На помолу "српски" Фенербахче!

Турци склапају коцкице. . .  Фудбалски клуб Фенербахче заинтересован је за српске фудбалере, Андрију Живковића и Љубомира Фејсу.

Фудбал 06.08.2019 | 17:30
На помолу "српски" Фенербахче!
Фенер жели Србе: Живковић и Фејса стижу у "пакету"? Српски тандем из Бенфике Љубомир Фејса - Андрија Живковић могао би Лисабон да замени за Истанбул и пређе у редове Фенербахчеа, преноси португалска "А Бола".

Фенербахче жели да доведе Живковића на једногодишњу позајмицу са опцијом куповине, преноси португалска А Бола.

Како се наводи, Фенербахче је заинтересован и за Андријиног репрезентативног саиграча Љубомира Фејсу.

Фенер би волео да упари два Србина у свом саставу за наредну сезону и искористи то што њих двојица претходне сезоне нису били у плановима тренера Бенфике, који их није уврстио у тим ни у Суперкупу на старту ове сезоне.

Цифра за коју би Турци могли да откупе Живковића није позната, док се наводи да би Фејса могао да буде Фенербахчеов за 3 милиона евра.

23-годишњи Живковић је у Бенфику стигао 2016. године из Партизана и за њу одиграо 84 меча, на којима је уписао четири гола и 24 асистенције.

30-годишњи Фејса је део лисабонског клуба од 2013, када је прешао из Олимпијакоса, а такође је претходно наступао за црно-беле. За Бенфику је одиграо 164 меча и постигао два гола, без асистенције.

Подсетимо, Фенербахче је овог прелазног рока више пута повезиван са левим беком репрезентације Србије Александром Коларовим, чија је судбина у Роми "климава".

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар