Потпредсједник Барсе: Не размишљамо о Нејмару!

Превише је компликовано! Ништа од повратка Бразилца, бар засад. . .

Фудбал 06.08.2019 | 12:26
Потпредсједник Барсе: Не размишљамо о Нејмару!
Тресла се гора, родио се миш!

Све оне приче о Нејмаровом повратку у Барселону које су се надограђивале месецима уназад - пале су у воду! И то само у неколико изговорених реченица. Потпредседник Барселоне Ђорди Кардонер шокирао је јавност да изјавом да „од данас више нема случаја Нејмар“.

“Искрено, ни не размишљамо о њему, како је потврдио наш председник, јер је превише компликовано“, поручио је Кардонер за тамошњу телевизијску станицу ТВ3.

Разлог врло добро познат свима – ПСЖ тражи нереалне услове да би се трансфер завршио, иако Нејмар жели да оде.

“Ми смо ту само споредни глумци. Свесни смо чињенице да Нејмар није срећан у Паризу, али то је нешто што мора да се разреши искључиво у Паризу“.

На крају све, можда и најважнија ствар – званичних разговора два клуба о трансферу уопште није било.

“Нисмо разговарали с њима. Између клубова постоји велико поштовање, а ако једног дана буде случаја Нејмар, причаћемо. Данас, у овом тренутку, нема ништа од тога“.

Пари Сен Жермен је првобитно од Барселоне и осталих купаца тражио 300.000.000 евра у кешу за Нејмара, али је касније ипак драстично спустио потраживања на суму између 180.000.000 и 200.000.000 евра. У клубу су свесни да је Нејмар незадовољан и да жели да оде, а ни Томас Тухел, а поготово Насер ал Келаифи не желе да задржавају несрећног играча беспотребно. То је први човек клуба изјавио још када су се појавиле иницијалне приче о могућем трансферу Бразилца. 

Барселона је стидљиво опипавала пулс с могућим понудама које би укључивале новац и уговоре једног или двојице играча. У игри су били Филипе Кутињо, Усман Дембеле и Иван Ракитић, а онда је ПСЖ одједном само ставио вето на Нејмаров повратак у Барселону, због чега је и уследила оваква изјава Ђордија Кардомера. 

Биће да ћемо Нејмара гледати у Паризу и даље, бар читајући ове изјаве...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар