Роналдо дозволио Икардију да дође у Јувентус!

У овој заврзлами није немогуће да Интер уђе у паралелне преговоре са Јувентусом око трампе Икарди за Дибалу и Јунајтедом око куповине Лукакуа, мада "Манцхестер Евенинг Неwс" наводи да на "Олд трафорду" и даље очекују 80 до 85 милиона.

Фудбал 06.08.2019 | 16:52
Роналдо дозволио Икардију да дође у Јувентус!
Кристијано Роналдо (34) одобрио је долазак Маура Икардија у Јувентус, пише "Газзетта делло Спорт" у броју од уторка, послије чега је Јувентус поново отвороио преговоре са Интером око трансфера непожељног капитена "неразура".

Тренер миланског клуба и некадашњи ас "бјанконера", Антонио Конте, у међувремену "ослободио се" Рађе Најнголана који је потписао за Каљари, па остаје још само да директор Бепе Марота обезбиједи и добру зараду и адекватну замјену за Икардија.

Јуве је наводно тражио Роналдов пристанак, јер Икарди има репутацију специфичног момка, жељног пажње и голова, због чега су у Торину процијенили да би у неком тренутку ЦР7 и МИ9 могли да зарате и направе хаос у свлачионици тренера Мауриција Сарија.

У тој свлачионици је и даље Пауло Дибала, који је захтјевом од 20 милиона евра по сезони за себе и фиксно 15 милиона евра за свог менаџера практично упропастио већ договорену трампу са Манчестер јунајтедом и "послао" Ромелуа Лукакуа на тренинге млађих категорија Андерлехта.

У овој заврзлами није немогуће да Интер уђе у паралелне преговоре са Јувентусом око трампе Икарди за Дибалу и Јунајтедом око куповине Лукакуа, мада "Манцхестер Евенинг Неwс" наводи да на "Олд трафорду" и даље очекују 80 до 85 милиона евра за Белгијанца, а то Марота у јулу није желио да плати.

Прелазни рок у Енглеској траје до 8. августа, у Италији до првог дана септембра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар