Проблем за Барсу - Меси је повријеђен!

Одмах по повратку у екипу, један од најбољих фудбалера данашњице повредио се и мораће на нову паузу.

Фудбал 06.08.2019 | 11:10
Проблем за Барсу - Меси је повријеђен!
Барселона је објавила лоше вести, Лионел Меси се повредио.

Наиме, он је на тренингу доживео повреду листа и због тога ће пропустити предстојећу америчку турнеју свог тима. До овога је дошло на његовом првом тренингу по повратку са одмора, након што је добио продужену паузу због учешћа на првенству Јужне Америке.

Повреда наводно није теже природе, али не желе да ризикују, знају да Аргентинац брзо може да уђе у форму, па стога не мора да пролази предуге припреме.

Каталонци већ данас путују у Сједињене Државе, тамо их чекају две пријатељске утакмице са Наполијем, а имаће прилику да додатно уиграју појачања која су пристигла у овом прелазном року.

Из угла повреде, Меси неће много пропустити, али сигурно да би му одговарало да боље упозна нове саиграче. Јуче је при повратку у тим одржао говор, рекао да у потпуности верује овој екипи и да се нада да могу да досегну највише висине.

Овог јутра, Барса је изашла у јавност са лошом вешћу о најбољем играчу, али и са објавом да одустају од Нејмара. 

Бразилац неће доћи овог лета, потпредседник клуба је демантовао тврдње које су присутне током целог лета, па се чини да је њихов прелазни рок што се тиче долазака завршен. 

Сада су на реду одласци, Малком је већ напустио клуб, а видећемо ко ће још из постојећег кадра отићи с обзиром да је нужно да се тако нешто деси због великог броја играча.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар