Видео: Хаос, лудило - ево га Дани Алвес!

Бразилац се после много година вратио у домовину и навијачи су му приредили журку добродошлице коју ће дуго памтити.  Навијачи су одушевљени.

Фудбал 06.08.2019 | 19:24
Видео: Хаос, лудило - ево га Дани Алвес!
Дани Алвес недавно је потписао уговор са Сао Паулом и одлучио да се после 17 година играња у Европи врати у домовину.

Изабрао је да наступа за клуб за који навија и то у позним играчким годинама.

Председник Сао Паула Карлос Аугусто де Барош е Силва рекао је да се давно заветовао да ће трофејног играча кад-тад довести у клуб и да му се велика жеља коначно испунила.

Навијачи бразилског клуба са одушевљењем су примили вест да ће најтрофејнији играч у историји фудбала, који је освојио чак 40 пехара у каријери, задужити дрес Сао Паула са бројем 10.

Они су му на аеродрому приредили праву фешту, коју тешко да ће моћи да заборави. Темпераментни Бразилци који живе за фудбал дочекали су га у великом броју песмом, уз по коју упаљену бакљу.



Стотине навијача Сао Паула дочекали су Данија Алвеса као хероја када је фудбалер стигао на Конгохас аеродром спреман да потпише уговор као слободан играч. Велика еуфорија је у у питању, једва се пробијао кроз масу одушевљених навијача.

Алвесу је уговор са Пари Сен Жерменом истекао у јулу, а наводно је потписао уговор са бразилским клубом до 2022. године, тачније до краја Светског првенства.

Дани Алвес има 36 година и предводио је репрезентацију Бразила до последње титуле Копа Америка, а био је одабран за играча турнира.

Сао Пауло је тренутно на петој позицији у шампионату Бразила после 12 мечева са осам бодова иза првопласираног Сантоса.

Погледајте какав је дочека Алвес имао у својој домовини...



Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар