Био је бољи од Роналда, а сада дилује дрогу?!

Ухапшен бивши фудбалер Челсија и велика нада португалског фудбала.

Фудбал 05.08.2019 | 18:08
Био је бољи од Роналда, а сада дилује дрогу?!
Какав суноврат једне од својевремено највећих нада португалског фудбала! Играча за ког је чак и Кристијано Роналдо изјавио да је бољи од њега!

"Ако мислите да сам ја добар, сачекајте да видите Фабија Паима", изјавио је прослављени Португалац по доласку у Манчестер јунајтед 2003. из Спортинга.

Данас, 16 година касније, "добри" Роналдо је прва звезда Јувентуса и играч који је на тимском и индивидуалном нивоу освојио буквално све, док је перспективни Паим тренутно - у затвору.

Енглески "Сан" пише да је 31-годишњи фудбалер ухапшен заједно са 43-годишњом женом, пошто им је полиција прислушкивала телефоне и закључила да разговарају о трговини дрогом. Током претреса куће у португалском Алкоитау заплењено је 12 грама кокаина, чија је тржишна вредност 900 евра, као и аутомобил марке БМW. 

Паим је прошао кроз све млађе категорије националног тима, одигравши 42 утакмице, али никада није заиграо за А репрезентацију Португала. Попут Роналда, поникао је у Спортингу из Лисабона, а током 2008. је провео четири месеца на позајмици у Челсију, али такође без да је успео да се наметне тренеру за најбољу поставу.



Јасно је да за успех није довољан само таленат...

"Када би ми се данас догодило исто, био бих стрпљивији. У то време, што сам имао више слободног времена, више сам се глупирао", признао је Паим у интервјуу 2017. године.

У Спортингу су га трпели до 2010. године, а потом је играо за португалске нижелигаше, али у Катару, Луксембургу, на Малти... Последњи клуб му је португалско друголигаш Леишоес, заправо његов Б тим, у ком је провео сезону 2017/18.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар