Problem za Barsu - Mesi je povrijeđen!

Odmah po povratku u ekipu, jedan od najboljih fudbalera današnjice povredio se i moraće na novu pauzu.

Fudbal 06.08.2019 | 11:10
Problem za Barsu - Mesi je povrijeđen!
Barselona je objavila loše vesti, Lionel Mesi se povredio.

Naime, on je na treningu doživeo povredu lista i zbog toga će propustiti predstojeću američku turneju svog tima. Do ovoga je došlo na njegovom prvom treningu po povratku sa odmora, nakon što je dobio produženu pauzu zbog učešća na prvenstvu Južne Amerike.

Povreda navodno nije teže prirode, ali ne žele da rizikuju, znaju da Argentinac brzo može da uđe u formu, pa stoga ne mora da prolazi preduge pripreme.

Katalonci već danas putuju u Sjedinjene Države, tamo ih čekaju dve prijateljske utakmice sa Napolijem, a imaće priliku da dodatno uigraju pojačanja koja su pristigla u ovom prelaznom roku.

Iz ugla povrede, Mesi neće mnogo propustiti, ali sigurno da bi mu odgovaralo da bolje upozna nove saigrače. Juče je pri povratku u tim održao govor, rekao da u potpunosti veruje ovoj ekipi i da se nada da mogu da dosegnu najviše visine.

Ovog jutra, Barsa je izašla u javnost sa lošom vešću o najboljem igraču, ali i sa objavom da odustaju od Nejmara. 

Brazilac neće doći ovog leta, potpredsednik kluba je demantovao tvrdnje koje su prisutne tokom celog leta, pa se čini da je njihov prelazni rok što se tiče dolazaka završen. 

Sada su na redu odlasci, Malkom je već napustio klub, a videćemo ko će još iz postojećeg kadra otići s obzirom da je nužno da se tako nešto desi zbog velikog broja igrača.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar