Partizan čeka žrijeb: Spartak ne, Nefči može...

Izvlačenje parova 4. kola od 13. 30. . .

Fudbal 05.08.2019 | 10:13
Partizan čeka žrijeb: Spartak ne, Nefči može...
Saznaće danas (13.30) fudbaleri Partizana kojom trasom ih vodi put do grupne faze Lige Evrope. U četvrtak ih čeka prvi duel sa Malatijom u 3. kolu kvalifikacija, a danas u 13.30 na redu je žreb u Nionu, na kojem će spoznati i ko će im biti potencijalni rivali u poslednjoj, četvrtoj rundi.

UEFA je još pre nekoliko dana skratila spisak mogućih protivnika i napravila podgrupe uoči žreba. Pobednik duela Partizan – Malatija igraće protiv boljeg od jednog iz ovih mečeva: Spartak Moskva – Tun, Molde – Aris, Lokomotiva Plovdiv – Strazbur, Marijupolj – AZ Alkmar i Nefči – Bnei Jahuda.

Na žrebu će Partizan biti nosilac, samim tim i favorit na papiru, jer ima bolji koeficijent od svih pomenutih klubova. Međutim, u Humskoj 1 bi voleli kada bi moglo da izbegnu okršaj sa Spartakom iz Moskve, jer ima bez dileme najskuplji i najjači sastav od svih mogućih rivala.

Pobednik duela Molde – Aris bi možda bio po meri Partizanu, pogootovo što smo Norvežane već upoznali kroz dvomeč sa Čukaričkim u drugoj rundi, a bez dileme, najviše bi se obradovali kada bi im „zapao“ par Nefči – Bnei Jahuda, jer su to timovi sa, objektivno, najmanjim rejtingom.

Naravno, postoji pre svega toga jedna krupna prepreka, koja se zove Malatija. Turski tim je pun iskusnih fudbalera, legionara sa svih strana sveta i biće Partizanu vraški težak posao da se probije do četvrte runde.

Izvor: mozzartsport

Foto: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar