Није сад вријеме за ту тему, али... Милојевић о Гајићу...

Звездин тренер објаснио зашто бившег младог репрезентативца ове сезоне и даље нема у тиму.

Фудбал 06.08.2019 | 10:32
Није сад вријеме за ту тему, али... Милојевић о Гајићу...
У мислима стручног штаба и фудбалера Црвене звезде тренутно је само једно - утакмица са Копенхагеном у уторак од 20.45 на стадиону Рајко Митић, прва од две у 3. колу квалификација за Лигу шампиона (пренос на ТВ Арена Спорт 1).

По обичају, Владан Милојевић на конференцији за медије није желео да открива детаље у вези са стартном поставом, а иако је најавио да ће можда изненадити избором играча, чини се да ту није мислио на Милана Гајића. 

Млади репрезентативац Србије који је зимус стигао из Бордоа још није успео да се наметне за запажену минутажу, а Звездин тренер је објаснио зашто је тако.

"Неукусно је да причамо о играчима понаособ, али ајде, одговорићу", рекао је Милојевић упитан за Гајићев статус током конференције за медије уочи дуеал са Копенхагеном.

"Гајић је ту, у конкуренцији је. Мало се мучио цело пролеће и ја као тренер покушавам да му помогнем. Његови квалитети су јасни, али када уђете у контра ритам тешко је да се ишчупате, а ми немамо много времена када крене сезона. Хоћу да буде потпуно фит када буде добио шансу, не заборавите да он пре доласка није много играо, али је велики професионалац и вредно тренира. Играо је Европско првенство када смо желели да одмара и зато је добио мало дужу паузу. Добро ради, има довољно времена за њега и он је у сваком случају будућност Црвене звезде", истакао је Милојевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар