Покреће бизнис: Жељко отвара три телевизије

Жељко Јоксимовић отвара три кабловске телевизије. Он ће у своје редове довести водитељке Мају Николић и Наташу Миљковић, али не и супругу Јовану, која заједно са кумом Срђаном Предојевићем остаје на Првој.

Занимљивости 05.08.2019 | 19:53
Покреће бизнис: Жељко отвара три телевизије
Регулаторно тијело за електронске медије (РЕМ) Србије издало је 4. јуна дозволу за кабловско емитовање три канала К1 студио, Стајл фајл и ТВ ДР. Све три телевизије припадају фирми Минакорд медија, коју је Јоксимовић основао 17. маја ове године.

Канал Стајл фајл биће намијењен дјеци и прије почетка емитовања промијениће назив, док ће ТВ ДР бити посвећен здравству. Једино ће К1 бити телевизија музичког програма, а није познато какав ће аганжман имати Николићева и Миљковићева.

‘’Нико не зна одакле Жељку идеја да се посвети телевизији. Мало нас је то изненадило јер је у питању озбиљан пројекат, у који треба да се улаже доста новца, али и времена, што он свакако сам неће моћи. Велики је залогај за њега да одједном покрене три телевизије. Али, колико чујем, већ је ангажовао неке људе који су у тој области дуго година и који су стручни, попут Мање Грчић, доскорашње генералне директорке Прве телевизије. Она ће вероватно и код Жељка обављати сличан посао’’, каже извор за Курир.

По ријечима Жељковог блиског пријатеља телевизија стартује од јесени.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар