Лева опет критиковао Бајерн: Дајте звучнија имена!

Нападач Бајерна Роберт Левандовски позвао је управу минхенског клуба да, умјесто играча с потенцијалом, доводе звучнија појачања која могу одмах утицати на игру њемачког тима.

Фудбал 05.08.2019 | 13:04
Лева опет критиковао Бајерн: Дајте звучнија имена!
Левандовски се након синоћњег пораза Бавараца у "Класикеру" од Борусије Дортмунд (2:0) у њемачком Суперкупу, осврнуо на трансфер политику и клупу минхенског клуба.

"Наравно, млади играчи на клупи имају потенцијала, то је истина - али понекад морате директно појачање од некога ко може ући и помоћи тиму", рекао је пољски голгетер, који синоћ на "Вестфалену" није био на свом уобичајеном нивоу.

Он је и раније позивао Бајерн да доведе нова појачања, након што су клуб напустили некада кључни играчи попут Арјена Робена, Франка Риберија, Хамеса Родригеза, Матса Хумелса и Рафиње.

"Моје мишљење остаје исто, јер управо смо у Дортмунду могли да видимо шта би се догодило да смо имали професионалног играча спремног да уђе", рекао је Левандовски, а пренијела агенција "Анадолија".

Пољски репрезентативац је указао и на недостатак самопоуздања међу играчима Бајерна.

"Сами смо изгубили утакмицу. Могли смо побиједити али смо правили тако једноставне грешке", подвукао је Пољак.

Бајерн је у овом прелазном року довео француске дефанзивце Бењамина Павара и Лукаса Хернандеза, док још увијек није познато да ли ће нападач Фијете Арп, који је стигао из Хамбургера, остати у баварском клубу или ићи на позајмицу.

Њемачки медији пишу да је Бајерн заинтересован за Лероја Санеа из Манчестер ситија.

Иначе, функцију спортског директора Баyерна већ неколико година обавља некадашњи капитен Босне и Херцеговине Хасан "Брацо" Салихамиџић, који је задужен за трансфере фудбалера.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар