Bio je bolji od Ronalda, a sada diluje drogu?!

Uhapšen bivši fudbaler Čelsija i velika nada portugalskog fudbala.

Fudbal 05.08.2019 | 18:08
Bio je bolji od Ronalda, a sada diluje drogu?!
Kakav sunovrat jedne od svojevremeno najvećih nada portugalskog fudbala! Igrača za kog je čak i Kristijano Ronaldo izjavio da je bolji od njega!

"Ako mislite da sam ja dobar, sačekajte da vidite Fabija Paima", izjavio je proslavljeni Portugalac po dolasku u Mančester junajted 2003. iz Sportinga.

Danas, 16 godina kasnije, "dobri" Ronaldo je prva zvezda Juventusa i igrač koji je na timskom i individualnom nivou osvojio bukvalno sve, dok je perspektivni Paim trenutno - u zatvoru.

Engleski "San" piše da je 31-godišnji fudbaler uhapšen zajedno sa 43-godišnjom ženom, pošto im je policija prisluškivala telefone i zaključila da razgovaraju o trgovini drogom. Tokom pretresa kuće u portugalskom Alkoitau zaplenjeno je 12 grama kokaina, čija je tržišna vrednost 900 evra, kao i automobil marke BMW. 

Paim je prošao kroz sve mlađe kategorije nacionalnog tima, odigravši 42 utakmice, ali nikada nije zaigrao za A reprezentaciju Portugala. Poput Ronalda, ponikao je u Sportingu iz Lisabona, a tokom 2008. je proveo četiri meseca na pozajmici u Čelsiju, ali takođe bez da je uspeo da se nametne treneru za najbolju postavu.



Jasno je da za uspeh nije dovoljan samo talenat...

"Kada bi mi se danas dogodilo isto, bio bih strpljiviji. U to vreme, što sam imao više slobodnog vremena, više sam se glupirao", priznao je Paim u intervjuu 2017. godine.

U Sportingu su ga trpeli do 2010. godine, a potom je igrao za portugalske niželigaše, ali u Kataru, Luksemburgu, na Malti... Poslednji klub mu je portugalsko drugoligaš Leišoes, zapravo njegov B tim, u kom je proveo sezonu 2017/18.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar