Zvanično: Veliko srce Radže Najngolana!

Povratak u svoj klub, samo da bi bio uz suprugu koja vodi najtežu borbu.

Fudbal 06.08.2019 | 09:54
Zvanično: Veliko srce Radže Najngolana!
Mogao je verovatno da pronađe veći klub, da inkasira veću sumu novca, verovatno i zaigra Evropu, ali Radži Najngolanu je posle odluke čelnika Intera da ga otpišu iz planova za narednu sezonu bilo važno samo jedno – da bude uz svoju suprugu, koja vodi veliku životnu borbu.

Najngolan je od danas i zvanično povratnik u redove Kaljarija, gde će igrati na jednogodišnjoj pozajmici, uz nadu da će upravo u tom periodu njegova lepša polovina izvojevati mnogo važniju pobedu sa najljućim protivnikom.

Belgijanac je na Sardiniji prethodno proveo četiri sezone u periodu od 2010. do 2014. godine i odigrao 137 utakmica, uz sedam golova.

“Nije mu trebalo mnogo da ponovo osvoji srca navijača Kaljarija. Njegov ratnički duh, posvećenost i strast da vodi tim ka pobedi su presudili“, stoji u zvaničnom saopštenju na klupskom sajtu i dodaje se:

“Uvek je prvi na liniji vatre, spreman za borbu, za svaki udarac, da nadigra protivnike i bude poput pravog ninže. On je igrač koji uvek vuče svoj tim napred, pravi je primer za svoje saigrače. Sada je Najngolan u svom Kaljariju ponovo, spreman da pokaže veliku snagu, karaker i internacionalno iskustvo“.

Najngolan je u Inter stigao prošlog leta u transferu za koji je Roma dobila 30.000.000 evra i ugovore Nikola Zaniola i Davidea Santona. Ipak, Belgijanac nije uspeo da napravi razliku na terenu kakva se očekivala, iako je ostavio solidan utisak u svojoj debitantskoj sezoni u dresu Nerazura. Takođe nije ispunio ni očekivanja novog trenera Antonija Kontea.

Kaljari će imati opciju kupovine.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar