Rekao "ne" Gregu Popoviću, pa počeo "pivsku dijetu"!

Andre Dramond prelazi na novi režim ishrane. I ne, nije u pitanju "izgovor za ženu", ali vam niko ne brani da ga koristite. . .

Košarka 07.08.2019 | 08:19
Rekao "ne" Gregu Popoviću, pa počeo "pivsku dijetu"!
Ako tražite dijetu za leto - probajte onu na koju se odlučio košarkaš Pistonsa!

Snažni američki centar Andre Dramond (25, 211cm), verovali ili ne, prešao je na "pivsku dijetu" i ne, nije u pitanju nikakva šala ili izgovor koju bi muškarci znali da iskoriste...

Zaista postoji "pivska dijeta" koja podrazumeva konzumiranje jednog piva dnevno, a sve kako bi nadoknadio unos kalorija koje će mu nedostajati ubuduće - pošto je iz ishrane potpuno izbacio crveno meso.

"Ako to radite na pravi način, onda to nije loše za vas, pa je to jedan od razloga zbog kojih sam se odlučio da probam", kazao je Dramond za američke medije.

Zanimljivo je da je Andre Dramond bio i na spisku SAD za Mundobasket u Kini, ali je otkazao među poslednjima, međutim sumnjamo da je tom prilikom smeo da saopšti Gregu Popoviću da je zbog toga što je prešao na "pivsku dijetu" i sprema se za klupsku sezonu.

Dramond je inače treći najteži košarkaš u čitavoj NBA ligi iza Zajona Vilijamsona i Bobana Marjanovića, a videćemo ga na jesen...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar