Pokreće biznis: Željko otvara tri televizije

Željko Joksimović otvara tri kablovske televizije. On će u svoje redove dovesti voditeljke Maju Nikolić i Natašu Miljković, ali ne i suprugu Jovanu, koja zajedno sa kumom Srđanom Predojevićem ostaje na Prvoj.

  • Magazin
  • Zanimljivosti


Regulatorno tijelo za elektronske medije (REM) Srbije izdalo je 4. juna dozvolu za kablovsko emitovanje tri kanala K1 studio, Stajl fajl i TV DR. Sve tri televizije pripadaju firmi Minakord medija, koju je Joksimović osnovao 17. maja ove godine.

Kanal Stajl fajl biće namijenjen djeci i prije početka emitovanja promijeniće naziv, dok će TV DR biti posvećen zdravstvu. Jedino će K1 biti televizija muzičkog programa, a nije poznato kakav će aganžman imati Nikolićeva i Miljkovićeva.

‘’Niko ne zna odakle Željku ideja da se posveti televiziji. Malo nas je to iznenadilo jer je u pitanju ozbiljan projekat, u koji treba da se ulaže dosta novca, ali i vremena, što on svakako sam neće moći. Veliki je zalogaj za njega da odjednom pokrene tri televizije. Ali, koliko čujem, već je angažovao neke ljude koji su u toj oblasti dugo godina i koji su stručni, poput Manje Grčić, doskorašnje generalne direktorke Prve televizije. Ona će verovatno i kod Željka obavljati sličan posao’’, kaže izvor za Kurir.

Po riječima Željkovog bliskog prijatelja televizija startuje od jeseni.

(Nezavisne)

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.