Драстично смршала

Отворено је на "Инстаграму" показивала видљиве резултате, желећи да, на тај начин, подстакне и друге људе да се суоче са овим проблемом.

Забава 06.08.2019 | 15:02
Драстично смршала
БИВША тенисерка Јелена Докић (36), својевремено четврта на свету, после завршетка каријере, измучена дугогодишњом борбом са оцем Дамиром, нагло се угојила због проблема са штитном жлездом, и догурала чак до 120 килограма. Прослављена спортисткиња која је, у једном делу каријере, наступала за Југославију, смогла је снаге прошле године да се суочи са тим проблемом, и смршала је до тог нивоа да сада многе подсећа на ону "стару", згодну Јелену са тениског терена.

Докићева се, како наводе медији, док је била гојазна, повукла од свих, па чак и помишљала на самоубиство. Срећом, била је довољно снажна да преломи и упусти се у борбу са килограмима. Отворено је на "Инстаграму" показивала видљиве резултате, желећи да, на тај начин, подстакне и друге људе да се суоче са овим проблемом. За само четири месеца, уз помоћ специјалног програма исхране Џени Крејг, који подразумева три оброка, две ужине, плус воће, здраве слаткише и млечне производе са малим процентом масти, ослабила је чак 40 килограма, и наставила са мршављењем.

Новости
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Штитна

06.08.2019 17:20

Успорава метаболизам, вода се купи, неко и једе више. Треба воља, читање шта и како, али и стручна помоћ.

ОДГОВОРИТЕ