Настављен црни низ на путевима

Мотоциклиста Ј. Ј. из Тешња погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи која се синоћ догодила на локалном путу у мјесту Макљеновац код Добоја, потврђено је у Полицијској управи Добој.

Република Српска 05.08.2019 | 10:43
Настављен црни низ на путевима
Несрећа се догодила око 19.30 часова када су се сударили „ситроен“ којим је управљао С. П. из Усоре и Ј. Ј. са мотоциклом „сузуки“. 

– О саобраћајној несрећи је обавијештен дежурни тужилац који је изашао на лице мјеста и руководио увиђајем – појаснила је портпарол ПУ Добој Драгана Керкез.

БН/Српскаинфо

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Милиционар

05.08.2019 08:56

БиХ је прва у саоб.незгодама у европи али такођер је прва и у корупцији,непотизму и сигурно прва у неспособним и корумпираним политичарима тако да су ове силне саоб.незгоде само једна последица наведеног јер ако имате корупцију, намјештање разноразних тендера и неспособне стручњаке за саобраћај онда не можемо очекивати побољшање већ напротив биће све горе и горе

ОДГОВОРИТЕ
Name

утисак

05.08.2019 09:02

Ти мотоцоклисти су претрјерали са насилничом вожњом, иживљањем да привуку пажњу, угрожавају остале учеснике у саобраћају и ометају саобраћај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аноннимусс

05.08.2019 11:35

Има нас и таквих , ал и ви за воланом дивљате претицете не занима вас сто вам у сусрет долазим ја ил неко др на мотору.

Name

Заре

05.08.2019 13:31

Тачно тако... Синоћ у Брчком, прво мотоциклиста претиче колону не обазирући се што му ауто иде у сусрет... наравно, сиђи са цесте да те будала не удари... друго, стајем на семафору у граду, они (њих два) обилазе пар аута, један са лијеве други са десне стране и стају на пјешачки, кад је упалило зелено било је, гас и као ракета... Послије је неко други крив кад погину... они су жртве, невинашца...

Name

Ре:

05.08.2019 20:41

Празне особе, које мисле да се једино тако могу доказати, а заправо тек онда показују колико су залупани, глупи и безвриједни.

Name

Радар

05.08.2019 10:32

Јутрос сам прочитао једну сјајну изјаву да смо ми саобраћајно безобразна и неваспитана нација. Бојимо се промаје и хладног бетона, а не бојимо се да пијани сједнемо за волан. Овој држави и њиховим неспособним владарима, безбједност саобраћаја је задња рупа на свирали. Све се свело на то да пет дана истјераш жандара на улицу, даш му радар и мислиш да је то све. Мало се и гине какви смо и у којој држави живимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрекавац

05.08.2019 11:42

Ауто је већ одавно потреба, али сви мотоцикли преко 50 кубика су вишак и луксуз! Е, па, ја бих њима опалио годишњи порез пола цијене од вриједности њихове играчке, па нека се показују!

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

05.08.2019 19:50

Истог смо мишљења. То је чисти луксуз као и алкохол, дуван итд ..дакле плати брале.

Name

стари бајкер

06.08.2019 06:53

Знаци само гусле брале....а 90%страдања мотоциклиста...због несавесних возаца аутомобила,мобилни телефон,одузимање права првенства,скретање без змигаваца,возња без сигнализације....дугацак,предугацак списак П.С. Свуда у цивилизованом свету се подстице употреба мотоцикала,скутера,бицикла због смањења гузве,загадјења итд.Али ајд ти то објасни просецном становнику РС и Бих кад му јос увек под носом воловска балега миомирисе...