Potpredsjednik Barse: Ne razmišljamo o Nejmaru!

Previše je komplikovano! Ništa od povratka Brazilca, bar zasad. . .

Fudbal 06.08.2019 | 12:26
Potpredsjednik Barse: Ne razmišljamo o Nejmaru!
Tresla se gora, rodio se miš!

Sve one priče o Nejmarovom povratku u Barselonu koje su se nadograđivale mesecima unazad - pale su u vodu! I to samo u nekoliko izgovorenih rečenica. Potpredsednik Barselone Đordi Kardoner šokirao je javnost da izjavom da „od danas više nema slučaja Nejmar“.

“Iskreno, ni ne razmišljamo o njemu, kako je potvrdio naš predsednik, jer je previše komplikovano“, poručio je Kardoner za tamošnju televizijsku stanicu TV3.

Razlog vrlo dobro poznat svima – PSŽ traži nerealne uslove da bi se transfer završio, iako Nejmar želi da ode.

“Mi smo tu samo sporedni glumci. Svesni smo činjenice da Nejmar nije srećan u Parizu, ali to je nešto što mora da se razreši isključivo u Parizu“.

Na kraju sve, možda i najvažnija stvar – zvaničnih razgovora dva kluba o transferu uopšte nije bilo.

“Nismo razgovarali s njima. Između klubova postoji veliko poštovanje, a ako jednog dana bude slučaja Nejmar, pričaćemo. Danas, u ovom trenutku, nema ništa od toga“.

Pari Sen Žermen je prvobitno od Barselone i ostalih kupaca tražio 300.000.000 evra u kešu za Nejmara, ali je kasnije ipak drastično spustio potraživanja na sumu između 180.000.000 i 200.000.000 evra. U klubu su svesni da je Nejmar nezadovoljan i da želi da ode, a ni Tomas Tuhel, a pogotovo Naser al Kelaifi ne žele da zadržavaju nesrećnog igrača bespotrebno. To je prvi čovek kluba izjavio još kada su se pojavile inicijalne priče o mogućem transferu Brazilca. 

Barselona je stidljivo opipavala puls s mogućim ponudama koje bi uključivale novac i ugovore jednog ili dvojice igrača. U igri su bili Filipe Kutinjo, Usman Dembele i Ivan Rakitić, a onda je PSŽ odjednom samo stavio veto na Nejmarov povratak u Barselonu, zbog čega je i usledila ovakva izjava Đordija Kardomera. 

Biće da ćemo Nejmara gledati u Parizu i dalje, bar čitajući ove izjave...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar