Nije sad vrijeme za tu temu, ali... Milojević o Gajiću...

Zvezdin trener objasnio zašto bivšeg mladog reprezentativca ove sezone i dalje nema u timu.

Fudbal 06.08.2019 | 10:32
Nije sad vrijeme za tu temu, ali... Milojević o Gajiću...
U mislima stručnog štaba i fudbalera Crvene zvezde trenutno je samo jedno - utakmica sa Kopenhagenom u utorak od 20.45 na stadionu Rajko Mitić, prva od dve u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (prenos na TV Arena Sport 1).

Po običaju, Vladan Milojević na konferenciji za medije nije želeo da otkriva detalje u vezi sa startnom postavom, a iako je najavio da će možda iznenaditi izborom igrača, čini se da tu nije mislio na Milana Gajića. 

Mladi reprezentativac Srbije koji je zimus stigao iz Bordoa još nije uspeo da se nametne za zapaženu minutažu, a Zvezdin trener je objasnio zašto je tako.

"Neukusno je da pričamo o igračima ponaosob, ali ajde, odgovoriću", rekao je Milojević upitan za Gajićev status tokom konferencije za medije uoči dueal sa Kopenhagenom.

"Gajić je tu, u konkurenciji je. Malo se mučio celo proleće i ja kao trener pokušavam da mu pomognem. Njegovi kvaliteti su jasni, ali kada uđete u kontra ritam teško je da se iščupate, a mi nemamo mnogo vremena kada krene sezona. Hoću da bude potpuno fit kada bude dobio šansu, ne zaboravite da on pre dolaska nije mnogo igrao, ali je veliki profesionalac i vredno trenira. Igrao je Evropsko prvenstvo kada smo želeli da odmara i zato je dobio malo dužu pauzu. Dobro radi, ima dovoljno vremena za njega i on je u svakom slučaju budućnost Crvene zvezde", istakao je Milojević.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar