ДОДИК: Никада нисмо били против сарадње са НАТО

Лидери СДА, СНСД-а и ХДЗ-а БиХ постигли су договор везан за формирање Савјета министара Босне и Херцеговине, те потписали Принципе за формирање власти на нивоу Босне и Херцеговине. Договорен је и наставак сарадње на НАТО путу. Додик поручио да никада није био против сарадње са НАТО.

Босна и Херцеговина 05.08.2019 | 15:51
ДОДИК: Никада нисмо били против сарадње са НАТО
На данашњем састанку у Сарајеву у организацији Делегације Европске уније у Босни и Херцеговини с присуством Ларса Гуннара Wигемарка, уприличен је састанак лидера политичких странака, изборних побједника Општих избора 2018. године, око деблокаде формирања власти.

''Изражавам задовољство што је упорно инсистирање хрватске стране на дијалогу и договору уродило плодом, остварујући напредак који ће, надам се, коначно омогућити да изборни побједници успоставе власт. Упорно залагање за журно формирање власти истакнути је и препознати приоритет нашега рада, који успоставља темељ за даљњи развој и напредак Босне и Херцеговине'' изјавио је Драган Човић, предсједник Хрватске демократске заједнице Босне и Херцеговине.

''За нас је од кључног значаја што је у заједничкој изјави, а заправо програму рада будућег Савјета министара и парламентарне већине на државном нивоу као приоритет јасно назначено провођење пресуда домаћих и еуропских судова који се односе на Изборни закон Босне и Херцеговине, а како би се осигурала уставна и институционална равноправност народа и грађана, као и њихово легитимно представљање у складу са изборном вољом'' поручио је предсједник Човић.

Договорено је да БиХ настави НАТО пут, без прејудицирања будућих одлука у вези са чланством. Наглашено је да ће се о питању НАТО пута наставити сарадња и продубљавање односа с НАТО савезом уз поштовање Устава и ранијих одлука Предсједништва и Савјета министара.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је како је договорено да у Босни и Херцеговини престаје да важи ОХР кад земља добије статус кандидата Европске уније.

Додик се правдао како је Савез независних социјалдемократа, као коалициони партнер предстојећег сазива Савјета министара БиХ, водио рачуна о томе да се очува позиција Републике Српске и конститутивности свих народа.

"Наставићемо сарадњу с НАТО-ом, ми никада нисмо били против тога", казао је Додик, додавши да ће се споразум омогућити се формира Савјет министара БиХ и да се откоче сви инфраструктурни пројекти, а најважнији од њих је европски пут.

Навео је како ће Савјет министара убрзано радити на новом социо-економском програму, како би се побољшали услови за економски раст и развој.

"Учинили смо све што је било неопходно да заштитимо нашу уставну позицију. Договор на бази изборне воље представља имплементацију воље народа. Имали смо непотребан застој и непродуктиван Савјет министара", истакао је Додик.



(БН/Клиx)

Коментари / 124

Оставите коментар
Name

Гоогл

05.08.2019 13:53

препао се МИЛЕ Саровица и да це изгубити СТОЛИЦУ У ВЛАСТИ БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.08.2019 14:15

Њега???ха.ах.ах.

Name

Е сада

05.08.2019 14:16

Тачно тако

Name

075

05.08.2019 14:30

И то на дан обљетнице " Олује "!

Name

Игор

05.08.2019 14:39

Цеститао Човицу и Колинди "Олују" . Најзалоснији смо народ на свијету .

Name

Дадо

05.08.2019 14:43

Хахаха, каква лакрдија. Знаци извадио си из будзета РС масну своту за Бакира. Видим имате ментора. Фино фино. Не контам гдје су И ко су страни плаценици? Ај хвала Богу сад це нам теци мед И млијеко.

Name

Ови

05.08.2019 14:47

Ови сто су се ломили да ли да селе,тј.бјезе и ове вукојебине нека се поцну одмах паковати,тројац који валада земљом преко 25 година (хдз и сда) а снсд скоро 20 са мањим прекидима.Бјезите док имало снаге у вама има,јос се данас поцните паковати,овде цете умријти од глади,нервозе и неправде.Сретно вам било у пецалби и цим се снадјет поведите своје близње.

Name

Аqуа

05.08.2019 14:51

Знаци потписали су и послали годисњи национални план за улазак у НАТО.

Name

Бајо

05.08.2019 15:04

Одма поцети градњу нато базе у Бања Луци!!

Name

КСС

05.08.2019 15:23

Чекали дан олује да се договоре таман да могу убудуће славити обљетницу формирања власти у БиХ.

Name

Који Смо Ми Тупани

05.08.2019 15:26

Тако смо само мало остали без Брцког,војске,царине,платног промета,таблица,заставе,химне...исто овако као сад сто цемо мало ици у нато али нецемо бас одмах,мало да ово нас будала то свари и заборави као и све сто заборављамо Додику.Ма и треба неyтати и РС и све кад смо допустили лопову да ово ради сто ради.Страсно.

Name

СДА БиХ

05.08.2019 15:34

Јесмо ли вам јос јуце казали да је нама најбољи партнер у власти СНСД и Милорад Додик који је ево вец данас потписао АНАП и цланство у НАТОу, како би заједно цинили власт на нивоу БиХ и нама је јос стратески партнер Милорад Додик и СНСД јос од 1997 године када смо га подрзали за Предсједника Владе РС-а, који је тада имао само два заступника у Скупстини РС и тада је Додик обецао да це радити искљуциво у интересу БиХ. Сјетимо се само да је ипак Додик први признао да је у Сребреници поцињен Геноцид од ВРС и Полиције РС казавси "да он тацно зна ста је било, да је био Геноцид у Сребреници јер је то пресудио медјународни Суд у Хагу" и позвао Карадзица и Младица да се одмах предају да не дрзе као таоце српски народ. У Пруду је прихватио и залагао се за БиХ као дрзаву регија без Ентитета. Обецао је јос давно да це подрзати Министарство Пољопривреде на нивоу БиХ, али и јос пуно тога. Стаса Косарац из СНСД-а, је цак уцествовао у писању Устава БиХ без Ентитета, а сада као фол најгласнији је против БиХ. Па они из СНСД-а су звали РС=Република сумска која це нестати. Медјутим, Додик и СНСД је уцествовао и у преносу 68 надлезности са РС на институције БиХ, које се не могу висе никада вратити на РС, јер то се мора поново изгласати Скупстина БиХ и знамо да се то неце никада догодити, јер неце дозволити СДА и Босњаци. Ето због свега овога нама је Милорад Додик и СНСД стратески партнери. Пуна подрска за СНСД и Милорада Додика да БиХ уведемо у НАТО савез. Сретно!

Name

Срам Га Било

05.08.2019 15:36

Избацио причу о ОХР само да замагли причу о Нато-у. Е вала ако и ово прогутамо требамо се и званично прогласити најглупљом нацијом на планети.

Name

бас

05.08.2019 15:42

се препао,него сада да видимо како ради опозиција без кесха и муљња ,зао ми ових људи сто су платили да добију посао у заједницким иституција,то це миле по кратком поступку...

Name

СДА БИХ

05.08.2019 15:46

Ово је нас СДА стратески партнер СНСД и Милорад Додик потписали данас да заједно успиставимо власт на нивоу БиХ. "Наставити интеграцијске процесе у складу са Уставом и законима, усклађујући ставове и интересе свих нивоа власти у БиХ. Потврдити опредјељење за унапређење односа са НАТО-ом, не прејудицирајући будуће одлуке у вези са чланством БиХ. Све активности у овом смислу проводе се у складу са свим релевантним одлукама Предсједништва БиХ, Парламентарне скупштине БиХ и Вијећа министара БиХ, а имајући у виду уставну надлежност Предсједништва за провођење вањске политике. Комисија за НАТО интеграције БиХ ће сарађивати са свим релевантним институцијама с циљем реализације односа са НАТО-ом, укључујући израду нацрта и планова, на бази одлука Предсјендиштва БиХ и Савјета министара БиХ. Јос јуце смо вам казали да це Додик пристати на НАТО пут БиХ, јер је то потписао сам Небојса Радмановиц из СНСДа, по налогу и дирwктиви насег пријатеља и стратеског партнера Милорада Додика. Сретно Милораде и СНСД. Немој слуцајно да их зовете "бакировци", јер они то нису, они су нам стратески партнери.

Name

Дарwилл

05.08.2019 16:15

Синоћ сам гледао Фаце Тв и интервју са човјеком којем уствари незнам ни име јер нисам почео пратити од почетка. Није име толико ни битно него чињеница да ме је човјек одушевио својим коментарима. Мислим да је човјек психолог или психијатар из Сарајева. За ову тројицу каже да представљају криминално националистичку групацију која је створена само са циљем енормног богаћења.

Name

Ре СВИМА

05.08.2019 16:35

Писао сам да г-дин Шаровић нема могућности да са СДС и ПДП учествује у Власти на државном нивоу управо због већег броја посланика у ПС БиХ (9 од 14) и већег броја делегата у Дому Народа(4 од 5) плус члан предсједништва.

Name

СНСД

05.08.2019 16:41

Тачно је да нам је СДА стратешки партнер и зато ћемо им се одужити са једним референдумом у погодно вријеме па нека и они добију своју филџан државу јер су својом истрајном борбом то и заслужили.

Name

Послусник

05.08.2019 18:51

Препао се НАТО.

Name

Бајро србин

05.08.2019 19:12

Тако је Миле србине!! Идемо у НАТО!!! Браво карактеру и образе!

Name

Бурле Олуја

05.08.2019 19:16

Папцине свих земаља објединимо се!

Name

Градиска!!!

05.08.2019 20:01

Ста им Миркан ради!!! ХахахахахахА... Паника!!!! зна да је покрао изборе, и да је нелегално на власти!!!

Name

Сваста

05.08.2019 20:32

Сарадбја са натом јели ти мислис да је то Додик урадио сам та сарадња је као и сарадња Србије ниста висе процитај све па реално коментариси

Name

не претјерујте

05.08.2019 20:55

Па добро, сарађује и Русија са НАТО,сарадња је широк појам.

Name

дамир

05.08.2019 22:49

три јаца аполаклипсе. три мускетира набијем их на кардан

Name

МД

05.08.2019 13:54

Е сада ће свима да сване. Што би рекла предсједница да корачамо сигурним корацима напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.08.2019 17:05

Док народу не смркне, овој накарадној политицкој гарнитури не сване. За неколико година накарадне Додикове власти, нестала је цетвртина-петина народа у РС. Ако овај јос коју годину "пусти корјење" и БиХ це да пропадне, заједно са РС, која је под Додиком вец једном ногом у гробу. Додик је гробар насег времена.

Name

Скептик

05.08.2019 17:29

Најзанимљивије је то што су се синоћ Дидик и Човић на обиљезавању олује налазили на супротним странама, први у Србији, други у Хрватској, да би се одмах други дан састали и дружили уз обиље пића и хране.

Name

РЕ

05.08.2019 17:50

ЦЕМУ СЕ ВИ ЦУДИТЕ??? ПРЕСЈЕДНИЦА РС ЈЕ УНУКА НАЈВЕЦИХ УСТАСА. СТА ЈЕ ВАМА ЉУДИ? СВЕ ЗАБОРАВИТЕ ЗА ПАР МЈРСЕЦИ.

Name

Ста Ако Смо Потписали

05.08.2019 20:28

пуни смо смицалица да поједемо ово сто смо изасрали...вигијеви колаци су били зестоки...неце на добро...ал боље и ово него прдекана,јеби га ми морамо слусат како други 'оце...а ко би се одреко оваквије плата и 'онорара .Пуно нам је претио ...све знају о нама.Ко фол договорисмо се...али...

Name

ре

06.08.2019 05:14

На НАТО тенковима си и доведен на власт, ти си НАТО-ов човек.

Name

Вупер

05.08.2019 13:55

Јесте их фрајер поредао и наредио доста и вас више

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.08.2019 17:58

Вигемарк=акциза.

Name

Х

05.08.2019 18:31

Тако це додик једнога дана реци ја нисам никада био на страни српског народа

Name

Лака

05.08.2019 13:56

Добили сте сва тројица по једну родитељску и одмах се одрекли својих јадних и љигавих принципа. Ово је још један знак да БиХ не може нити зна било шта без наређења ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

В

05.08.2019 14:21

Бакир И Драган се нису одрекли било цега само се Додик одрекао антиНАТО прице

Name

Ре

05.08.2019 16:48

Кад ме питаш који сам знанац, поносно кажем Миле Босааанаааац!

Name

Ив

05.08.2019 13:58

Да Баке није открио карте ,Додо не би пристао на све и сваста. Ста сте тек урадили зла над сва три народа,сазнацемо. Сретан вам витални национали интерес,цим мозете са Цовицем/Колиндом послије свега у договор,а јос јуце би обиљезавање Олује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аурелија

05.08.2019 13:58

Могли су и раније али нису хтјели.Сада треба да будемо сретни сто су несто урадили?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еро Невесиње

05.08.2019 13:59

Изабрали су "прави" датум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

05.08.2019 13:59

Све у интересу лопова на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Погледај дом свој анђеле

05.08.2019 15:17

Боже, колико нас потцјењује и прави кретенима, да је страшно. Ово је нехумано, нечовјечно и лицемјерно понашање, свакодневно мијењање мишљења, поготово приче, обртање контекста,..., да вријеђа основну интелигенцију.

Name

Ре

05.08.2019 20:09

Нема ти потцјењиваја ни трунке. Човјек одлично познаје своје бирачко тијело.

Name

Зиле

05.08.2019 13:59

ниста боље када се три брата лопова могу договорити око фотеље а народ бјези

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ива

05.08.2019 14:00

Миалиа у интересу три лопова и кеиминалца. У интересу народа није сигурни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перспектива

05.08.2019 14:00

Три моралне наказе под поткровитељством странаца?! Ко није отисао из БиХ сад је прави тренутак!

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

05.08.2019 14:00

Ко це сада издати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

05.08.2019 14:00

Додик се упласио Саровица и брзе боље пристаје на све Изетбеговицеве захтјеве који папак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.08.2019 14:01

Ето Кошарцу среће, засједе у Миркову фотељу. Јадна мајко...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОЈКО

05.08.2019 14:02

ГДЈЕ ДОДИК И ЦОВИЦ ТУ МОРА СВЕ БИТ РИЈЕСЕНО НИЈЕ КРВ ВОДА СВАКО СВОГ ПОДРЗАВА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

05.08.2019 14:03

Дакле! Судбином свих"одлучују они"...а њих три су ту да статутарну,мало закувавају ,мало једу говна,пуно краду и гуле народ....питате се да ли смо нешто научили.....ха,ха,ха...никад,стока смо и то ситна зуба,а изгледа да ће ко то увијек и остати.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзоо

05.08.2019 14:04

Е то је то Додик пристаде на Мап а Драган остаде без изборног закона који би гарантавао његову владавону. Ста год ми мислили о Бакиру цовек их нацека са Европом. И мисљења сам да хируском интервенцијом требамо уци у Нато да би инвестиције досле инаце за пар година неце нас битини 500 000 у БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакир полако

05.08.2019 20:30

Ако Бакир казе да се неце радити много, односно смањеним интензитетом, гарант це то ицо брзо, далеко од оцију јавности.

Name

Боx

05.08.2019 14:05

види Доде сто се кисело смије...све дам само да јос мало владам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

05.08.2019 14:06

Опет страни фактор има пресудну улогу. Сад су мањи од макова зрна ова тројица. Бас им странци уси заврцу. Тако и треба са лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

05.08.2019 14:36

Ок је то,али сто допуштају сав овај егзодус и криминал..мислим да се овдје утире мигрантска база,а онда и држава..само.лагано,видјећете

Name

дусанцули

05.08.2019 14:08

Шта вам је Дуле говорио баш данас да је сво букање, тужбе, референдуми, неприхватања одлука институција БиХ само тврдјење пазара. Наивни ће помислити да се Бакир повуко ал није јер просто нема разлога за тако нешто. Водја је као и много пута легао на руду ал Бакиру лећи на руду је пораз свих пораза. Бакир је побиједио и то је сваком јасно. Само је питање како ће свој пораз када је НАТО у питању правно уобличити и продат народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

05.08.2019 14:08

Дај бозе опет су несто смуцкали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

05.08.2019 14:08

Зашто би то урадили једноставно ..вец као и увијек закомпликовано...Могло се исто то давно направити али треба изманипулисати народ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.08.2019 13:52

Питај свога Додика, преЦедника..

Name

Густав

05.08.2019 14:12

Цим овом виде ледја они це поново завратове око плијена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како год

05.08.2019 14:12

Нер може бити ништа друго, до да је Миле пристао на МАШ, само што ће то бити проведено-објелодањено кад преузму савјет министара. Шта је год он бранио, то смо изгубили, давно би он дао и полицију, него је заједно са новопеченим вишеструким милионером, министром што је тужио Српску да је присилно мобилисан користи за последњу одбрану своје двије милијарде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смислов

05.08.2019 14:12

Битна вам је власт ради власти, ради ваших бенефита и готиве, а не да те позиције и овлаштења користите за унапређење државе и живота у њој, ако сте уопште икада и знали да вам је то главна улога и да сте ту због тога. Мада када боље размислим, ми боље од вас и не заслужујемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

05.08.2019 14:17

Знаци Дудук је појео данас све оно сто је мјесецима срао....пријатно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биједник

05.08.2019 17:04

Управо тако !

Name

Биједник

05.08.2019 17:04

Управо тако !

Name

ЗВОРНИК

05.08.2019 14:27

Глупи народе (и ја сам један од вас) ево писем са плазе анталyа +44 ја коњ цитам ста се десава у БИХ (ја сам мало глупљи од вас) поред мене породица из цацка досли из америке циркуз по цјели дан добри људи неки испред нас томислав са зеном и дјецом из сплита помјерили лезаљке да су поред нас казе да им недостаје зајебанције зезамо се вец од 11 јутрос био је и неки јутрос млади брацни пар момак истетивиро дразу михајловица и сам се прекрива кад изадзе из воде ко да кога заболи ста је он нацрто на себи несто сам посо да вам казем ал јебига немогу да се од пиве концентрисем ја ја ев прије пола сата смо се упознали томислав дрqган и ја незнам како им се дјеца зову заборавицу за по сата и моја како се зову ев сјетио сам се матер вам политицарску хандрим и том wигемарку ЕФЕС турско или грцо пиво незнам ал доброооо препоруцујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

мостарац

05.08.2019 16:15

За ЗВОРНИК: који си ти мени краљ. Неколико пута читам твој текст и умирем од смијеха. Могу мислити како сте се намирили пивом. Твој текст шаље најбољу поруку свима нама како су сви политичари небитни и нису вриједни ни да их памтимо а поготово да се свађамо због њих. Свака част, уживај у друштву добрих људи.

Name

Мислим

05.08.2019 19:40

поздрав Зворник. Љетос налетјех на једнохг типа из Зворника у Венецији у једном хотелу, за санком проговори на насем, послије сто су неке вртирепке свабице салијетале неког бљедоликог конобара. Он испред мене масно реце: "какви су ово индијанци маму им јебем крепах од зедји, они се овдје баре, дај пиву висе" обрадова се и он мени и ја њему, ето негдје у бијелом свијету, некако им масно и слатко свима "матер" поздрав за друство у Турској. Гдје год се сретнем са балканцима буде супер, Спанија, Исланд, Пољска, гдје год хљеба имамо, будемо нормални и пуни зајебанције и супље. Тако и исто доле било добро да нам не срусе и не покрадосе све, народ би са фесте на фесту

Name

Мањаца

05.08.2019 14:28

Све је то Додик платио надим парама и народним интересима. А све тројица знају ако један падне падају сви. А Вигемарк је додиков играц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

окси

05.08.2019 14:29

Пирален их потјерао на договор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx

05.08.2019 14:31

Небојса Радмановиц је потписао приступ НАТО савезу. Миле ово своје полтроне возе и као несто затезе. Они играју како им странци свирају. Пред народом глуме велике водје, а пред странцима мале мисеве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

05.08.2019 14:32

Ставарно људи повраца ми се кад видим ову тројицу. Њих три од нас свију праве будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

05.08.2019 15:01

А све у договору њих тројице

Name

Роки Балбоа

05.08.2019 14:40

Колају приче да је Срба у РС остало још само око 800 000 , и да се то скрива од јавности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@РОКИ

05.08.2019 15:28

Стари мој, нема нас ни толико...

Name

Мислим

05.08.2019 19:45

Свака цаст на искрености. Људи, ЕУ треба раднике и зато су ове главоње и постављене. А остатак људи у биједи це да подуцава ове азијате абецеду и да пису са лијева на десно, да их мало еуропеијузују и они це исто као новопецени европљани у Њемацку да буду 3ца класа, то ја по мени задатак тих минорних народа у БиХ (укљуцујуци и и оне умањене мањине)

Name

05.08.2019 14:45

Кад се мора није теско ни потписати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

05.08.2019 14:48

Послије овог руковања пране руку вруцом водом пола сата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Голгота

05.08.2019 17:02

...Као што је то учинио и Понтије Пилат послије суђења Исусу.

Name

Комесар

05.08.2019 15:10

Само ми није јасно како је Милорад Басиц в.д. комесара Муп-а Кантона Сарајево, а ниједног Босњака нема у Управи Муп-а РС??? Толико о заступљености народа на свим нивоима власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.08.2019 20:13

То је само шифра за "не мијешај се ти у моје, нећу ни ја у твоје". А то што је Милорад в. д. сигурно није због СДА.

Name

Силе

05.08.2019 15:25

Гдје сте ботови, не чујемо вас? Касни испорука сендвича?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.08.2019 16:01

Тетовирају НАТО симбол преко леђа...

Name

киза- из офсајда

05.08.2019 15:34

Срљамо у просперитет!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трт

05.08.2019 15:55

Који "Ми"!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

05.08.2019 16:04

Читам коментаре по порталима и једини је закључак да смо ми сви у рангу ова 3 (политичара, криминалца, лопова, државника, Бошњака, Србина и Хрвата). Узмите шта коме одговара. Бошњаци кукају како их је Баке опет издао и како се понизио на ултиматуме Додика и Човића, Срби опет да га је опет Бакир превеслао и да је он издао интересе РС, док је Човић стандардно преливода, мало тамо, мало амо. Ма ту смо ми гдје смо, боље нисмони заслужили. Некада смо били сви селектори, сад смо сви политичари. Ојхај, удри бригу на весеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

05.08.2019 16:22

Какву ли је сад Додо превару смислио? Без преваре ово проћи неће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разваљена дрзава и друство у цјелини

05.08.2019 16:35

Сасвим јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лудило

05.08.2019 16:49

Масонска посла,сви су исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

05.08.2019 19:47

свака цаст на коментару, видим да цитас праву литературу

Name

реално

05.08.2019 16:57

Нови надимак за Додика....Апсурд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

05.08.2019 20:42

усо у масонски ред...масала...само напредује.

Name

Директ

05.08.2019 17:00

Мерхаба, бок и хелло, Милораде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

05.08.2019 17:02

Знало се да ће Баја потписати за НАТО. Само направио од себе још већег лажова , сплеткароса, кабадахују и лудог политичара. Препало се Бурле и Саровица. Овим се ништа неће промјенити, исти фасисти настављају пљачку уз аминовање европске мафије. Неће нама никад сванути!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјеси ба

05.08.2019 17:19

БИХ је стварно циркус од дрзаве. Умјесто да доведу странце за стране тузиоце да позатварају сваког ко је повезан са корупцијом..да наметну закон о поријеклу имовине...умјесто тога странци заврцу њима руке када требају да се договоре ко фол. У медјувремену, еуфор и осце нам гузе цуре по БИХ док узимају по 4000-5000 еура плату и лагано ладе јаја на мору. Не знам када це поцети прицати о оним оффсхоре рацунима које имају по Кипру? Гдје лезе паре из Рафинерије и Алуминијума...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шарене Лаже

05.08.2019 17:39

Невјероватно како човек лаже у изјави након састанка. Спомиње да је као договорено да ће одлуке око Натоа спроводити у складу са одлукама свих нивоа власти а ентитетске институције се у споразуму нигдје не спомињу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шарене Лаже

05.08.2019 17:44

Невјероватно како човек лаже у изјави након састанка. Спомиње да је као договорено да ће одлуке око Натоа спроводити у складу са одлукама свих нивоа власти а ентитетске институције се у споразуму нигдје не спомињу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

05.08.2019 17:47

ЗАНИМЉИВО ЈЕ КАКО ДОДИКОВИ ПОЛТРОНИ ПОДНОСЕ ОВЕ СТВАРИ ,ОСЈЕЦАЈУ ЛИ СЕ ГЛУПАЦИМА. ТАКОДЈЕ ,ЗАНИМА МЕ КАКО ДОДИК РАЗМИСЉА КАД ОВАКИ ВОЗА СВОЈЕ ДУПЕЛИЗЦЕ. АЛИ, ВЈЕРОВАТНО ЈЕ ДОДИК СВЈЕСТАН КОЛИКО СУ ЊЕГОВИ ДУПЕЛИЗЦИ ГЛУПИ И НИСТА НЕ ПРИМЈЕЦУЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеница

05.08.2019 18:17

Овдје се сво вријеме радило о реализацији раније донесених одлука у складу са вазецим прописима... Иако ни Изетбеговиц није договорио "ниста револуционарно за свој народ",цини се да је (ипак) Додик тај који је "под пластом" прице о "оцувању уставне позиције" (ваљда РС-а) заправо покусао тим разним формулацијама релативизирати оцигледно одступање од ранијих "тврдих" изјава,нароцито по питању будуцег извјесног уласка у НАТО (против цега није ни његов "саборац" Цовиц,наравно),а сто се у овом тренутку ознацава као потенцијална "неспорна сарадња" са предметним војним савезом... Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хдхдх

05.08.2019 18:44

А ста је са оном прицом прије пар дана,како це прогласити да Сипа и суд и тузиластво БиХ немају надлезности на територији РС. Јој Милораде,докле цес висе манипулисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А-Б-Ц

05.08.2019 18:54

Како ово тумаци Путин?Бурле први потписа папир,као Милосевиц,Дејтон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота

05.08.2019 22:36

Како ће ово коментарисати Вучић, јер су се јуче, на дан Олује, грлили и заклињали скупа?

Name

основна ствар

05.08.2019 18:55

Да се не ПРЕЈУДИЦИРА ресење са натом..Постоји одлука скупстине о неутралности..Врло паметно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.08.2019 19:20

Шта је ту паметно када се у споразуму нигдје не помиње скупштина, само одлуке бх органа, дакле пут у Нато

Name

Мујо

05.08.2019 19:26

Следеће изборе обавезно ставити Милорада на.листу за босњацког предсједника. Ја први гласам. Висе је урадио за Босну него Алија и Бакир заједно

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре-мујо

05.08.2019 20:55

Ма што би више урадио, него што би пристао, јебе се њему ко је ко и испред кога ће он бити, њему су искључиво, кажем искључиво важне паре и власт.

Name

Лука

05.08.2019 19:47

Спремајте кофере и нека бјежи ко може из ове земље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опак

05.08.2019 19:47

СДА своје изгура.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакире

05.08.2019 20:49

Бакире ма миле мали(споредни баја)је највеци Босанац...треба га под хитно осунетит да србадија кроји мантиле...сад це кисе кад Миле оспе дазд по РС.Е,јесте муљатори...само ми реците искрено јели вам Вигенмарк пријетио да цете отици сва тројица у п.м.

Name

куку нама са нама

05.08.2019 19:51

Ваља почети учити К'уран,на вакат,јер ће ортодоксни Србин,вјерник остати као риба на сухом,када се Милорад избори оно баш право за "српски национални интерес"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноћна птица

05.08.2019 20:12

Додик никад није био против нато само блефира своје глупе гласаче. Нека их ј.. е у здрав мозак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снсд

05.08.2019 20:14

Тако и треба предсједнице, тако се бори за Р.С..само напред..сад на пројекте да нам буде боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.08.2019 23:25

Реце кум Миле Радисиц. :)))

Name

Борац

05.08.2019 20:16

Шта радиш милораде, ниси се ти борио за ову републику српску, црнио се ко гавран...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта Рећи

05.08.2019 20:21

Додикови гласачи, и мушки и женски, спремите се за Нато ратове, сретно вам било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дохиј

05.08.2019 20:32

Манипулатор парек селанс.....јадан хе барод само који насједа на глупе фоскуле и приче....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

05.08.2019 20:37

постао бакировац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Апокалипса

05.08.2019 21:20

Политичко лицемјерство на овим просторима не јењава. Агонија се наставља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емир

05.08.2019 21:40

Погледајте само багру на слици како се фино дрзе за руке,а ви народе лозите се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Србендо

05.08.2019 22:49

Па како те није срамота,јбт цак те твоји са РТРСа нису могли опрати.....И ајмо глупи народе поново на изборе,па реците мој Миле,то га натјерали,није он то због себе,него због нас...глупи народе фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

06.08.2019 06:00

Наравно да никада СНСД није био против сарадње са НАТО-ом, али никада није ни донио одлуку о уласку у НАТО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

06.08.2019 06:03

Миле медј' својима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

06.08.2019 06:15

Оправдавање народу као ми никада и нисмо били против сарадње са натом,А сви знамо да постепена сарадња ,тјешња сарадња и на крају доће време до коначног чланства ,кад са неким сарађујеш дођеш у ситуацију да пређеш преко његовега прага и ето те у нутра,

ОДГОВОРИТЕ