Video: Haos, ludilo - evo ga Dani Alves!

Brazilac se posle mnogo godina vratio u domovinu i navijači su mu priredili žurku dobrodošlice koju će dugo pamtiti.  Navijači su oduševljeni.

Fudbal 06.08.2019 | 19:24
Video: Haos, ludilo - evo ga Dani Alves!
Dani Alves nedavno je potpisao ugovor sa Sao Paulom i odlučio da se posle 17 godina igranja u Evropi vrati u domovinu.

Izabrao je da nastupa za klub za koji navija i to u poznim igračkim godinama.

Predsednik Sao Paula Karlos Augusto de Baroš e Silva rekao je da se davno zavetovao da će trofejnog igrača kad-tad dovesti u klub i da mu se velika želja konačno ispunila.

Navijači brazilskog kluba sa oduševljenjem su primili vest da će najtrofejniji igrač u istoriji fudbala, koji je osvojio čak 40 pehara u karijeri, zadužiti dres Sao Paula sa brojem 10.

Oni su mu na aerodromu priredili pravu feštu, koju teško da će moći da zaboravi. Temperamentni Brazilci koji žive za fudbal dočekali su ga u velikom broju pesmom, uz po koju upaljenu baklju.



Stotine navijača Sao Paula dočekali su Danija Alvesa kao heroja kada je fudbaler stigao na Kongohas aerodrom spreman da potpiše ugovor kao slobodan igrač. Velika euforija je u u pitanju, jedva se probijao kroz masu oduševljenih navijača.

Alvesu je ugovor sa Pari Sen Žermenom istekao u julu, a navodno je potpisao ugovor sa brazilskim klubom do 2022. godine, tačnije do kraja Svetskog prvenstva.

Dani Alves ima 36 godina i predvodio je reprezentaciju Brazila do poslednje titule Kopa Amerika, a bio je odabran za igrača turnira.

Sao Paulo je trenutno na petoj poziciji u šampionatu Brazila posle 12 mečeva sa osam bodova iza prvoplasiranog Santosa.

Pogledajte kakav je dočeka Alves imao u svojoj domovini...



Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar