasica?

Name

za !!!

06.08.2019 20:41

Evo baš čitam njegove tvitove od maloprije i primjećuje se da je reterirao. Uzeo je sebi previše slobode a da to nije pitao svemogućeg. Izgleda da je bilo ne baš prijatnih poziva iz centrale sekte. Kako god, zna Rajkan do koje granice može ići a i kada je predje u svom stvaralačkom a neki bi rekkli i "mladalačkom" zanosu, brzo se povuče a to upravo vidimo na djelu.

Name

Crni Vasicu

06.08.2019 19:10

Pa to je i baka sto cuva ovcice po Romaniji znala prije 14 godina.

ODGOVORITE
Name

Izvor

06.08.2019 19:12

Mora se prije svega utvrditi ko je stvarni inicijator i predlagač sporazuma. Tek onda možemo znati šta se krije iza istog. Ne vjerujem da isti izvire u BIH.

ODGOVORITE
Name

Vjeciti opozicionar

06.08.2019 19:17

Ovo nije moguće, Rajko Vasić da kaže dodik ponozio itd. u snsd-u je straho vlada čisto da ne povjerujes da mu se neko suprostavi od njegovih, sutra će dobiti naređenje da to demantuje. Oni bez dozvole velikog vođe nesmiju do toaleta.

ODGOVORITE
Name

Osvit

06.08.2019 19:34

Sto su to strateski interesi Republike Srpske i ako postoje ko ih je definisao.Ako su nam strateski interesi ovo sto proklamuju Vucic i Dodik koji znaju sta nece ili ne smiju a davno su zaboravili sto hoce osim da ulaze sa svima u sukobe i poput kalimera uzvikuju to je nepravda.Sve se svodi na cirkus pun dresiranih i onih koji pucketaju bicevima ,pametnih odavno nema a i naroda nam je sve manje a onih koji znaju i smiju vise gotovo i ne postoje.

ODGOVORITE
Name

Noćna ptica

06.08.2019 19:36

Zar i ti sine brute, ohrabrio se, sutra naređenje, a prekosutra demanti, to je partijska disciplina, hahahahahahahahahahahahahhaha , jajare jedne.

ODGOVORITE
Name

dusanculi

06.08.2019 19:54

Lajkanu bi bilo najbolje da večeras prespava kod nekog prijatelja. Uglavnom, bilo gdje pa i napolju. Samo ne u kući jer Vodja ne zaboravlja izdaju.

ODGOVORITE
Name

Pa Nebojša

06.08.2019 20:15

Pa zar ti Nebojša pridaješ značaju šta kaže jedan psihijatrijski slučaj poput Rajka Vasića?

ODGOVORITE
Name

sramne izjave

06.08.2019 20:32

Vasiću tako je, Čavić i Stevandić da se stide i svoje djece, a Cvijanovićka bi sve da svali na glasače. OO sramoto...

ODGOVORITE
Name

Senad Bajramovic

06.08.2019 23:56

Bakir nije bolji potez napravio od kako je u politici,ipak je pokazao strpljenje i mudrost,Dodik samo urlice kao medvjed,ali na kraju dodje i prilagodi se proBosanskoj politici,na jacanju BiH kao drzave!

ODGOVORITE
Name

Ljube

07.08.2019 06:00

Da je Dodik izdajnik to vidi svako ko ima imalo razuma. Sve daje za još koju godinu vlasti. Mnogima je pamet pomućena ličnim interesima pa neće da vide. Evo i drug Rajko naprasno progledao kako su ga makli iz vodeće garniture SNSD-a. Takvi su gori od Dodika.

ODGOVORITE
Name

Prof.

07.08.2019 06:09

Interesantno iz Srbije nikakve reakcije-???? -Vukane šta to znači,????!!!???

ODGOVORITE
Name

Direkt

07.08.2019 22:55

Svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju propadose.

Name

BOBA

07.08.2019 06:14

GLEDAJUĆI KONFERECIJU ZA ŠTAMPU ČOVJEK NE ZNA ILI BI SE SMIJAO ILI PLAKAO ZBOG STEVANDIĆA,ČAVIĆA,PAVIĆA I DRUGIH POLTRONA I ULIZICA. DJELUJU JAKO BOLESNO. FACE IM TO GOVORE.NIŠTA NEMA GORE NEGO KAD IZGUBIŠ MOZAK I TO ONAJ KOJI SE NE MOŽE NIČIM UŠMINKATI.ONI SU JADNI TO SE MOGLO PRIMJETITI. DJELOVALI SU KAO DA IH JE VOĐA ISTJERAO I REKAO GOVORITE ONO ŠTO JA KAŽEM.ONI SU SVJESNI SVEGA ALI PARE SU U OPTICAJU TAKO JE TO KAD POKAŽEŠ SVOJE PRAVO LICE KAD TAD. DODIK UVIJEK POBJEĐUJE . ONI GMIŽU PO NJEGOVOM NAREĐENJU.SVE JE OVO PRESTAVA PUNA BOLESNIH UMOVA.

ODGOVORITE
Name

Djordjo

07.08.2019 06:15

Mile Nato nas je bombardovao je... te Nato. Ti nam bistris politiku. Narod obolijeva od kancera a ti Nato pa Nato.

ODGOVORITE
Name

Ali

07.08.2019 13:02

..neće više. Neće ako mu se primaknemo, a pogotovo učlanimo.

Name

DOSIE X

07.08.2019 10:36

Ko je vidio Dodika na presici sve mu je jasno. Covjek izvan sebe...zamuckuje...ni traga arogantnosti... ne moze izgovoriti pojedine rijeci. Nikad ga nisam vidio onakvog...

ODGOVORITE
Name

Milan

08.08.2019 05:47

Ako je ovo put u NATO zašto onda Pompeo traži od potpisnika Izjave da pojasne da li se ide u NATO.

ODGOVORITE
Name

Restart

08.08.2019 07:12

Pa sta ako je put u NATO?

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

09.08.2019 09:10

Mile je car, šta mi srbi hoćemo da uvijek budemo mim svijeta. Mile samo nas vodi u EU i NATO a ovi napaljeni nacionalistima ne mogu to shvatiti ali će ti biti zahvalni za dvadesetak godina kad njihova djeca budu uživali rezultate tvoje borbe vizije

ODGOVORITE
Name

'41

09.08.2019 11:02

KATASTROFA KO SVE PODRŽAVA DODIKA, SVE IZDAJNIK DO IZDAJNIKA...

ODGOVORITE