Руни и Дерби - озбиљно је!

Било би то занимљиво видети. . .

Фудбал 06.08.2019 | 18:08
Руни и Дерби - озбиљно је!
Прича око Вејна Рунија и Дерби Каунтија је више него озбиљна. Како јављају острвски медији преговори су већ у одмаклој фази. Руни ће већ сутра отићи у Дерби и разговарати са клупским челницима о детаљима сарадње. Он би имао улогу тренера-играча у екипи која има високе амбиције у Чемпионшипу. 

Део договора је наводно да Руни буде и играч и помоћник тренера Филипа Кокуа, који је недавно наследио Френка Лампарда, новог стратега Челсија.

Према писању Скај спорта Руни би могао да се прикључи друголигашу Дерби Каунтију и јако је близу договора.

Некадашњи ас Манчестер Јунајтеда тренутно има још две године уговора са америчким ДЦ Јунајтедом, а како се наводи челници Дербија спремни су да га ангажују како би успели да изборе промацију у Премијер лигу.

Истиче се и да би му таква улога била интересантна, пошто је Руни недавно изјавио да би волео да се бави тренерским послом после завршетка каријере.

У својој каријери у два наврата играо је у Евертону, а највећи траг оставио је у Манчестер Јунајтеду у ком је играо 13 сезона и са којим је освојио пет титула у Премијер лиги и Лигу шампиона.

Овог јутра је стигао на Острво, а већ на аеродрому су га бројни путници питали за фотографије. Жеља и његове супруге је да се врате у Енглеску.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар