Dosta mu je SAD-a - legenda se vraća u Junajted?!

Najbolji strelac u istoriji kluba sa "Old Traforda" razmišlja o povratku, ali ne u svojstvu igrača, već sa druge strane terena. . .

Fudbal 05.08.2019 | 11:48
Dosta mu je SAD-a - legenda se vraća u Junajted?!
Vejn Runi razmišlja o kraju karijere, a već je zamislio čime želi da se bavi nakon što iskoči iz kopački.

Naime, prema pisanjima "Sana", on u planu ima povratak u Mančester junajted gde želi da postane deo stručnog štaba.

''Crveni đavoli'' su se okrenuli svojim bivšim fudbalerima kao nosiocima novog talasa nakon nekoliko godina lošijih rezultata, pa mogući angažman "Vaze" ne bi bio veliko iznenađenje. Ole Gunar Solskjer predvodi kolonu, a deo uprave kluba odskoro je postao i Rio Ferdinand, a još uvek aktivni napadač planira da se bavi poslovima koji nisu finansijske prirode.

Ipak, on i dalje želi da igra, trenutno ima 33 godine i član je DC junajteda iz Vašingtona, gde je najbolji igrač i praktično igra iz zadovoljstva. 

Njegov ugovor sa Amerikancima ističe sledeće godine, još nije siguran da li želi produžetak, a ova pisanja ukazuju na potencijalni kraj velike karijere. 

Sigurno je da bi ga na "Old Trafordu" rado videli u trenerci, on navodno želi da bude "pomoćnik", ali na dugom štapu bi možda mogao i da preuzme glavnu reč, s obzirom da je dugo bio jedan od najvažnijih fudbalera ekipe.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar