Pale su sve Dodikove maske

Nakon što je predsjednik SDA Bakir Izetbegović sinoć u intervjuu za BN TV rekao da su predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i njegova stranka glasali za prenos nadležnosti sa nivoa Republike Srpske na nivo BiH, te da je u "Prudskom sporazumu" Dodik bio spreman da se ide na četiri regije koje bi relativizovale entitetsku liniju u BiH, danas se oglasio predsjednik SDS-a Mirko Šarović.

Republika Srpska 04.08.2019 | 16:05
Pale su sve Dodikove maske
Izetbegovićevim priznanjem da je sa Dodikom radio na prenosu nadležnosti Srpske na nivo BiH, pale su sve maske, kaže Šarović.

"Sinoćnje priznanje Bakira Izetbegovića da je zajedno sa Miloradom Dodikom radio na prenosu nadležnosti ili da je praktično sve odluke o prenosu nadležnosti u prošlosti dogovarao sa Dodikom, kao i da je u Prudskom sporazumu Dodik pristao na četiri regije i time pristao na raspakivanje Dejtonskog sporazuma i mijenjanje granica Republike Srpske ima jedan ogroman značaj i jedan istorijski karakter, pogotovu kada to dolazi od ključnog političkog protivnika, koji je iznio takvu jednu činjenicu o kojoj se proteklih godina šuškalo u Republici Srpskoj.

Mislim da su, zaista, sa ovom njegovom izjavom potpuno jasno i otvoreno pale sve maske. Demaskirani su svi oni koji su upirali prstom u Srpsku demokratsku stranku, koja je stranka kontinuiteta i koja do sada nikada nije mijenjala svoju strategiju u prenosu bilo kakvih nadležnosti sa Republike Srpske na državni nivo. U tome nikada nije učestvovala, a pogotovu ne bi bila dio Prudskog sporazuma", naglasio je Šarović.

SDS neće biti dio nikakvih Izetbegovićevih političkih planova, kategoričan je Šarović.

"Izetbegović ima svoje političke interese i potpuno je jasno sinoć rekao da što se njega tiče treba da bude što više države, a da uticaj entiteta slabi. Očito je da je negdje u prošlosti imao dobre sagovornike po tom pitanju. Što se tiče SDS-a, to nije dio naše politike, a neće biti ni u budućnosti. Mislim da je Dejtonski mirovni sporazum i entitetske granice sasvim dobar okvir za sve nas u BiH i da država jeste složena i komplikovana, ali da sve zavisi od nas. U ovakvom ambijentu treba da se okrenemo stvarima koje mogu da donesu dobro svakom čovjeku u ovoj zemlji, bez obzira da li živi u Banjaluci, Sarajevu ili Mostaru i da je dovoljno avanturizma na ovim našim prostorima", istakao je predsjednik SDS-a.

Avanturizmu i sijanju straha pribjegavaju oni koji misle da se na taj način može najbolje manipulisati sa narodom i glasačima, a to nije dobro ni za koga u BiH, poručio je Šarović.   



(BN televizija)

Komentari / 102

Ostavite komentar
Name

Re Šarović

04.08.2019 14:16

Sa "Prudskim sporazumom" nema ništa Bakir Izetbegović već pokojni Sulejman Tihić. Isto tako sa" Butmirskim sporazumom nema ništa Bakir Izetbegović već Haris Silajdžić, gde si ti moj Šaroviću bio u zadnjih 15 godina.

ODGOVORITE
Name

dusanculi

04.08.2019 15:31

Kmete Vodjin, to što je Tihić tada bio pregovarač ne znači da Bakir nije bio upoznat sa sadržajem pregovora koji su se tada vodili u Prudu.

Name

Dnk

04.08.2019 15:33

Mile Čovićevac je sam sebe davno raskrinkao,sad glumi spasioca RS i Srbendu!Više štiti hrvatske interese!

Name

Re re

04.08.2019 15:34

Ma gdje si ti od sinoć do danas, zapelo sendvic u grlu pa otišlo na mozak. Jel fino rekao gos. Izetbegovic da je Mile dogovaramo saTihicem.

Name

Darwill

04.08.2019 16:11

SDS-u i Šaroviću ne valja SDA a sa njima sjede evo već petu godinu u vlasti na nivou BiH i bore se ogorčeno da ostanu i dalje. Nema kod nas u RS političara niti stranke, svi i sve su se već podobro ukaljale u blatu koje su sami prozveli. Samo vlast, samo lični interesi, samo fotelja i debela plata, samo bjesno auto i vozač, samo besplatna jela i pića i troškovi odvojenog života. Egoisti i nepošteni ljudi. SVI redom. Nema izuzetka.

Name

Re SVIMA

04.08.2019 16:48

Ako vam nešto nije po volji odmah uvrede, ja nisam slušao šta je pričao Bakir Izetbegović niti me to interesuje, izjave g-dina Šarovića sam pročitao i nigdje se ne spominje Sulejman Tihić, to da li je Bakir Izetbegović upoznat sa "Prudskim sporazumom" mene lično ne interesuje, ali ono što znam da je poslije tih "pregovora" Sulejman Tihić ispao iz političkih zbivanja u BiH, kao i poslije "Butmirskih pregovora" svoju političku karijeru završio i Haris Silajdžić. Ako se ovako nastavi svoju političku karijeru mogao bi završiti i Bakir Izetbegović. Znam da ovo nekima neće biti logično, ali i on će nasjesti na neke "pregovore" kao i predhodna dvojica. Politika se ne vodi za naredna tri dana, nego za naredne tri godine.

Name

Радојица

04.08.2019 17:29

Кметовима сорошевским који нису тога ни свјесни. На кога се жали Бакир? На Додика или опозицију? Кога би Бакир радије у савјету министара? Некад је РС пристајала на диктате високог представника и међународне заједнице али више није такав случај. Ако смо раније на нешто пристали данас више не морамо као нпр извјештај о Сребреници. Слично је са НАТО-м али то још није спроведено до краја и боље је да то зауставимо одмах. Најбитнија је чињеница јесте ли ви за или против НАТО-а. Ако сте за хајде онда да послушамо добру намјеру нашег Бакира. А ако сте против онда не оправдавајте покушај уцјене ноторног исламисте и србомрсца. (позив је упућен само Србима)

Name

Re Re Šarović

04.08.2019 18:11

On je bio u zatvoru i potpisivao lojalnost jedinstveno BiH. Zaboravio je ko je odobrio Izveštaj o događajima u i oko Srebrenice i ko je potpisao kapitulaciju Vojske Republike Srpske.

Name

Istocni dio i Hercegovina

04.08.2019 18:15

Znao je Izetbegovic da se iza toga krije cijepanje BiH,zato nije ni pristao i ako je time sacuvana cjelovitost RS. Da li je sada hercegovcima i nama u istocnom dijelu jasno o cemu se radi?! Zasto smo dozvoliči crpanje resursa banjaluckim mafijasima? Ko im na lokalu u tome pomaze? Da li je tim cjepanjem moguce krajinu pripojiti Srbiji i o cemu se tu zapravo radi!?Ciji su to ustvari intetesi? O kakvom to jedinstvu ova vlast u kontinuitetu prica? O kakvim je to cuvarima RS rijec?

Name

Re: Радојица

04.08.2019 19:43

Главни НАТО и сорошевски кмет ти је Баја, којег су на силу, мимо воље народа натурили на власт, да проводи њихове прљаве планове. И, сад се ти, Радојица, нашао да србујеш уз НАТО и сорошевског кмета Додика! Типичан си примјерак миша мекињара, који је од 91-95 вирио из рупе и чекао прилику да од ничега постане нико!

Name

Cometa

05.08.2019 16:57

Za,Re,jesi li siguran!?

Name

Sa strane

04.08.2019 14:16

Dodik je, među prvim, RS zvao "Republika Šumska". Oko sebe je okupio dezertere, profitere i bivše članove probosanskih partija. U njegov patriotizam prema RS verujem koliko i u Bakirovu želju za dobro Srpskoj i Srbima. Bez jakog SDS, RS nema autentičnu snagu. Zbog toga i keitikujem kojekakve polu-dovršene likove poput Mektića. SDS mora vratiti onu oštricu u nacionalnoj politici koju je nekad imao.

ODGOVORITE
Name

Re

04.08.2019 16:15

Glupane...ako i SDS pocne sa nacionalnom ostricom opet ce bit sve isto kad ces to shvatit...mora se jednom prestat sa ostricama i krenut naprijed

Name

pazz

04.08.2019 17:23

Da je bogdom vise Mektica ne bi bilo ni Mileta a ni Bakira da se napravi jedna drzava a ne da nas truju i huskaju jedne na druge a oni sjede i piju zajedno

Name

!!!

04.08.2019 19:15

Za ovog ''Re'' Sve sto je rekao ''Sa strane'' je tacno, jedino mu ovo sa Mekticem ne razumijem bas najbolje. SDS od 12. jula 1990 to jest od Petrov-dana je osnovana kao nacionalna stranka i kao odgovor na vec formirane HDZ i SDA. To kazu cinjenice i istorija. Medjutim problem nastaje onog momenta kad stranka socijal-demokratske orijentacije skrene u nacionalni teren i prirodno staniste SDS-a. Kad lideri socijal-demokratije uz to se jos proglase ''nezavisnim'' na velikim skupovima pozdravljaju prisutnu masu sa ispruzenom desnom rukom u vazduh i sa 3 rasirena prsta. Nemoj da pisem na sta me to podsjeca. Nije daleko vrijeme kad ce se vecina preostalog naroda u RS lupati po celu i govoriti u sebi ''kam' lijepe srece da nas je ova crvena demokratija zaobisla.

Name

Re pazz

04.08.2019 19:40

Pa imali smo pa što je niste htjeli što nas nalazište.nikad više sa vam a ništa zajedničko graditi.niste trebali slušati aliju i napasti na nas.mi imamo svoju Republiku Srpsku i netreba nam nikakva tzv beiha

Name

Dnk

06.08.2019 18:44

ZNAČI DODIK ISTORIJSKI UVEDE SRBE U NATO!

Name

Bruno velicanstveni

04.08.2019 14:19

"Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju".

ODGOVORITE
Name

BL

04.08.2019 14:20

Al on još drži naše propale i rasturene živote bez ikada normalnog reda.

ODGOVORITE
Name

Sudija

04.08.2019 14:23

Mirko, Bakir je potpuno u pravu, svidjelo se to kome ili ne, ali te nadleznosti se ne mogu ponovo vratiti na institucije RS-a bez ponovne saglasnosti i usvajanja u institucijama BiH. Medjutim SNSD je u proteklim mandatima na državnom nivou učestvovao u prenosu nadležnosti i formiranju sljedećih institucija na nivou BiH: 1.- uspostavljanje sistema zajedničkih tablica i saobraćajnih dozvola, čime je ova nadležnost prenesena u nadležnost Ministarstva civilnih poslova BiH 2.- uspostavljanje zajedničkih pasoša 3.- prenošenje nadležnosti entiteta iz oblasti državljansta na Ministarstvo civilnih poslova BiH 4.- formiranje Državne granične službe BiH 5.- formiranje Kancelarije za saradnju sa Interpolom 6.- formiranje Agencije za državnu službu BiH 7.- formiranje Odbora državne službe za žalbe 8.- uspostavljanje Direkcije za implementaciju CIPS projekta 9.- uspostavljanje Agencije za zaštitu ličnih podataka BiH 10.- uspostavljanje Agencije za identifikaciju dokumenata, evidenciju i razmjenu podataka 11.- uspostavljanje SIPA 12.- uspostavljanje Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH 13.- uspostavljanje Službe za poslove sa strancima BiH 14.- uspostavljanje Komisije za restituciju BiH 15.- uspostavljanje Komisije za državnu imovinu BiH 16.- uspostavljanje Agencije za akreditaciju i kvalitet BiH 17.- uspostavljanje Agencije za lijekove BiH 18.- uspostavljanje Državne regulatorne agencije za radijacionu i nuklearnu bezbjednost BiH 19.- uspostavljanje Agencije za bezbjednost hrane 20.- uspostavljanje Savjeta za djecu BiH 21.- uspostavljanje Instituta za standardizaciju BiH 22.- uspostavljanje Instituta za metrologiju BiH 23.- uspostavljanje Komisije za koncesije BiH 24.- uspostavljanje Instituta za intelektualno vlasništvo BiH 25.- uspostavljanje Instituta za akreditovanje BiH 26.- uspostavljanje Konkurentskog savjeta BiH 27.- uspostavljanje Kancelarije za veterinarstvo BiH 28.- uspostavljanje Instituta za nestala lica BiH 29.- uspostavljanje Državnog trezora pri Ministarstvu finansija BiH 30.- uspostavljanje Uprave za indirektno oporezivanje BiH 31.- uspostavljanje Agencije za statistiku BiH 32.- uspostavljanje Agencije za osiguranje depozita BiH 33.- uspostavljanje Agencije za osiguranje BiH 34.- uspostavljanje Agencije za javne nabavke BiH 35.- uspostavljanje Odbora za reviziju javnih nabavki 36.- uspostavljanje Izvozno-kreditne agencije BiH 37.- uspostavljanje Komisije za računovodstvo i reviziju BiH , SNSD jeste sve ove nadležnosti u proteklih deset godina prenio sa Republike Srpske na BiH.i ima ih jos.

ODGOVORITE
Name

Milojko

04.08.2019 18:41

Jojjj, nemoj više, šta će reći na sve to onaj Mazalica ?

Name

Ceca

04.08.2019 14:23

Zanimljivo kako Bakir prica protiv Dodika, da li vas to cudi?Mene ne cudi, to je ocekivana reakcija.

ODGOVORITE
Name

Re

04.08.2019 16:30

Ceca, baš čudno što tebe čudi nešto. Ceca, ti si poznata po čuđenju. Nedjelja je, odmori malo. Sutra je novi radni dan.

Name

Direkt

04.08.2019 18:19

Ceco, taj isti Bakir ce sutra sa Dodikom formirati vlast. Zivi bili pa vidjeli! Dali ces i tada govoriti da Bakir ne voli Dodika? Nazalost, sve je vec dogovoreno. Bakir ce da odabere Dodika. To se mnogim Bosnjacima sigurno nece svidjeti, kao ni mnogim Srbima. Bakir uzima u obzir samo proforme vecinu, tako da sve je jasno. To ce biti i propast Bakirova.

Name

Čìča

04.08.2019 19:39

Ceco naivna To im je jeftina prica za glupi narod

Name

Put

04.08.2019 14:28

Sarovica voli vecina u bih jel radi poso za koji je placen dasu svi sarovic mibi bili svajcarska

ODGOVORITE
Name

re:Put

04.08.2019 16:05

Tako je!

Name

Ceca

04.08.2019 16:15

Posebno ga vole u federaciji, cak ga predlazu za predsjednika BiH, ovaj bi naravno pristao.

Name

Gogy

04.08.2019 17:14

Blago tvom mozgu, pa taj stalno spava.

Name

Ceca

04.08.2019 18:15

Mene nista ne cudi, citajte malo pazljivije,cudi me da ste tako nervozni i brzopleti, a sto se tice Bakira i Mirka, e tu me nista ne cudi.

Name

Direkt

04.08.2019 18:43

Ceco, svojevremeno je sarajevska carsija voljela tj. zeljela da je Dodik, kako oni kazu "Predsjednik BiH". To isto nikad, pa ni sad, nisu rekli za Sarovica. Bice upamceno da su Bosnjaci poslije Alije, vidjeli novog Aliju u Dodiku, dakle prije Bakira, dok je sam Alija za Dodika svojevremreno slavodobitno rekao " Konacno, jedan normalan Srbin!". Tesko se nama Srbima, kada je Alija za Dodika rekao da je normalan Srbin. Kako onda ludi Srbin izgleda, a i sam Alija je bio u fazi demencije kada je to rekao. Sta je se promjenilo odtada, osim Alijine smrti? Nista, samo Dodik, koji je u medjuvremenu postao opasnost i za jedne i za druge, a i Hrvatima ne pomaze, jer ode im Aluminij. E vidis Ceco, sada barem znas ko ti je Vodja. Ima nas koji odlicno pamtimo Dodika iz vremena kada je bio miljenik sarajevske carsije i NATO alijanse.

Name

MiG-21

04.08.2019 14:29

Hoce li ovaj vise formirati sa Bakirom vlast????

ODGOVORITE
Name

re

04.08.2019 16:55

Da li si išta juče slušao šta Bakir kaže?

Name

Znalac

04.08.2019 14:31

Dodik i SNSD su prenijeli 68 nadleznosti sa Entiteta RS na nivo Drzave Bosne i Hercegovine, glasajuci u Parlamentu BiH ali i u Skupstini RS-a za prenos tih nadleznosti, ukljucujuci Odbranu i Sigurnost, Indirektno oporezivanje, Sudsko i Tuzilacko vijece i jos mnoge druge institucije i agencije. Da bi se te nadleznosti vratile ponovo na nivo Entiteta moraju se ponovo izglasati u Parlamentu BiH a to ce se dogoditi nikada.Dodik i SNSD samo dzaba lazu, obmanjuju i trolaju jadni, napaceni i pokradeni Srpski narod, to vidi svako osim samih Srba. Za urusavanja i unistenje institucija BiH to moramo znati da ce proizvesti rat a za to treba novac i naoruzanje, to Dodik niti ima a niti ce imati, a nema ni podrsku niti Srbije a niti Rusije, da ne govorimo o Americi i NATO paktu koji bi se odmah umijesali na stranu medjunarodno priznate drzave BiH. Pa to svako zna, dzaba lazu Dodikovci. Samo mozemo izgubiti RS i ovo sto sada imamo i Sarovic je potpuno u pravu.

ODGOVORITE
Name

ZNANJE

04.08.2019 14:35

Umnima, koji ne pamte samo ječe, već mnogo duže odavno je jasno ko su kreatori ovakvog stanja u Bosni I hercegovini, a pogotovo u Republici Srpskoj Postojeća vlast u Republici Srpskoj je Republiku Srpsku dovela do ekonomskog sloma, masovnog napuštanja stanovništva, socijalne katastrofe (penzije i zdravstvo), korunpiranog i nekvalitetnog obrazovanja itd.

ODGOVORITE
Name

burlina prcija

04.08.2019 14:39

Dodik je izgubio rat, ostalo je samo da potpise kapitulaciju. Ocekuju se obilne padavine siorom RSa. Najavljuju crvenu kisu.

ODGOVORITE
Name

heh

05.08.2019 13:30

Heh, nije zabranjeno sanjati...

Name

Ipak

04.08.2019 14:48

Ništa to ne vredi kad je narod na svim stranama glup i bira i dalje lopove. Ali ipak svaka njima čast uspevaju svaki put snsd SDA HDZ da nas j...

ODGOVORITE
Name

007

04.08.2019 14:49

Šta reči??Ako ti veruješ sve Bakiru,čuvaj se "leda".Pošteno rečeno,šta ti nudiš???Što se tiče Srba u federaciji Dodik je ubjedljiv,a što se tiče Map-a,NSRS je donela što je donela.Mošda su Srbi"povukli"ručnu,ali ne verujem da bi je ti otpustio.

ODGOVORITE
Name

008

04.08.2019 16:38

Dzaba ti sifra. Poznao sam te

Name

Direkt

04.08.2019 18:45

Ubjedljiv u kradji.

Name

Čiča

04.08.2019 19:45

SNSD davno potpisao za NATO tj Radmanovic

Name

mnogo aktivan zadnj dana sarovic

04.08.2019 14:50

Pa idi ti sarovicu sa bakirom da vidimo kakl ti to vracas

ODGOVORITE
Name

Mica

04.08.2019 15:37

Nema povratka, samo naprijed

Name

VRS-RVI

04.08.2019 14:56

Bravo Sarivicu!!! Maske su pale odavno , samo sto jos ima oni koje je kupio direktno ili idirektno ta kabadahija i lazni patriota sa nasim parama!!! Samo ti vidi Dzevad mu je expert... zemljo otvori se da svi propadnemo , da nas koji smo krvarili za RS vise neponizava mesar iz bakinaca. Od toliko pametni Srba onn uzeo Dzevada Galijasevica kojeg se odrekao i njegov narod!!! Nisam protiv ni jedne nacije ali njemu mijesto nije pored takovog " nacionaliste( patriote" MD..'nn

ODGOVORITE
Name

re

04.08.2019 16:25

Nit si ti VRS a ni RVI.

Name

Direkt

04.08.2019 18:46

Niti je Dodik patriota.

Name

Бањалучанин

04.08.2019 14:57

Ко о чему, Шаровић о Додику. Побогу, имате ли неку другу тему?

ODGOVORITE
Name

Nono

04.08.2019 16:32

Tako je govorio Bosić i gdje je sada?!

Name

Za banjalucanin

04.08.2019 16:42

Pa o kome ce. Svo zlo dolazi od dodika i njegove zlocinacke stranke.

Name

Mile bas

04.08.2019 17:27

Javi se za 2 god. ako ne i prije da vidim gdje ćeš biti ti i tebi slični sendvicari. Tik tak, tik tak

Name

Direkt

04.08.2019 18:49

O cemu ce onda? O uzgoju lala u Holandiji? :)))

Name

Kapa dole

04.08.2019 15:01

Rijetko pametan i sposoban političar

ODGOVORITE
Name

re

04.08.2019 16:26

Znači,ubio se za SDS,ali koliko dugo???

Name

Dok Holidej

04.08.2019 15:05

Veliki gospodin bez vrijeđanja sve kaže.

ODGOVORITE
Name

Mali miševi

04.08.2019 15:06

A inače je Bake poznat po tome što samo istinu i ništa drugo osim istine ne govori. Moj Šaroviću, nije narod baš tolika ovca, koliko ga ti smatraš.

ODGOVORITE
Name

Re

04.08.2019 16:18

Cim glasate za dezertera i svercera cigareta koji je tvrdio da nema entitetske linije 98., da su Karadzic i Mladic zlocinci i da je bio genocid u Srebrenici pa onda sve to okrenuo naopako jer se "predomislio" jeste onda, nemate pojma svi, cijeli narod.

Name

Ceca

04.08.2019 16:18

Tacno, Bakir je poznat po tome da prica samo istinu, i po tome da voli,,manji BH entitet RS.""

Name

Direkt

04.08.2019 18:51

Jeste, cim glasa za Dodika, ko glasa za njega.

Name

Hamo

04.08.2019 15:07

Sa tom pričom ćeš malo sutra ući u vlast na BH nivou, jer .... čemu mijenjat jednog Dodika za drugog... tj. jednog negatora države BiH za drugog... ako je i za tebe RS država to dovoljno pokazuje koliko si naivan, da ne kažem glup ;)

ODGOVORITE
Name

Direkt

04.08.2019 18:52

BiH je Dejtonska kategorija, kao i RS. Svidjalo se to nekima ili ne.

Name

Re:

04.08.2019 19:56

Хамо, охани мало, болан не био! Ђе ти то пише да је БиХ држава? У изворном "дејтону" се тај појам нигдје не помиње, него пише да је БиХ ЗАЈЕДНИЦА 2 равноправна ентитета. Касније странци сконтали да су се мало захебали, па су сви примјерци оригиналног "дејтона" морали бити "изгубљени", како би се покушао прогурати недорађени устав, који покушава прогурати БиХ као државу. Проблем је што "дејтон" треба бити темељ тог устава и по томе БиХ бити дефинисана као ЗАЈЕДНИЦА 2 равноправна ентитета.

Name

SDA BiH

04.08.2019 15:15

Sarovicu, moramo ti kazati da si ti dobar Ministar i dobar covjek i pravi Srbin, koji si mnogo uradio za drzavu BiH, Entitete i sve narode i gradjane, ali nama je strateski partner Milorad Dodik i SNSD jos od 1997 godine kada smo ga podrzali za Predsjednika Vlade RS-a, koji je tada imao samo dva zastupnika u Skupstini RS i tada je Dodik obecao da ce raditi iskljucivo u interesu BiH. Sjetimo se samo da je ipak Dodik prvi priznao da je u Srebrenici pocinjen Genocid od VRS i Policije RS kazavsi "da on tacno zna sta je bilo, da je bio Genocid u Srebrenici jer je to presudio medjunarodni Sud u Hagu" i pozvao Karadzica i Mladica da se odmah predaju da ne drze kao taoce srpski narod. U Prudu je prihvatio i zalagao se za BiH kao drzavu regija bez Entiteta. Obecao je jos davno da ce podrzati Ministarstvo Poljoprivrede na nivou BiH, ali i jos puno toga. Stasa Kosarac iz SNSD-a, je cak ucestvovao u pisanju Ustava BiH bez Entiteta, a sada kao fol najglasniji je protiv BiH. Pa oni iz SNSD-a su zvali RS=Republika sumska koja ce nestati. Medjutim, Dodik i SNSD je ucestvovao i u prenosu 68 nadleznosti sa RS na institucije BiH, koje se ne mogu vise nikada vratiti na RS, jer to se mora ponovo izglasati Skupstina BiH i znamo da se to nece nikada dogoditi, jer nece dozvoliti SDA i Bosnjaci. Eto zbog svega ovoga nama je Milorad Dodik i SNSD strateski partneri.

ODGOVORITE
Name

Радојица

04.08.2019 17:38

Мехмеде изгледа да не пратиш смјернице свога вође Бакира. Теби Додик ваља као најбољи стратешки партнер а Бакиру не ваља. Једно је ипак заједничко код муслиманске пропаганде и опозиције у РС. Главни непријатељ им је Додик. Ако вјерујемо опозицији у РС онда морамо вјеровати и муслиманима да у ствари желе добро РС.

Name

Direkt

04.08.2019 19:02

Rekao, pa poslije porekao X puta sam sebe sto je bio rekao. Dodik je dobar sve dok mu ne das priliku da te unisti. Ako je Bakir dovoljno lud kao njegov rahmetli babo, vrlo vjerovatno je moguce da ce Dodik imati priliku da bude veci bh. patriota i od Bakira., kao Spiric sto je zracio Bosanstvom, dok je bio predsjednik Savjeta ministara BiH.

Name

Pesimista sa razlogom

04.08.2019 19:11

Ispade da je Dodik Milorade lažov..??!! Kakav je to onda narod koji bira lažova..??!! A još su stari ljudi dobro rekli - ko laže taj i krade, ko krade etc etc.. Znači izabrali su ga da ih krade i potktada, pljačka i otima. Samo 'nek je živa glava, nek je preoba'. Samo da krene u narednu fazu koja slijedi iza ono 'ko krade taj i ...' Narod tako niskih ambicija i ne zaslužuje bolje. Ništa bolje od vođe rezigniranog Radoja Domanovića, slava mu i čast.

Name

Knez

04.08.2019 15:17

Treba podajećati na svu nesreću koju je Snsd napravio srpskom narodu. Da se ne zaboravi! A sada glume patriote. Košarcu, ßpiriću i Majkićki je jedini cilj kako sjesti u fotelju. Sve drugo ih boli briga. Uzela otpremninu za penziju i ponovo sjela u Parlament. Fuj! Gade mi se.

ODGOVORITE
Name

Politika i olos

04.08.2019 15:17

Dodik je svakoga nategao u politickoj igri....

ODGOVORITE
Name

Direkt

04.08.2019 19:04

Nije Dodik toliko pametan koliko su svi ostali, na neki nacin, gluplji od njega.

Name

Sds

04.08.2019 15:21

Svaka cast Predsjednice! Mislim da crvenoj sekti sad vec trebaju svi aparati za disanje iz svih zdravstvenih savremenih ustanova i novih bolnica! Odlicna prilika da pocnu da se lijece kao sto su to omogucili narodu RS

ODGOVORITE
Name

re

04.08.2019 16:28

99% političara su bivši crveni.O čemu ili o kome ti to??

Name

Direkt

04.08.2019 19:06

Narocito Drasko. :)))

Name

DK

04.08.2019 16:00

Kome nije bilo jasno sada poslje ovog Izetbegovicevog intervjua sve je jasno.Sve prenesene nadleznosti je prenio SNSD.

ODGOVORITE
Name

Е

04.08.2019 16:03

И ја кажем пале су све маске. 15 година се бавите Додиком и ништа му не можете. Куку куку, куку нама с вама. Можете тако још 15 година

ODGOVORITE
Name

Direkt

04.08.2019 19:08

Ma mozete i 50 godina tako, samo postoji naziv za takav tip vladavine.

Name

Istina

04.08.2019 16:28

Zasto se lijeni pretrgao , ponio sve odjednom .

ODGOVORITE
Name

Хахаха

04.08.2019 17:22

Истина

Name

Luka

04.08.2019 16:54

Opet če Dodo razvezati priču pod šatrom. Opet če pjevati Nemože nam niko ništa.

ODGOVORITE
Name

Direkt

04.08.2019 19:15

Ako Bakir bude posmatrao Dodika iz prizme kraja 90-ih, vrlo je moguce da ce nasjesti na Dodika. Dva su kandidata, a jedan zajeb.

Name

Babel

04.08.2019 17:04

Ajde da mi neko pojasni ... Unazad , godinama na portalima , mediji , novine , TV , gde god odem sve negativno slusam za Dodu a pobjedi na svakim izborima??? Sad cew neko reci da krade izbore...Pa ajde reci kako, objasni proceduru...

ODGOVORITE
Name

XXL

04.08.2019 18:53

Ne mozete vi to skontati I da vam se kaze kako se izbori dobijaju.

Name

Re BAbel

04.08.2019 19:07

Jednostavno,Grafomark štampalistiće,Burlini botovi ispunjavaju Gacina policija distribuje do birališta.

Name

Direkt

04.08.2019 19:20

To znaju oni koji su dali svoj glas za pare ili neku drugo privilegiju. Tesko je to dokazati jer pare od kupovine glasova lijezu na ruke, a ne na racun, dok glasovi se izgube negdje na pola puta, bez svjedoka ili sa svjedocima, koji su i sami ili kolovodje ili jednostavno primili pare, takodje na ruke.

Name

Luka

04.08.2019 19:49

Pravo pitanje. Kako Dodo pobjeđuje na izborima.

Name

Vjeciti opozicionar

04.08.2019 17:37

Ima nas koji to dobro pamtimo, sve je to bilo tako. Neka se onaj kosarac pokrije ušima i šuti. Mektic mu je objasnio za ono pravljenje ustava bez RS - a.

ODGOVORITE
Name

Re

04.08.2019 17:39

Maravno saradnici to I bakir sad ste u talk pa tako da nikakav cudo sto izjavljujete

ODGOVORITE
Name

Galeb

04.08.2019 18:15

Dodik i njegovi kriminalci za pametnog nikada I nisu Imali masku to su od uvijek bili horda kriminalaca plackasa i nista vise niti ce ikada biti nesto drugo

ODGOVORITE
Name

Pravda BL

04.08.2019 18:28

E moj narode pa ti sad vidi i trezveno razmisli koga bi to bakir volio vidjeti za saradnika u vlasti. Samo zapamti onaj koga bakir zeli mi se toga trebamo odreci.

ODGOVORITE
Name

Kifla

04.08.2019 19:24

Sud i Tuzilaštvo BiH, Uprava za indirektno oporezivanje, CIPS, Služba za poslove sa strancima, Ministartvo odbrane BiH, Ministarstvo pravde BiH, Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa, Agencija za rad i zaposljavanje, SIPA, Agencija za zaštitu ličnih podataka, itd - sve uspostavljeno u periodu 2002 - 2006. godina kada je SDS bio dio većine u Savjetu ministara i Parlamentarnoj skupštini BiH. Toliko o tome....

ODGOVORITE
Name

Rr

04.08.2019 19:28

Ti ces pricati nesto ti sa Izdbegovicem radis od rata to znaju i ptice na grani

ODGOVORITE
Name

Arandjel

04.08.2019 19:40

Bogami, kako je krenulo, na kraju ce Bakir biti najrealniji od svih nasih srpskih politicara. Sarovic sada naginje nacionalizmu, malo mu fali da pretekne Dodika. Za to vrijeme Federacija nas sisa li sisa...

ODGOVORITE
Name

Direkt

04.08.2019 21:06

Dodikova nakaradna politika u posljednjih nekoliko godina uzela je maha toliko da sad nam je i Srbija na neki nacin Zapad.

Name

MARKO

05.08.2019 06:35

Koštaće ovaj narod pjesma ispod šatora ali nije bolje ni zaskužio! Zašto je poginulo tolko ljudi? ZAŠTO???

ODGOVORITE
Name

ISTINA

05.08.2019 06:38

Mile je bogatiji od Gadafija a prije toga banka mu uzela kuću zbog neplaćanja kredita! Kako ga ne angažuju u EU da pidigne ekonomiju?

ODGOVORITE
Name

GORAN

05.08.2019 06:40

Šarović je jedini mudar i racionalan A MILE VOLI PARE VIŠE OD PORODICE! Vidjećete šta nas čeka ako DODIK ostane na vlasti???

ODGOVORITE
Name

prca nas dodo

05.08.2019 08:30

Mile je legenda. unistio privredu RS, prodao Mtel. da li postoji jos nesto od znacaja za RS-u. I dalje se hvali. Preko 1 000 000 za Mtel i gdje su pare. opet smo zaduzeni i bez kredita nema zivota

ODGOVORITE
Name

Besposleni novinar

05.08.2019 08:40

Mile (Dodik) me mnogo podsjeća na MIla (Đukanovića). Započeo svoju karijeru uz svoje mentore kao "socijal-demokrata", da bi se u jednom trenutku "osvijestio", i krenuo "probuđivanje" soptvenog naroda da počne prepoznavati svoj nacionalni identitet. E sad što mi mislimo da im nisu isti mentori, to je već neki "drugi padež"...

ODGOVORITE
Name

Vis om

05.08.2019 08:55

Pa kom nije jasno da je Dodik patološki lažov i manipulator voleo bih da znam došao je na tenkovima silom na vlast ,priznao je genocid u srebrenici,pričao za Karadzica i Mladića da su zločinci da trebaju da odgovaraju u Hagu ,i sta već još nije.

ODGOVORITE
Name

Razdruživač

05.08.2019 09:46

Prudski sporazum se odnosio na podjelu Federacije na dva dijela i na Sarajevo kao distrikt.Nas građane Srpske Federacija pretjerano ne interesuje.Mogu da se organizuju u i 150 kantona ,entiteta i distrikta.Nama svejedno a i nemamo pravo da se miješamo u unutrašnja pitanja susjeda.

ODGOVORITE
Name

Sarovicu

05.08.2019 10:06

Ako ne ocistis stranku od papaka sve ce biti uzaludno!

ODGOVORITE
Name

Блабла

05.08.2019 13:06

Па шта онда ти радиш са тим истим!? Не прави будалу ни од себе ни од овог народа, исзи си као и твој ђак Додик, он је од тебе и учио криминал и све о криминалу....

ODGOVORITE
Name

Drago

06.08.2019 04:25

Pa mile ce sve potpisati kao i do sada a pred izbore nece biti veceg srbina

ODGOVORITE