Рекао "не" Грегу Поповићу, па почео "пивску дијету"!

Андре Драмонд прелази на нови режим исхране. И не, није у питању "изговор за жену", али вам нико не брани да га користите. . .

Кошарка 07.08.2019 | 08:19
Рекао "не" Грегу Поповићу, па почео "пивску дијету"!
Ако тражите дијету за лето - пробајте ону на коју се одлучио кошаркаш Пистонса!

Снажни амерички центар Андре Драмонд (25, 211цм), веровали или не, прешао је на "пивску дијету" и не, није у питању никаква шала или изговор коју би мушкарци знали да искористе...

Заиста постоји "пивска дијета" која подразумева конзумирање једног пива дневно, а све како би надокнадио унос калорија које ће му недостајати убудуће - пошто је из исхране потпуно избацио црвено месо.

"Ако то радите на прави начин, онда то није лоше за вас, па је то један од разлога због којих сам се одлучио да пробам", казао је Драмонд за америчке медије.

Занимљиво је да је Андре Драмонд био и на списку САД за Мундобаскет у Кини, али је отказао међу последњима, међутим сумњамо да је том приликом смео да саопшти Грегу Поповићу да је због тога што је прешао на "пивску дијету" и спрема се за клупску сезону.

Драмонд је иначе трећи најтежи кошаркаш у читавој НБА лиги иза Зајона Вилијамсона и Бобана Марјановића, а видећемо га на јесен...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар