Ronaldo dozvolio Ikardiju da dođe u Juventus!

U ovoj zavrzlami nije nemoguće da Inter uđe u paralelne pregovore sa Juventusom oko trampe Ikardi za Dibalu i Junajtedom oko kupovine Lukakua, mada "Manchester Evening News" navodi da na "Old trafordu" i dalje očekuju 80 do 85 miliona.

Fudbal 06.08.2019 | 16:52
Ronaldo dozvolio Ikardiju da dođe u Juventus!
Kristijano Ronaldo (34) odobrio je dolazak Maura Ikardija u Juventus, piše "Gazzetta dello Sport" u broju od utorka, poslije čega je Juventus ponovo otvoroio pregovore sa Interom oko transfera nepoželjnog kapitena "nerazura".

Trener milanskog kluba i nekadašnji as "bjankonera", Antonio Konte, u međuvremenu "oslobodio se" Rađe Najngolana koji je potpisao za Kaljari, pa ostaje još samo da direktor Bepe Marota obezbijedi i dobru zaradu i adekvatnu zamjenu za Ikardija.

Juve je navodno tražio Ronaldov pristanak, jer Ikardi ima reputaciju specifičnog momka, željnog pažnje i golova, zbog čega su u Torinu procijenili da bi u nekom trenutku CR7 i MI9 mogli da zarate i naprave haos u svlačionici trenera Mauricija Sarija.

U toj svlačionici je i dalje Paulo Dibala, koji je zahtjevom od 20 miliona evra po sezoni za sebe i fiksno 15 miliona evra za svog menadžera praktično upropastio već dogovorenu trampu sa Mančester junajtedom i "poslao" Romelua Lukakua na treninge mlađih kategorija Anderlehta.

U ovoj zavrzlami nije nemoguće da Inter uđe u paralelne pregovore sa Juventusom oko trampe Ikardi za Dibalu i Junajtedom oko kupovine Lukakua, mada "Manchester Evening News" navodi da na "Old trafordu" i dalje očekuju 80 do 85 miliona evra za Belgijanca, a to Marota u julu nije želio da plati.

Prelazni rok u Engleskoj traje do 8. avgusta, u Italiji do prvog dana septembra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar