Drastično smršala

Otvoreno je na "Instagramu" pokazivala vidljive rezultate, želeći da, na taj način, podstakne i druge ljude da se suoče sa ovim problemom.

Zabava 06.08.2019 | 15:02
Drastično smršala
BIVŠA teniserka Jelena Dokić (36), svojevremeno četvrta na svetu, posle završetka karijere, izmučena dugogodišnjom borbom sa ocem Damirom, naglo se ugojila zbog problema sa štitnom žlezdom, i dogurala čak do 120 kilograma. Proslavljena sportistkinja koja je, u jednom delu karijere, nastupala za Jugoslaviju, smogla je snage prošle godine da se suoči sa tim problemom, i smršala je do tog nivoa da sada mnoge podseća na onu "staru", zgodnu Jelenu sa teniskog terena.

Dokićeva se, kako navode mediji, dok je bila gojazna, povukla od svih, pa čak i pomišljala na samoubistvo. Srećom, bila je dovoljno snažna da prelomi i upusti se u borbu sa kilogramima. Otvoreno je na "Instagramu" pokazivala vidljive rezultate, želeći da, na taj način, podstakne i druge ljude da se suoče sa ovim problemom. Za samo četiri meseca, uz pomoć specijalnog programa ishrane Dženi Krejg, koji podrazumeva tri obroka, dve užine, plus voće, zdrave slatkiše i mlečne proizvode sa malim procentom masti, oslabila je čak 40 kilograma, i nastavila sa mršavljenjem.

Novosti
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Štitna

06.08.2019 19:20

Usporava metabolizam, voda se kupi, neko i jede više. Treba volja, čitanje šta i kako, ali i stručna pomoć.

ODGOVORITE