Na pomolu "srpski" Fenerbahče!

Turci sklapaju kockice. . .  Fudbalski klub Fenerbahče zainteresovan je za srpske fudbalere, Andriju Živkovića i Ljubomira Fejsu.

Fudbal 06.08.2019 | 17:30
Na pomolu "srpski" Fenerbahče!
Fener želi Srbe: Živković i Fejsa stižu u "paketu"? Srpski tandem iz Benfike Ljubomir Fejsa - Andrija Živković mogao bi Lisabon da zameni za Istanbul i pređe u redove Fenerbahčea, prenosi portugalska "A Bola".

Fenerbahče želi da dovede Živkovića na jednogodišnju pozajmicu sa opcijom kupovine, prenosi portugalska A Bola.

Kako se navodi, Fenerbahče je zainteresovan i za Andrijinog reprezentativnog saigrača Ljubomira Fejsu.

Fener bi voleo da upari dva Srbina u svom sastavu za narednu sezonu i iskoristi to što njih dvojica prethodne sezone nisu bili u planovima trenera Benfike, koji ih nije uvrstio u tim ni u Superkupu na startu ove sezone.

Cifra za koju bi Turci mogli da otkupe Živkovića nije poznata, dok se navodi da bi Fejsa mogao da bude Fenerbahčeov za 3 miliona evra.

23-godišnji Živković je u Benfiku stigao 2016. godine iz Partizana i za nju odigrao 84 meča, na kojima je upisao četiri gola i 24 asistencije.

30-godišnji Fejsa je deo lisabonskog kluba od 2013, kada je prešao iz Olimpijakosa, a takođe je prethodno nastupao za crno-bele. Za Benfiku je odigrao 164 meča i postigao dva gola, bez asistencije.

Podsetimo, Fenerbahče je ovog prelaznog roka više puta povezivan sa levim bekom reprezentacije Srbije Aleksandrom Kolarovim, čija je sudbina u Romi "klimava".

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar