Nastavljen crni niz na putevima

Motociklista J. J. iz Tešnja poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na lokalnom putu u mjestu Makljenovac kod Doboja, potvrđeno je u Policijskoj upravi Doboj.

Republika Srpska 05.08.2019 | 10:43
Nastavljen crni niz na putevima
Nesreća se dogodila oko 19.30 časova kada su se sudarili „sitroen“ kojim je upravljao S. P. iz Usore i J. J. sa motociklom „suzuki“. 

– O saobraćajnoj nesreći je obaviješten dežurni tužilac koji je izašao na lice mjesta i rukovodio uviđajem – pojasnila je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

BN/Srpskainfo

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Milicionar

05.08.2019 08:56

BiH je prva u saob.nezgodama u evropi ali također je prva i u korupciji,nepotizmu i sigurno prva u nesposobnim i korumpiranim političarima tako da su ove silne saob.nezgode samo jedna posledica navedenog jer ako imate korupciju, namještanje raznoraznih tendera i nesposobne stručnjake za saobraćaj onda ne možemo očekivati poboljšanje već naprotiv biće sve gore i gore

ODGOVORITE
Name

utisak

05.08.2019 09:02

Ti motocoklisti su pretrjerali sa nasilničom vožnjom, iživljanjem da privuku pažnju, ugrožavaju ostale učesnike u saobraćaju i ometaju saobraćaj.

ODGOVORITE
Name

Anonnimuss

05.08.2019 11:35

Ima nas i takvih , al i vi za volanom divljate preticete ne zanima vas sto vam u susret dolazim ja il neko dr na motoru.

Name

Zare

05.08.2019 13:31

Tačno tako... Sinoć u Brčkom, prvo motociklista pretiče kolonu ne obazirući se što mu auto ide u susret... naravno, siđi sa ceste da te budala ne udari... drugo, stajem na semaforu u gradu, oni (njih dva) obilaze par auta, jedan sa lijeve drugi sa desne strane i staju na pješački, kad je upalilo zeleno bilo je, gas i kao raketa... Poslije je neko drugi kriv kad poginu... oni su žrtve, nevinašca...

Name

Re:

05.08.2019 20:41

Празне особе, које мисле да се једино тако могу доказати, а заправо тек онда показују колико су залупани, глупи и безвриједни.

Name

Radar

05.08.2019 10:32

Jutros sam pročitao jednu sjajnu izjavu da smo mi saobraćajno bezobrazna i nevaspitana nacija. Bojimo se promaje i hladnog betona, a ne bojimo se da pijani sjednemo za volan. Ovoj državi i njihovim nesposobnim vladarima, bezbjednost saobraćaja je zadnja rupa na svirali. Sve se svelo na to da pet dana istjeraš žandara na ulicu, daš mu radar i misliš da je to sve. Malo se i gine kakvi smo i u kojoj državi živimo.

ODGOVORITE
Name

Дрекавац

05.08.2019 11:42

Ауто је већ одавно потреба, али сви мотоцикли преко 50 кубика су вишак и луксуз! Е, па, ја бих њима опалио годишњи порез пола цијене од вриједности њихове играчке, па нека се показују!

ODGOVORITE
Name

реално

05.08.2019 19:50

Истог смо мишљења. То је чисти луксуз као и алкохол, дуван итд ..дакле плати брале.

Name

stari bajker

06.08.2019 06:53

Znaci samo gusle brale....a 90%stradanja motociklista...zbog nesavesnih vozaca automobila,mobilni telefon,oduzimanje prava prvenstva,skretanje bez zmigavaca,voznja bez signalizacije....dugacak,predugacak spisak P.S. Svuda u civilizovanom svetu se podstice upotreba motocikala,skutera,bicikla zbog smanjenja guzve,zagadjenja itd.Ali ajd ti to objasni prosecnom stanovniku RS i Bih kad mu jos uvek pod nosom volovska balega miomirise...