Партизан чека жријеб: Спартак не, Нефчи може...

Извлачење парова 4. кола од 13. 30. . .

Фудбал 05.08.2019 | 10:13
Партизан чека жријеб: Спартак не, Нефчи може...
Сазнаће данас (13.30) фудбалери Партизана којом трасом их води пут до групне фазе Лиге Европе. У четвртак их чека први дуел са Малатијом у 3. колу квалификација, а данас у 13.30 на реду је жреб у Ниону, на којем ће спознати и ко ће им бити потенцијални ривали у последњој, четвртој рунди.

УЕФА је још пре неколико дана скратила списак могућих противника и направила подгрупе уочи жреба. Победник дуела Партизан – Малатија играће против бољег од једног из ових мечева: Спартак Москва – Тун, Молде – Арис, Локомотива Пловдив – Стразбур, Маријупољ – АЗ Алкмар и Нефчи – Бнеи Јахуда.

На жребу ће Партизан бити носилац, самим тим и фаворит на папиру, јер има бољи коефицијент од свих поменутих клубова. Међутим, у Хумској 1 би волели када би могло да избегну окршај са Спартаком из Москве, јер има без дилеме најскупљи и најјачи састав од свих могућих ривала.

Победник дуела Молде – Арис би можда био по мери Партизану, погоотово што смо Норвежане већ упознали кроз двомеч са Чукаричким у другој рунди, а без дилеме, највише би се обрадовали када би им „запао“ пар Нефчи – Бнеи Јахуда, јер су то тимови са, објективно, најмањим рејтингом.

Наравно, постоји пре свега тога једна крупна препрека, која се зове Малатија. Турски тим је пун искусних фудбалера, легионара са свих страна света и биће Партизану врашки тежак посао да се пробије до четврте рунде.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар