Опција Ц за Јунајтед – Кристијан Ериксен!

У случају да Бруно Фернандес и(ли) Сергеј Милинковић Савић не дођу. . .

Фудбал 06.08.2019 | 09:16
Опција Ц за Јунајтед – Кристијан Ериксен!
Четвртак, 18 часова.

То је моменат који цело Острво с нестрпљењем ишчекује. Тада ће и дефинитивно бити закључане капије летње пијаце у Премијер лиги, а уједно ће цела фудбалска јавност сазнати шта ће се од толико помињаних трансфер спекулација остварити, а шта не!

Како је још раније и најављено, све очи биће упрте ка Олд Трафорду и новом Вајт Харт Лејну, где се потенцијално до краја прелазног рока очекује највише послова. А, можда се ни не догоди ништа...

Поред неизвесности око даље сарадње с Ромелуом Лукакуом, Јунајтед одавно размишља како да затвори два велика појачања у везном реду, а оба – један сигурно - практично зависе од тога да ли ће Пол Погбаотићи или остати на Театру снова 9. августа.

Велика је диспропорција у информацијама које стижу с Острва и из Шпаније, јер део јавност тврди да је Погбана прагу трансфера у Реал Мадрид, док остали уверавају да Французе остаје на располагању Олеу Гунару Солскјеру наредне сезоне.

Било како, Јунајтеду је потребно решење за Андера Ереру који је на почетку лета отишао по истеку сарадње и потписао богати уговор с Пари Сен Жерменом. Бруно Фернандес и Сергеј Милинковић Савић се помињу као могућа решења, али не директна, већ као играчи који би донели неку другу димензију тиму. Шејн Лонгстаф се такође помињао, али Њукасл није намеравао да уопште разговара о овом послу.

Зато се као Опција Ц у самој завршници нашао Кристијан Ериксен. Данац је крајем прошле сезоне најавио да је можда дошло време за растанак, због чега није још продужио уговор с Тотенхемом. Његова прва идеја био је Реал, али је Краљевски клуб охладио интересовање пошто су на врху листе жеља управо Погба и Дони ван де Бек. Данац се такође стидљиво повезивао с Атлетиком, док га је Јунајтед држао на радару последњих година. Али Тотенхем није улазио у разговоре око трансфера.

Можда би све то могло да се промени сада, пошто је Ериксен у последњој години уговора. Иако управа Јунајтеда размишља о овој могућности, тешко је да ће Тотенхем пристати на овај посао због ривалства две стране.

Али, све ће се знати ускоро...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар