Доста му је САД-а - легенда се враћа у Јунајтед?!

Најбољи стрелац у историји клуба са "Олд Трафорда" размишља о повратку, али не у својству играча, већ са друге стране терена. . .

Фудбал 05.08.2019 | 11:48
Доста му је САД-а - легенда се враћа у Јунајтед?!
Вејн Руни размишља о крају каријере, а већ је замислио чиме жели да се бави након што искочи из копачки.

Наиме, према писањима "Сана", он у плану има повратак у Манчестер јунајтед где жели да постане део стручног штаба.

''Црвени ђаволи'' су се окренули својим бившим фудбалерима као носиоцима новог таласа након неколико година лошијих резултата, па могући ангажман "Вазе" не би био велико изненађење. Оле Гунар Солскјер предводи колону, а део управе клуба одскоро је постао и Рио Фердинанд, а још увек активни нападач планира да се бави пословима који нису финансијске природе.

Ипак, он и даље жели да игра, тренутно има 33 године и члан је ДЦ јунајтеда из Вашингтона, где је најбољи играч и практично игра из задовољства. 

Његов уговор са Американцима истиче следеће године, још није сигуран да ли жели продужетак, а ова писања указују на потенцијални крај велике каријере. 

Сигурно је да би га на "Олд Трафорду" радо видели у тренерци, он наводно жели да буде "помоћник", али на дугом штапу би можда могао и да преузме главну реч, с обзиром да је дуго био један од најважнијих фудбалера екипе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар