Пале су све Додикове маске

Након што је предсједник СДА Бакир Изетбеговић синоћ у интервјуу за БН ТВ рекао да су предсједник СНСД-а Милорад Додик и његова странка гласали за пренос надлежности са нивоа Републике Српске на ниво БиХ, те да је у "Прудском споразуму" Додик био спреман да се иде на четири регије које би релативизовале ентитетску линију у БиХ, данас се огласио предсједник СДС-а Мирко Шаровић.

Република Српска 04.08.2019 | 16:05
Пале су све Додикове маске
Изетбеговићевим признањем да је са Додиком радио на преносу надлежности Српске на ниво БиХ, пале су све маске, каже Шаровић.

"Синоћње признање Бакира Изетбеговића да је заједно са Милорадом Додиком радио на преносу надлежности или да је практично све одлуке о преносу надлежности у прошлости договарао са Додиком, као и да је у Прудском споразуму Додик пристао на четири регије и тиме пристао на распакивање Дејтонског споразума и мијењање граница Републике Српске има један огроман значај и један историјски карактер, поготову када то долази од кључног политичког противника, који је изнио такву једну чињеницу о којој се протеклих година шушкало у Републици Српској.

Мислим да су, заиста, са овом његовом изјавом потпуно јасно и отворено пале све маске. Демаскирани су сви они који су упирали прстом у Српску демократску странку, која је странка континуитета и која до сада никада није мијењала своју стратегију у преносу било каквих надлежности са Републике Српске на државни ниво. У томе никада није учествовала, а поготову не би била дио Прудског споразума", нагласио је Шаровић.

СДС неће бити дио никаквих Изетбеговићевих политичких планова, категоричан је Шаровић.

"Изетбеговић има своје политичке интересе и потпуно је јасно синоћ рекао да што се њега тиче треба да буде што више државе, а да утицај ентитета слаби. Очито је да је негдје у прошлости имао добре саговорнике по том питању. Што се тиче СДС-а, то није дио наше политике, а неће бити ни у будућности. Мислим да је Дејтонски мировни споразум и ентитетске границе сасвим добар оквир за све нас у БиХ и да држава јесте сложена и компликована, али да све зависи од нас. У оваквом амбијенту треба да се окренемо стварима које могу да донесу добро сваком човјеку у овој земљи, без обзира да ли живи у Бањалуци, Сарајеву или Мостару и да је довољно авантуризма на овим нашим просторима", истакао је предсједник СДС-а.

Авантуризму и сијању страха прибјегавају они који мисле да се на тај начин може најбоље манипулисати са народом и гласачима, а то није добро ни за кога у БиХ, поручио је Шаровић.   



(БН телевизија)

Коментари / 102

Оставите коментар
Name

Ре Шаровић

04.08.2019 14:16

Са "Прудским споразумом" нема ништа Бакир Изетбеговић већ покојни Сулејман Тихић. Исто тако са" Бутмирским споразумом нема ништа Бакир Изетбеговић већ Харис Силајџић, где си ти мој Шаровићу био у задњих 15 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

04.08.2019 15:31

Кмете Водјин, то што је Тихић тада био преговарач не значи да Бакир није био упознат са садржајем преговора који су се тада водили у Пруду.

Name

Днк

04.08.2019 15:33

Миле Човићевац је сам себе давно раскринкао,сад глуми спасиоца РС и Србенду!Више штити хрватске интересе!

Name

Ре ре

04.08.2019 15:34

Ма гдје си ти од синоћ до данас, запело сендвиц у грлу па отишло на мозак. Јел фино рекао гос. Изетбеговиц да је Миле договарамо саТихицем.

Name

Дарwилл

04.08.2019 16:11

СДС-у и Шаровићу не ваља СДА а са њима сједе ево већ пету годину у власти на нивоу БиХ и боре се огорчено да остану и даље. Нема код нас у РС политичара нити странке, сви и све су се већ подобро укаљале у блату које су сами прозвели. Само власт, само лични интереси, само фотеља и дебела плата, само бјесно ауто и возач, само бесплатна јела и пића и трошкови одвојеног живота. Егоисти и непоштени људи. СВИ редом. Нема изузетка.

Name

Ре СВИМА

04.08.2019 16:48

Ако вам нешто није по вољи одмах увреде, ја нисам слушао шта је причао Бакир Изетбеговић нити ме то интересује, изјаве г-дина Шаровића сам прочитао и нигдје се не спомиње Сулејман Тихић, то да ли је Бакир Изетбеговић упознат са "Прудским споразумом" мене лично не интересује, али оно што знам да је послије тих "преговора" Сулејман Тихић испао из политичких збивања у БиХ, као и послије "Бутмирских преговора" своју политичку каријеру завршио и Харис Силајџић. Ако се овако настави своју политичку каријеру могао би завршити и Бакир Изетбеговић. Знам да ово некима неће бити логично, али и он ће насјести на неке "преговоре" као и предходна двојица. Политика се не води за наредна три дана, него за наредне три године.

Name

Радојица

04.08.2019 17:29

Кметовима сорошевским који нису тога ни свјесни. На кога се жали Бакир? На Додика или опозицију? Кога би Бакир радије у савјету министара? Некад је РС пристајала на диктате високог представника и међународне заједнице али више није такав случај. Ако смо раније на нешто пристали данас више не морамо као нпр извјештај о Сребреници. Слично је са НАТО-м али то још није спроведено до краја и боље је да то зауставимо одмах. Најбитнија је чињеница јесте ли ви за или против НАТО-а. Ако сте за хајде онда да послушамо добру намјеру нашег Бакира. А ако сте против онда не оправдавајте покушај уцјене ноторног исламисте и србомрсца. (позив је упућен само Србима)

Name

Ре Ре Шаровић

04.08.2019 18:11

Он је био у затвору и потписивао лојалност јединствено БиХ. Заборавио је ко је одобрио Извештај о догађајима у и око Сребренице и ко је потписао капитулацију Војске Републике Српске.

Name

Истоцни дио и Херцеговина

04.08.2019 18:15

Знао је Изетбеговиц да се иза тога крије цијепање БиХ,зато није ни пристао и ако је тиме сацувана цјеловитост РС. Да ли је сада херцеговцима и нама у истоцном дијелу јасно о цему се ради?! Засто смо дозволичи црпање ресурса бањалуцким мафијасима? Ко им на локалу у томе помазе? Да ли је тим цјепањем могуце крајину припојити Србији и о цему се ту заправо ради!?Цији су то уствари интетеси? О каквом то јединству ова власт у континуитету прица? О каквим је то цуварима РС ријец?

Name

Ре: Радојица

04.08.2019 19:43

Главни НАТО и сорошевски кмет ти је Баја, којег су на силу, мимо воље народа натурили на власт, да проводи њихове прљаве планове. И, сад се ти, Радојица, нашао да србујеш уз НАТО и сорошевског кмета Додика! Типичан си примјерак миша мекињара, који је од 91-95 вирио из рупе и чекао прилику да од ничега постане нико!

Name

Цомета

05.08.2019 16:57

За,Ре,јеси ли сигуран!?

Name

Са стране

04.08.2019 14:16

Додик је, међу првим, РС звао "Република Шумска". Око себе је окупио дезертере, профитере и бивше чланове пробосанских партија. У његов патриотизам према РС верујем колико и у Бакирову жељу за добро Српској и Србима. Без јаког СДС, РС нема аутентичну снагу. Због тога и кеитикујем којекакве полу-довршене ликове попут Мектића. СДС мора вратити ону оштрицу у националној политици коју је некад имао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.08.2019 16:15

Глупане...ако и СДС поцне са националном острицом опет це бит све исто кад цес то схватит...мора се једном престат са острицама и кренут напријед

Name

пазз

04.08.2019 17:23

Да је богдом висе Мектица не би било ни Милета а ни Бакира да се направи једна дрзава а не да нас трују и хускају једне на друге а они сједе и пију заједно

Name

!!!

04.08.2019 19:15

За овог ''Ре'' Све сто је рекао ''Са стране'' је тацно, једино му ово са Мектицем не разумијем бас најбоље. СДС од 12. јула 1990 то јест од Петров-дана је основана као национална странка и као одговор на вец формиране ХДЗ и СДА. То казу цињенице и историја. Медјутим проблем настаје оног момента кад странка социјал-демократске оријентације скрене у национални терен и природно станисте СДС-а. Кад лидери социјал-демократије уз то се јос прогласе ''независним'' на великим скуповима поздрављају присутну масу са испрузеном десном руком у ваздух и са 3 расирена прста. Немој да писем на ста ме то подсјеца. Није далеко вријеме кад це се вецина преосталог народа у РС лупати по целу и говорити у себи ''кам' лијепе среце да нас је ова црвена демократија заобисла.

Name

Ре пазз

04.08.2019 19:40

Па имали смо па што је нисте хтјели што нас налазиште.никад више са вам а ништа заједничко градити.нисте требали слушати алију и напасти на нас.ми имамо своју Републику Српску и нетреба нам никаква тзв беиха

Name

Днк

06.08.2019 18:44

ЗНАЧИ ДОДИК ИСТОРИЈСКИ УВЕДЕ СРБЕ У НАТО!

Name

Бруно велицанствени

04.08.2019 14:19

"Заклела се земља рају да се тајне све сазнају".

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

04.08.2019 14:20

Ал он још држи наше пропале и растурене животе без икада нормалног реда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

04.08.2019 14:23

Мирко, Бакир је потпуно у праву, свидјело се то коме или не, али те надлезности се не могу поново вратити на институције РС-а без поновне сагласности и усвајања у институцијама БиХ. Медјутим СНСД је у протеклим мандатима на државном нивоу учествовао у преносу надлежности и формирању сљедећих институција на нивоу БиХ: 1.- успостављање система заједничких таблица и саобраћајних дозвола, чиме је ова надлежност пренесена у надлежност Министарства цивилних послова БиХ 2.- успостављање заједничких пасоша 3.- преношење надлежности ентитета из области држављанста на Министарство цивилних послова БиХ 4.- формирање Државне граничне службе БиХ 5.- формирање Канцеларије за сарадњу са Интерполом 6.- формирање Агенције за државну службу БиХ 7.- формирање Одбора државне службе за жалбе 8.- успостављање Дирекције за имплементацију ЦИПС пројекта 9.- успостављање Агенције за заштиту личних података БиХ 10.- успостављање Агенције за идентификацију докумената, евиденцију и размјену података 11.- успостављање СИПА 12.- успостављање Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ 13.- успостављање Службе за послове са странцима БиХ 14.- успостављање Комисије за реституцију БиХ 15.- успостављање Комисије за државну имовину БиХ 16.- успостављање Агенције за акредитацију и квалитет БиХ 17.- успостављање Агенције за лијекове БиХ 18.- успостављање Државне регулаторне агенције за радијациону и нуклеарну безбједност БиХ 19.- успостављање Агенције за безбједност хране 20.- успостављање Савјета за дјецу БиХ 21.- успостављање Института за стандардизацију БиХ 22.- успостављање Института за метрологију БиХ 23.- успостављање Комисије за концесије БиХ 24.- успостављање Института за интелектуално власништво БиХ 25.- успостављање Института за акредитовање БиХ 26.- успостављање Конкурентског савјета БиХ 27.- успостављање Канцеларије за ветеринарство БиХ 28.- успостављање Института за нестала лица БиХ 29.- успостављање Државног трезора при Министарству финансија БиХ 30.- успостављање Управе за индиректно опорезивање БиХ 31.- успостављање Агенције за статистику БиХ 32.- успостављање Агенције за осигурање депозита БиХ 33.- успостављање Агенције за осигурање БиХ 34.- успостављање Агенције за јавне набавке БиХ 35.- успостављање Одбора за ревизију јавних набавки 36.- успостављање Извозно-кредитне агенције БиХ 37.- успостављање Комисије за рачуноводство и ревизију БиХ , СНСД јесте све ове надлежности у протеклих десет година пренио са Републике Српске на БиХ.и има их јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

04.08.2019 18:41

Јојјј, немој више, шта ће рећи на све то онај Мазалица ?

Name

Цеца

04.08.2019 14:23

Занимљиво како Бакир прица против Додика, да ли вас то цуди?Мене не цуди, то је оцекивана реакција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.08.2019 16:30

Цеца, баш чудно што тебе чуди нешто. Цеца, ти си позната по чуђењу. Недјеља је, одмори мало. Сутра је нови радни дан.

Name

Директ

04.08.2019 18:19

Цецо, тај исти Бакир це сутра са Додиком формирати власт. Зиви били па видјели! Дали цес и тада говорити да Бакир не воли Додика? Назалост, све је вец договорено. Бакир це да одабере Додика. То се многим Босњацима сигурно неце свидјети, као ни многим Србима. Бакир узима у обзир само проформе вецину, тако да све је јасно. То це бити и пропаст Бакирова.

Name

Чìча

04.08.2019 19:39

Цецо наивна То им је јефтина прица за глупи народ

Name

Пут

04.08.2019 14:28

Саровица воли вецина у бих јел ради посо за који је плацен дасу сви саровиц миби били свајцарска

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре:Пут

04.08.2019 16:05

Тако је!

Name

Цеца

04.08.2019 16:15

Посебно га воле у федерацији, цак га предлазу за предсједника БиХ, овај би наравно пристао.

Name

Гогy

04.08.2019 17:14

Благо твом мозгу, па тај стално спава.

Name

Цеца

04.08.2019 18:15

Мене ниста не цуди, цитајте мало пазљивије,цуди ме да сте тако нервозни и брзоплети, а сто се тице Бакира и Мирка, е ту ме ниста не цуди.

Name

Директ

04.08.2019 18:43

Цецо, својевремено је сарајевска царсија вољела тј. зељела да је Додик, како они казу "Предсједник БиХ". То исто никад, па ни сад, нису рекли за Саровица. Бице упамцено да су Босњаци послије Алије, видјели новог Алију у Додику, дакле прије Бакира, док је сам Алија за Додика својевремрено славодобитно рекао " Конацно, један нормалан Србин!". Теско се нама Србима, када је Алија за Додика рекао да је нормалан Србин. Како онда луди Србин изгледа, а и сам Алија је био у фази деменције када је то рекао. Ста је се промјенило одтада, осим Алијине смрти? Ниста, само Додик, који је у медјувремену постао опасност и за једне и за друге, а и Хрватима не помазе, јер оде им Алуминиј. Е видис Цецо, сада барем знас ко ти је Водја. Има нас који одлицно памтимо Додика из времена када је био миљеник сарајевске царсије и НАТО алијансе.

Name

МиГ-21

04.08.2019 14:29

Хоце ли овај висе формирати са Бакиром власт????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.08.2019 16:55

Да ли си ишта јуче слушао шта Бакир каже?

Name

Зналац

04.08.2019 14:31

Додик и СНСД су пренијели 68 надлезности са Ентитета РС на ниво Дрзаве Босне и Херцеговине, гласајуци у Парламенту БиХ али и у Скупстини РС-а за пренос тих надлезности, укљуцујуци Одбрану и Сигурност, Индиректно опорезивање, Судско и Тузилацко вијеце и јос многе друге институције и агенције. Да би се те надлезности вратиле поново на ниво Ентитета морају се поново изгласати у Парламенту БиХ а то це се догодити никада.Додик и СНСД само дзаба лазу, обмањују и тролају јадни, напацени и покрадени Српски народ, то види свако осим самих Срба. За урусавања и унистење институција БиХ то морамо знати да це произвести рат а за то треба новац и наорузање, то Додик нити има а нити це имати, а нема ни подрску нити Србије а нити Русије, да не говоримо о Америци и НАТО пакту који би се одмах умијесали на страну медјународно признате дрзаве БиХ. Па то свако зна, дзаба лазу Додиковци. Само моземо изгубити РС и ово сто сада имамо и Саровиц је потпуно у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАЊЕ

04.08.2019 14:35

Умнима, који не памте само јече, већ много дуже одавно је јасно ко су креатори оваквог стања у Босни И херцеговини, а поготово у Републици Српској Постојећа власт у Републици Српској је Републику Српску довела до економског слома, масовног напуштања становништва, социјалне катастрофе (пензије и здравство), корунпираног и неквалитетног образовања итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бурлина прција

04.08.2019 14:39

Додик је изгубио рат, остало је само да потписе капитулацију. Оцекују се обилне падавине сиором РСа. Најављују црвену кису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хех

05.08.2019 13:30

Хех, није забрањено сањати...

Name

Ипак

04.08.2019 14:48

Ништа то не вреди кад је народ на свим странама глуп и бира и даље лопове. Али ипак свака њима част успевају сваки пут снсд СДА ХДЗ да нас ј...

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

04.08.2019 14:49

Шта речи??Ако ти верујеш све Бакиру,чувај се "леда".Поштено речено,шта ти нудиш???Што се тиче Срба у федерацији Додик је убједљив,а што се тиче Мап-а,НСРС је донела што је донела.Мошда су Срби"повукли"ручну,али не верујем да би је ти отпустио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

008

04.08.2019 16:38

Дзаба ти сифра. Познао сам те

Name

Директ

04.08.2019 18:45

Убједљив у крадји.

Name

Чича

04.08.2019 19:45

СНСД давно потписао за НАТО тј Радмановиц

Name

много активан задњ дана саровиц

04.08.2019 14:50

Па иди ти саровицу са бакиром да видимо какл ти то врацас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мица

04.08.2019 15:37

Нема повратка, само напријед

Name

ВРС-РВИ

04.08.2019 14:56

Браво Саривицу!!! Маске су пале одавно , само сто јос има они које је купио директно или идиректно та кабадахија и лазни патриота са насим парама!!! Само ти види Дзевад му је еxперт... земљо отвори се да сви пропаднемо , да нас који смо крварили за РС висе непонизава месар из бакинаца. Од толико паметни Срба онн узео Дзевада Галијасевица којег се одрекао и његов народ!!! Нисам против ни једне нације али њему мијесто није поред таковог " националисте( патриоте" МД..'нн

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.08.2019 16:25

Нит си ти ВРС а ни РВИ.

Name

Директ

04.08.2019 18:46

Нити је Додик патриота.

Name

Бањалучанин

04.08.2019 14:57

Ко о чему, Шаровић о Додику. Побогу, имате ли неку другу тему?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноно

04.08.2019 16:32

Тако је говорио Босић и гдје је сада?!

Name

За бањалуцанин

04.08.2019 16:42

Па о коме це. Сво зло долази од додика и његове злоцинацке странке.

Name

Миле бас

04.08.2019 17:27

Јави се за 2 год. ако не и прије да видим гдје ћеш бити ти и теби слични сендвицари. Тик так, тик так

Name

Директ

04.08.2019 18:49

О цему це онда? О узгоју лала у Холандији? :)))

Name

Капа доле

04.08.2019 15:01

Ријетко паметан и способан политичар

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.08.2019 16:26

Значи,убио се за СДС,али колико дуго???

Name

Док Холидеј

04.08.2019 15:05

Велики господин без вријеђања све каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали мишеви

04.08.2019 15:06

А иначе је Баке познат по томе што само истину и ништа друго осим истине не говори. Мој Шаровићу, није народ баш толика овца, колико га ти сматраш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.08.2019 16:18

Цим гласате за дезертера и сверцера цигарета који је тврдио да нема ентитетске линије 98., да су Карадзиц и Младиц злоцинци и да је био геноцид у Сребреници па онда све то окренуо наопако јер се "предомислио" јесте онда, немате појма сви, цијели народ.

Name

Цеца

04.08.2019 16:18

Тацно, Бакир је познат по томе да прица само истину, и по томе да воли,,мањи БХ ентитет РС.""

Name

Директ

04.08.2019 18:51

Јесте, цим гласа за Додика, ко гласа за њега.

Name

Хамо

04.08.2019 15:07

Са том причом ћеш мало сутра ући у власт на БХ нивоу, јер .... чему мијењат једног Додика за другог... тј. једног негатора државе БиХ за другог... ако је и за тебе РС држава то довољно показује колико си наиван, да не кажем глуп ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

04.08.2019 18:52

БиХ је Дејтонска категорија, као и РС. Свидјало се то некима или не.

Name

Ре:

04.08.2019 19:56

Хамо, охани мало, болан не био! Ђе ти то пише да је БиХ држава? У изворном "дејтону" се тај појам нигдје не помиње, него пише да је БиХ ЗАЈЕДНИЦА 2 равноправна ентитета. Касније странци сконтали да су се мало захебали, па су сви примјерци оригиналног "дејтона" морали бити "изгубљени", како би се покушао прогурати недорађени устав, који покушава прогурати БиХ као државу. Проблем је што "дејтон" треба бити темељ тог устава и по томе БиХ бити дефинисана као ЗАЈЕДНИЦА 2 равноправна ентитета.

Name

СДА БиХ

04.08.2019 15:15

Саровицу, морамо ти казати да си ти добар Министар и добар цовјек и прави Србин, који си много урадио за дрзаву БиХ, Ентитете и све народе и градјане, али нама је стратески партнер Милорад Додик и СНСД јос од 1997 године када смо га подрзали за Предсједника Владе РС-а, који је тада имао само два заступника у Скупстини РС и тада је Додик обецао да це радити искљуциво у интересу БиХ. Сјетимо се само да је ипак Додик први признао да је у Сребреници поцињен Геноцид од ВРС и Полиције РС казавси "да он тацно зна ста је било, да је био Геноцид у Сребреници јер је то пресудио медјународни Суд у Хагу" и позвао Карадзица и Младица да се одмах предају да не дрзе као таоце српски народ. У Пруду је прихватио и залагао се за БиХ као дрзаву регија без Ентитета. Обецао је јос давно да це подрзати Министарство Пољопривреде на нивоу БиХ, али и јос пуно тога. Стаса Косарац из СНСД-а, је цак уцествовао у писању Устава БиХ без Ентитета, а сада као фол најгласнији је против БиХ. Па они из СНСД-а су звали РС=Република сумска која це нестати. Медјутим, Додик и СНСД је уцествовао и у преносу 68 надлезности са РС на институције БиХ, које се не могу висе никада вратити на РС, јер то се мора поново изгласати Скупстина БиХ и знамо да се то неце никада догодити, јер неце дозволити СДА и Босњаци. Ето због свега овога нама је Милорад Додик и СНСД стратески партнери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

04.08.2019 17:38

Мехмеде изгледа да не пратиш смјернице свога вође Бакира. Теби Додик ваља као најбољи стратешки партнер а Бакиру не ваља. Једно је ипак заједничко код муслиманске пропаганде и опозиције у РС. Главни непријатељ им је Додик. Ако вјерујемо опозицији у РС онда морамо вјеровати и муслиманима да у ствари желе добро РС.

Name

Директ

04.08.2019 19:02

Рекао, па послије порекао X пута сам себе сто је био рекао. Додик је добар све док му не дас прилику да те унисти. Ако је Бакир довољно луд као његов рахметли бабо, врло вјероватно је могуце да це Додик имати прилику да буде веци бх. патриота и од Бакира., као Спириц сто је зрацио Босанством, док је био предсједник Савјета министара БиХ.

Name

Песимиста са разлогом

04.08.2019 19:11

Испаде да је Додик Милораде лажов..??!! Какав је то онда народ који бира лажова..??!! А још су стари људи добро рекли - ко лаже тај и краде, ко краде етц етц.. Значи изабрали су га да их краде и потктада, пљачка и отима. Само 'нек је жива глава, нек је преоба'. Само да крене у наредну фазу која слиједи иза оно 'ко краде тај и ...' Народ тако ниских амбиција и не заслужује боље. Ништа боље од вође резигнираног Радоја Домановића, слава му и част.

Name

Кнез

04.08.2019 15:17

Треба подајећати на сву несрећу коју је Снсд направио српском народу. Да се не заборави! А сада глуме патриоте. Кошарцу, ßпирићу и Мајкићки је једини циљ како сјести у фотељу. Све друго их боли брига. Узела отпремнину за пензију и поново сјела у Парламент. Фуј! Гаде ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политика и олос

04.08.2019 15:17

Додик је свакога натегао у политицкој игри....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

04.08.2019 19:04

Није Додик толико паметан колико су сви остали, на неки нацин, глупљи од њега.

Name

Сдс

04.08.2019 15:21

Свака цаст Предсједнице! Мислим да црвеној секти сад вец требају сви апарати за дисање из свих здравствених савремених установа и нових болница! Одлицна прилика да поцну да се лијеце као сто су то омогуцили народу РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.08.2019 16:28

99% политичара су бивши црвени.О чему или о коме ти то??

Name

Директ

04.08.2019 19:06

Нароцито Драско. :)))

Name

ДК

04.08.2019 16:00

Коме није било јасно сада посље овог Изетбеговицевог интервјуа све је јасно.Све пренесене надлезности је пренио СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

04.08.2019 16:03

И ја кажем пале су све маске. 15 година се бавите Додиком и ништа му не можете. Куку куку, куку нама с вама. Можете тако још 15 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

04.08.2019 19:08

Ма мозете и 50 година тако, само постоји назив за такав тип владавине.

Name

Истина

04.08.2019 16:28

Засто се лијени претргао , понио све одједном .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

04.08.2019 17:22

Истина

Name

Лука

04.08.2019 16:54

Опет че Додо развезати причу под шатром. Опет че пјевати Неможе нам нико ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

04.08.2019 19:15

Ако Бакир буде посматрао Додика из призме краја 90-их, врло је могуце да це насјести на Додика. Два су кандидата, а један зајеб.

Name

Бабел

04.08.2019 17:04

Ајде да ми неко појасни ... Уназад , годинама на порталима , медији , новине , ТВ , где год одем све негативно слусам за Доду а побједи на сваким изборима??? Сад цеw неко реци да краде изборе...Па ајде реци како, објасни процедуру...

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

04.08.2019 18:53

Не мозете ви то сконтати И да вам се казе како се избори добијају.

Name

Ре БАбел

04.08.2019 19:07

Једноставно,Графомарк штампалистиће,Бурлини ботови испуњавају Гацина полиција дистрибује до биралишта.

Name

Директ

04.08.2019 19:20

То знају они који су дали свој глас за паре или неку друго привилегију. Теско је то доказати јер паре од куповине гласова лијезу на руке, а не на рацун, док гласови се изгубе негдје на пола пута, без свједока или са свједоцима, који су и сами или коловодје или једноставно примили паре, такодје на руке.

Name

Лука

04.08.2019 19:49

Право питање. Како Додо побјеђује на изборима.

Name

Вјецити опозиционар

04.08.2019 17:37

Има нас који то добро памтимо, све је то било тако. Нека се онај косарац покрије ушима и шути. Мектиц му је објаснио за оно прављење устава без РС - а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.08.2019 17:39

Маравно сарадници то И бакир сад сте у талк па тако да никакав цудо сто изјављујете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

04.08.2019 18:15

Додик и његови криминалци за паметног никада И нису Имали маску то су од увијек били хорда криминалаца плацкаса и ниста висе нити це икада бити несто друго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда БЛ

04.08.2019 18:28

Е мој народе па ти сад види и трезвено размисли кога би то бакир волио видјети за сарадника у власти. Само запамти онај кога бакир зели ми се тога требамо одреци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кифла

04.08.2019 19:24

Суд и Тузилаштво БиХ, Управа за индиректно опорезивање, ЦИПС, Служба за послове са странцима, Министартво одбране БиХ, Министарство правде БиХ, Министарство спољне трговине и економских односа, Агенција за рад и запосљавање, СИПА, Агенција за заштиту личних података, итд - све успостављено у периоду 2002 - 2006. година када је СДС био дио већине у Савјету министара и Парламентарној скупштини БиХ. Толико о томе....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рр

04.08.2019 19:28

Ти цес прицати несто ти са Издбеговицем радис од рата то знају и птице на грани

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арандјел

04.08.2019 19:40

Богами, како је кренуло, на крају це Бакир бити најреалнији од свих насих српских политицара. Саровиц сада нагиње национализму, мало му фали да претекне Додика. За то вријеме Федерација нас сиса ли сиса...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

04.08.2019 21:06

Додикова накарадна политика у посљедњих неколико година узела је маха толико да сад нам је и Србија на неки нацин Запад.

Name

МАРКО

05.08.2019 06:35

Коштаће овај народ пјесма испод шатора али није боље ни заскужио! Зашто је погинуло толко људи? ЗАШТО???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

05.08.2019 06:38

Миле је богатији од Гадафија а прије тога банка му узела кућу због неплаћања кредита! Како га не ангажују у ЕУ да пидигне економију?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН

05.08.2019 06:40

Шаровић је једини мудар и рационалан А МИЛЕ ВОЛИ ПАРЕ ВИШЕ ОД ПОРОДИЦЕ! Видјећете шта нас чека ако ДОДИК остане на власти???

ОДГОВОРИТЕ
Name

прца нас додо

05.08.2019 08:30

Миле је легенда. унистио привреду РС, продао Мтел. да ли постоји јос несто од знацаја за РС-у. И даље се хвали. Преко 1 000 000 за Мтел и гдје су паре. опет смо задузени и без кредита нема зивота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Беспослени новинар

05.08.2019 08:40

Миле (Додик) ме много подсјећа на МИла (Ђукановића). Започео своју каријеру уз своје менторе као "социјал-демократа", да би се у једном тренутку "освијестио", и кренуо "пробуђивање" соптвеног народа да почне препознавати свој национални идентитет. Е сад што ми мислимо да им нису исти ментори, то је већ неки "други падеж"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вис ом

05.08.2019 08:55

Па ком није јасно да је Додик патолошки лажов и манипулатор волео бих да знам дошао је на тенковима силом на власт ,признао је геноцид у сребреници,причао за Карадзица и Младића да су злочинци да требају да одговарају у Хагу ,и ста већ још није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раздруживач

05.08.2019 09:46

Прудски споразум се односио на подјелу Федерације на два дијела и на Сарајево као дистрикт.Нас грађане Српске Федерација претјерано не интересује.Могу да се организују у и 150 кантона ,ентитета и дистрикта.Нама свеједно а и немамо право да се мијешамо у унутрашња питања сусједа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саровицу

05.08.2019 10:06

Ако не оцистис странку од папака све це бити узалудно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блабла

05.08.2019 13:06

Па шта онда ти радиш са тим истим!? Не прави будалу ни од себе ни од овог народа, исзи си као и твој ђак Додик, он је од тебе и учио криминал и све о криминалу....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

06.08.2019 04:25

Па миле це све потписати као и до сада а пред изборе неце бити вецег србина

ОДГОВОРИТЕ