Званично: Велико срце Раџе Најнголана!

Повратак у свој клуб, само да би био уз супругу која води најтежу борбу.

Фудбал 06.08.2019 | 09:54
Званично: Велико срце Раџе Најнголана!
Могао је вероватно да пронађе већи клуб, да инкасира већу суму новца, вероватно и заигра Европу, али Раџи Најнголану је после одлуке челника Интера да га отпишу из планова за наредну сезону било важно само једно – да буде уз своју супругу, која води велику животну борбу.

Најнголан је од данас и званично повратник у редове Каљарија, где ће играти на једногодишњој позајмици, уз наду да ће управо у том периоду његова лепша половина извојевати много важнију победу са најљућим противником.

Белгијанац је на Сардинији претходно провео четири сезоне у периоду од 2010. до 2014. године и одиграо 137 утакмица, уз седам голова.

“Није му требало много да поново освоји срца навијача Каљарија. Његов ратнички дух, посвећеност и страст да води тим ка победи су пресудили“, стоји у званичном саопштењу на клупском сајту и додаје се:

“Увек је први на линији ватре, спреман за борбу, за сваки ударац, да надигра противнике и буде попут правог нинже. Он је играч који увек вуче свој тим напред, прави је пример за своје саиграче. Сада је Најнголан у свом Каљарију поново, спреман да покаже велику снагу, каракер и интернационално искуство“.

Најнголан је у Интер стигао прошлог лета у трансферу за који је Рома добила 30.000.000 евра и уговоре Никола Заниола и Давидеа Сантона. Ипак, Белгијанац није успео да направи разлику на терену каква се очекивала, иако је оставио солидан утисак у својој дебитантској сезони у дресу Неразура. Такође није испунио ни очекивања новог тренера Антонија Контеа.

Каљари ће имати опцију куповине.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар